Sözleşme Onayı Sorunu(Onaylayacak kısım yok))

valla aynen beklemedeyim bende. Çözüm bulan yok daha sanırım. Bir bir kaç yol denedim ama tutmadı.

5dakikada sorunu çözdüm arkadaşlar :) şimdi bu hatayı veren gmaile giriş yapıyoruz aramaya adsense yazıyoruz orda zaten bir hesap atadıysanız maili var hemen o mailden mail içeriğinde unuttuğunuz maili görebiliyorsunuz şimdi bende diyordum napcam etcem hemen hallettim inşallah mail silinmediyse sizinde mutlaka arama sonuçlarında bulursunuz :)

5dakikada sorunu çözdüm arkadaşlar :) şimdi bu hatayı veren gmaile giriş yapıyoruz aramaya adsense yazıyoruz orda zaten bir hesap atadıysanız maili var hemen o mailden mail içeriğinde unuttuğunuz maili görebiliyorsunuz şimdi bende diyordum napcam etcem hemen hallettim inşallah mail silinmediyse sizinde mutlaka arama sonuçlarında bulursunuz :)

Eyv. çok güzel harika bir bilgi ama ya ben anlamadım yada ben yapamadım. arama yeri derken neredeki arama yerine yazıyoruz ? neler oluyor biraz açık anlatabilirmisin çok önemli bu benim için

Eyv. çok güzel harika bir bilgi ama ya ben anlamadım yada ben yapamadım. arama yeri derken neredeki arama yerine yazıyoruz ? neler oluyor biraz açık anlatabilirmisin çok önemli bu benim için

hocam şimdi adsense hesabının oldugu maile giriyorsun.mailde arama yapıyorsun adsenseden gelen mailleri kontrol ediyorsun.orda zaten sen bir yönetici eklemişssen orda maili vardır görürsün yani o maili sonrada unuttuğun mailin adını girersin

zaten sorun gmaili sildik diye oldu.
çöp kutusunda da nisan dan önce msj yok.
-----------------------------------------
eğer adsense gmaili ilk kendi telefonunuzla aldıgınız maillerden biriyse şifre girilen ekranda yardım lazım mı dan kullanıcı adımı unuttum diyerek gelen ekrana tel no girerek yada kurtarma e-postası girerek onlarla açılmış bütün mail listesine ulaşabilir.

zaten sorun gmaili sildik diye oldu.
çöp kutusunda da nisan dan önce msj yok.
-----------------------------------------
eğer adsense gmaili ilk kendi telefonunuzla aldıgınız maillerden biriyse şifre girilen ekranda yardım lazım mı dan kullanıcı adımı unuttum diyerek gelen ekrana tel no girerek yada kurtarma e-postası girerek onlarla açılmış bütün mail listesine ulaşabilir.

Hocam şimdi ben eski maili biliyorum sanırım. Ama silmişim. Şuan buna bir çözüm yok değilmi? Sizde aynı durumdasınız sanırım.

Hocam şimdi ben eski maili biliyorum sanırım. Ama silmişim. Şuan buna bir çözüm yok değilmi? Sizde aynı durumdasınız sanırım.
yakın zamanda sildiysan şifre girdiğin yerin altındaki yardım gerekli mi linkinden kurtarırsın.uzun zaman geçtiyse zaten kurtarılamaz diyor.

yakın zamanda sildiysan şifre girdiğin yerin altındaki yardım gerekli mi linkinden kurtarırsın.uzun zaman geçtiyse zaten kurtarılamaz diyor.
Hocam söylediğinizi yaptım.

Bu hesap silinmiş ve artık geri alınamaz.

Bu oldu. Zaten uzun zaman olmuş sileli. Üzerine su içeceğiz galiba :)

Merak ettiğim bir konu daha, bu adsensler yalan oldu gibi tamamda, kullandığımız banka hesabını başka bir adsense e geçirip kullansak sorun yaşarmıyız acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri