Sözleşme gelmiyor, dashboarde düşmüyor

roser137

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,

bi kanalı quize normal olarak bağladım, bilgilerimi girdim. ardından bir çok kanal bağladım ilk kanalın bilgilerini girerek (zaten kayıtlıyım diyip kayıt oldum). bu kanalların sözleşmeleri maile gelmedi. kanallar ile login olmaya çalıştığımda ise quiz hesabınız yok şeklinde aşağıdaki hatayı veriyor:

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

daha önce benzer şekilde 7-8 kanalımı taşıdım, maile sözleşme gelmişti, onaylamıştım dashboarda düşmüştü kanallar. eklediğim kanallar ile de login olabiliyordum. şimdi farklı dashboard açtım tüm kanallar tek yerde olmasın diye, aynı iletişim mailini kullanmama rağmen ne sözleşme geldi, ne de alt kanallar ile login olabiliyorum. kanallar da quiz oldu, adsense de saymıyor. bu kanallardan umudu kesmem mi lazım :o:o:o

demekki onaylanmamış kanallar başka kanal ekle diyo istersen bi daha dene

Girmeyen kanalların ödeme bilgileriyle beraber quize mail at. Bendede aynı sıkıntı var cvp bekliyorum şuan.

Tapatalk ile gönderildi.

kanallar onaylanıyor. youtube dashboardtan tuşa basıp bağlıyorum youtube ta quiz olarark göküküyor partnr sorn yok. kanallar eski sağlam hitli aboneli kanallar.

quizden sözleşme geliyor hocam. onaylamadan quiz dashboarda dşmüyor. ödeme alınmıyor bildiğim kadarıyla sözleşme onaylamadan.
[MENTION=9074]ugr17[/MENTION] bi gelişme oldu mu hocam. nereye mail atıyoruz ?

mailler kesik kesik gelmeye başladı. çok sayıda kanal bağladım bi kısmı quiz dashboarda düşmüş, daha az bi kısmının sözleşmeleri maile gelmiş. dashboardda bi limit mi var ? 7 tane görüyor şu an. 7 limiti mi var ?

bende eklemiştim 10 tane 2 tansi düşmüş dashboarda. kanallar düzgün kanallar.

Benim bağladığım kanallardada (sent) yazıyor ne yapmam gerekir

dashboarda cidden kanalları neredeyse yarısı yansmıyor. bunlardan ödeme alabilecek miyiz ?

---------- Spam Engelliyici 10:29 ---------- Önceki Mesaj 10:29 ----------

@hedefyoutube sent nerede yazıyor hocam dashboardda mı ?

@ugur hocam quiz dashboardda tüm kanallar var mı 7 den sonrasını göstermiyor bende bağzı hesaplarda

dashboarda cidden kanalları neredeyse yarısı yansmıyor. bunlardan ödeme alabilecek miyiz ?

@hedefyoutube sent nerede yazıyor hocam dashboardda mı ?

@ugur hocam quiz dashboardda tüm kanallar var mı 7 den sonrasını göstermiyor bende bağzı hesaplarda

Evet dasboard da yazıyor.
galiba bir süre sonra duzeloyormus

kanallar onaylanıyor. youtube dashboardtan tuşa basıp bağlıyorum youtube ta quiz olarark göküküyor partnr sorn yok. kanallar eski sağlam hitli aboneli kanallar.

quizden sözleşme geliyor hocam. onaylamadan quiz dashboarda dşmüyor. ödeme alınmıyor bildiğim kadarıyla sözleşme onaylamadan.
[MENTION=9074]ugr17[/MENTION] bi gelişme oldu mu hocam. nereye mail atıyoruz ?

Ben [email protected] a mail attım. Kanalları bağladığım panelin ödeme bilgilerini istediler, gönderdim cevap gelmedi henüz. Bu şekilde bir arkadaşım mail atarak düzelttirmiş.

son 2 3 ayda çok kanal bağladım, fakat hiç sözleşme imzalamadım. Youtube dasborddan gelen daveti onaylıyorum sadece. Ödemeleri de sorunsuz aldım bu kanallardan.

benzer sorun yaşayan arkadaşlar için yazayım, kanallar geç yansıyabiliyor panik yapmamak gerek. bende 24 saate yakın yansımama durumu, mail gelmeme durumu oldu. sonradan dashboarda yeşil olarak düştüler. ilk eklediğimizde gri olması normal kanalların, sonradan yeşile dönüyorlar. anladığım kadarıyla rightsignuture dışında gelen mailler önemsiz, onları onaylamama rağmen kanallar yeşile dönüştü. 3-4 farklı dashboard kullandığım için tüm mailleri onaylamadım ama kanallar yeşil, sorun yok. rightsignuture için gelen sözleşmeleri kendi sitesinden login olup sözleşmeleri onaylayabiliyorsunuz. maile link beklemeye gerek yok.

Bu bir süredir böyleydi zaten. O değilde benim dashboardlardan birisine kanal bağlayamıyorum. gouth black hatası veriyor. Aynı hatayı alanlar varmı?

Arkadaşlar, Bizzat QUIZ yetkilisinin ağzından aldığım cevap.

" Sözleşme gelmezse bile merak etmeyin, ödemeleriniz yapıalcaktır. " Sözleşme geldiğinde imzalarsınız"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri