Sözleşme Onayı Sorunu(Onaylayacak kısım yok))

paranormal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Ben yaklaşık 1-1.5 aydır adsenseye girmemiştim. Fakat bankalara gelen doğrulama tutarlarını girmek için çalıştığımda 3 adsensemde sorun olmadan onaylama bölümü çıktı ve ben onayladım.

Fakat bir adsemsede kabul edeceğim bir bölüm çıkmıyor.

Bu sorunla karşılaşan var mı? Nasıl çözebilirim?

arkadaşım bu onay veremediğin hesabında başka yöneticide atamışsın bu hesabından cıkıp o atadıgın yanı ana mail adresınle acacaksın bu adsense hesabını o zaman onay kısmı geliyor

Yonetici hesaplardan biriyle yada ana hesapla onaylayabilirsin.

şuan bende de aynı sorun

bende sorun şuydu.. ana mailden diğer geççeceğim maili yönetici yaptım sonra ana mailden yöneticiliği almadna sildim .. şuanda buda yönetici ama onaylama kısmı yok. ya o sildiğim maili hatırlayacağım yada çöp oldu sanırım başka yapacak bir şey var mı bulan yada deneyen ?

Hocam daha önce Adsense mailinle kanal açmışsın oda banlanmış sende adsensene başka mail tanımlamış ve onunla kanal bağlamışsın. Şimdi adsense paneline ilk açtığın ana maille gir onayla sorun kalkacaktır.

Hocam daha önce Adsense mailinle kanal açmışsın oda banlanmış sende adsensene başka mail tanımlamış ve onunla kanal bağlamışsın. Şimdi adsense paneline ilk açtığın ana maille gir onayla sorun kalkacaktır.

ya o maili sildiysek benim yaptığım gibi? başka yapılacak bir şey var mı hocam

Bendede aynı sorun var fakat ben yönetici olarak bir mail atadıktan sonra ana maili sildim. Atadığım mail de yönetici konumunda olmasına rağmen onaylamama izin vermiyor. Sildiğim mail ile onaylama şansımda olmadığından onay kutusuna erişme olanağımda kalmıyor. Bunun bir iletişim yada bir yöntemi olmalı

o Maili silseydin adsense de silinirdi gibime geliyor sen genede o mail ve şifre ile oturum açmayı dene.

Farklı bir çözüm aklıma gelmiyor ben sadece orada yazandan yardımcı olmaya çalıştım.

yok hocam silinmiyor iki yönetici olarak seçili oluyor ama ana maili yöneticiliği almadna sildim diye bu mailde başka maile yöneticilikte verilmiyor 2 aydır aktif kullanıyordum

yapacak bişey yok o zaman :( yardımın için teşekkür ederim kolay gelsin

yok hocam silinmiyor iki yönetici olarak seçili oluyor ama ana maili yöneticiliği almadna sildim diye bu mailde başka maile yöneticilikte verilmiyor 2 aydır aktif kullanıyordum

yapacak bişey yok o zaman :( yardımın için teşekkür ederim kolay gelsin

Bilemiyorum. Umarım bir yolunu bulursun. iyi şanslar. ama bir daha adsense mailinle asla kanal açma.

adsensenin yönetici hesabıyla yapacaksın hocam :) bugün banada aynısı geldi. bende dedim noluyor diye ama sonradan aklıma geldi yönetici hesabımın ayrı olduğu :) onayladım bende bugün.

Tamam ama ana maili sildim ben yönetici atadıktan sonra. Bu durumda başa çözümü yokmudur bu durumun

hocam iletişim mailne atmamız lazım ve ay sonuda yaklaşıyor ödemeler bu adsensede kesinleşirse belki ödeme yapmazlar ben yarına kadar çözüm bulamazsam diğer adsenseme taşıyacağım hepsini

Tamam ama sonuç olarak tek yönetici kalan adresim ve onunlada giriş yapamıyorum. pinli olan tek adresim. bir şekilde bu durumu çözmem gerekiyor. adsense yardım bölümlerinden hiç bir yerden bu olayın çözümüne dair bir şey bulamadım ve iletişim olarak ta hiç bir sonuca varamadım. bir şekilde hiç olmazsa durumu anlatan bir mail yazmak isterdim fakat iletişim bilgilerinide bulamadım

Gerçekten ilginç bir durum 8 tane adsense hesabım var bir o kadar da yönetici maili değiştirmeme rağmen böyle bir sorun yaşamadım . Bence kullanılmayan aktif olmayan adsense hesaplarını temizliyor

aynı sorun bende de var ve hangi mailden erişim eklediğimi hatırlamıyorum.
ilk açtığım mail i nerden hatırlayacaksam şimdi,dertsiz başıma dert açtık.

вєякαη;448591' Alıntı:
Gerçekten ilginç bir durum 8 tane adsense hesabım var bir o kadar da yönetici maili değiştirmeme rağmen böyle bir sorun yaşamadım . Bence kullanılmayan aktif olmayan adsense hesaplarını temizliyor

Olabilir fakat benim hesabım aktif ve her ay ödeme aldığım hesap sonuçta. Bir çözümü kesinlikle olduğunu düşünüyorum fakat biz henüz bulamadık o çözümü

aynı sorun bende de var ve hangi mailden erişim eklediğimi hatırlamıyorum.
ilk açtığım mail i nerden hatırlayacaksam şimdi,dertsiz başıma dert açtık.

Bence adsense mailinin açıldığı maille hiç bir alakası yok 8 tane adsense hesabımın en az 5 tanesinin yönetici mailleri değişti hiç bir sıkıntı yok hocam geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri