Söyleeee Seni Kim Doğurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuKeNeCeGiZ

Yasaklanmış
Şerefsiz adi köpek ben, sen veya senin gibi namussuzlar gibi parayı karı kızla yemek için, orada burada içkileri rakıları devirmek için kazanmıyorum. Şerefsiz ben çalışmıyorum, buradan kazandığım parayla çoluk çocuk bakıyorum ev geçindiriyorum adi insan. Almışsın kanalımda ki videolarımı aynı başlıkla kanalına yüklemişsin sonrada kanalımı sahte şikayetlerle kapattırmışsın, bu da yetmemiş Türk olduğunu bildiğim çok güzel kanala sahip, aynı kategoride çalıştığım ama şahsen kendini tanımadığım bir kanalıda kapattırmışsın adi ********. Burada bu forumda olduğunu çok iyi biliyorum, azcık anandan babandan adamlığı delikanlılığı öğrenmişsen pm at bana, seni deşifre etmiyecem. Namusuma şerefime haysiyetime bana kim olduğunu söyle şu dakika hangi şehirde olursan ol yola çıkmazsam namerdim. Söyle bana seni kim doğurdu ******** adi insan.

Ben beddua etmiyecem, ben bu kanaldan kazandığım paraya evimi geçindiriyordum. Bu yüzden ben görmesem de gerçek hayatta nasıl süründüğünü sen kendin göreceksin. Zehir zıkkım olsun hakkım haram olsun.

Şerefsiz adi köpek ben, sen veya senin gibi namussuzlar gibi parayı karı kızla yemek için, orada burada içkileri rakıları devirmek için kazanmıyorum. Şerefsiz ben çalışmıyorum, buradan kazandığım parayla çoluk çocuk bakıyorum ev geçindiriyorum adi insan. Almışsın kanalımda ki videolarımı aynı başlıkla kanalına yüklemişsin sonrada kanalımı sahte şikayetlerle kapattırmışsın, bu da yetmemiş Türk olduğunu bildiğim çok güzel kanala sahip, aynı kategoride çalıştığım ama şahsen kendini tanımadığım bir kanalıda kapattırmışsın adi ********. Burada bu forumda olduğunu çok iyi biliyorum, azcık anandan babandan adamlığı delikanlılığı öğrenmişsen pm at bana, seni deşifre etmiyecem. Namusuma şerefime haysiyetime bana kim olduğunu söyle şu dakika hangi şehirde olursan ol yola çıkmazsam namerdim. Söyle bana seni kim doğurdu ******** adi insan.

Ben beddua etmiyecem, ben bu kanaldan kazandığım paraya evimi geçindiriyordum. Bu yüzden ben görmesem de gerçek hayatta nasıl süründüğünü sen kendin göreceksin. Zehir zıkkım olsun hakkım haram olsun.

Geçmiş olsun. Mübarek günlerde olacak iş değil. Sabırlı olun diyeceğim ama ne kadar etki eder bilemem

Geçmiş olsun hocam ama zaten kendini belli edecek kadar mert biri olsa böyle davranışlar yapmaz.

Konuyu kilitledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri