SpaceX İnternet Ücretleri

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İnanılmaz olmaz mı?
e56f24a6f858495167a3d52e2fe70441.jpg

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm mesele Türkiye'nin şeftali yerine motor üretmek istemesiydi demişti Erbakan. Şimdi ise elin oğlu bir üretim yapınca tüm dünya da ilgi uyandırıyor. Konuyu açan arkadaşa değil lafım yanlış anlaşılmasın. Bizler de öyleyiz. Ben Elon Musk'ı bireysel anlamda savunmuyorum. Yaptığı fikirler uçuk derece de ama üstesinden geliyor. Öyle ki 2002 yılında kurulan Spacex firması 1958 yılında kurulan Nasadan daha çok konuşulur hale geldi. Ne oldu, boynuz kulağı geçti mi.

Birileri izin verdiği müddetçe birileri bir yerlere gelecek. Elon Musk bana göre birilerinin izin verdiği bir girişimci. Bu dediğime gülersiniz veya saçma bulursunuz ama bu benim fikrim.

spacex in sitesinden açıklanmadıkça oha yuh tepkilerini alacaktır. Sınırsız mesaj, telefon, 10000 mbit falan, uydudan 10000 mbit vermek de ayrı bir hikaye. Yalandır

Ya dalga amacli yazilmis siz de inaniyorsunuz unlimited talk text in whole galaxy yazmislar shdhdhsj

Kaynaksız konu açmayalım Fake zaten bellide.
Devletlerin Uluslararası anlaşmaları var, Nasılki Turksat uyduları belli başlı ülkelere yayın yaparken bazı yerlerde çekmiyor.
Öyle isteyen herkes uydu atıp herkese bedava yada ucuz internet veremez malesef.
Devletlerle anlaşıp o ülke sınırlarının içinde o uydunun çekim alanına girmesi lazım vs vs vs.
Birton devlet protokolü var yani.
O işler o kadar basit değil.
( bende isterim ucuz internet ama buna devletler izin vermez başta )

resim zaten troll amaçlı ama buna benzer bir proje yapılsa dahi dünyadaki telekomünikasyon şirketlerinin buna izin vereceğini düşünüyorsanız helal olsun gerçekten :D

Tüm mesele Türkiye'nin şeftali yerine motor üretmek istemesiydi demişti Erbakan. Şimdi ise elin oğlu bir üretim yapınca tüm dünya da ilgi uyandırıyor. Konuyu açan arkadaşa değil lafım yanlış anlaşılmasın. Bizler de öyleyiz. Ben Elon Musk'ı bireysel anlamda savunmuyorum. Yaptığı fikirler uçuk derece de ama üstesinden geliyor. Öyle ki 2002 yılında kurulan Spacex firması 1958 yılında kurulan Nasadan daha çok konuşulur hale geldi. Ne oldu, boynuz kulağı geçti mi.

Birileri izin verdiği müddetçe birileri bir yerlere gelecek. Elon Musk bana göre birilerinin izin verdiği bir girişimci. Bu dediğime gülersiniz veya saçma bulursunuz ama bu benim fikrim.

Hocam adam dünyanın en hızlı elektrikli arabasını yaptı. İnsanlar daha ucuza nakliyat yapabilsinler diye tır yaptı.

Birileri izin vermişse falan bence komik olmuş. Birilerinin izin verdiği adamı arayacaksan Acun'a bakmanı öneririm.

Kaynaksız konu açmayalım Fake zaten bellide.
Devletlerin Uluslararası anlaşmaları var, Nasılki Turksat uyduları belli başlı ülkelere yayın yaparken bazı yerlerde çekmiyor.
Öyle isteyen herkes uydu atıp herkese bedava yada ucuz internet veremez malesef.
Devletlerle anlaşıp o ülke sınırlarının içinde o uydunun çekim alanına girmesi lazım vs vs vs.
Birton devlet protokolü var yani.
O işler o kadar basit değil.
( bende isterim ucuz internet ama buna devletler izin vermez başta )
Zaten trol olduğunun farkındayım inanılmaz olmaz mı yazmışım hayali yani :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın hayatını anlatan kitap var okumanı öneririm.Paypalı ne zorluklarla kurduğu,spacex şirketini kaç kere iflastan kurtardığı anlatılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri