Spam Bitmesin Diye | Yardımlaşalım...

Arkadaşlar spam yaparak çektiğim bir kanal sahibi videonun altına neden videolarımı çekiyorsun diye mesaj yazmış. Videolar yabancı bir dizi telif hakkı ona ait değil. Bu kişi beni şikayet edebilir mi ?

Hocam yani seni tespit ettiyse onunla uğraşmanın anlamı kalmamış sonuç olarak oda video sahibi değil fakat sizinle uğraşır. Sizde bende onla uğraşırım diyorsanız bir şey diyemem. Fakat başka kanallara yönelmek en mantıklısı.

Hocam o biraz zor değilmi ya her video için 2-3 günde 4-5 k izlenim.Yani öyle kategori varsa 100 video 400k eder.Hergün 400k izlenim yapar.O kategoriyi bulan yaşadı :)

Dediğimi yanlış anladınız karşı kanal daki video 4k izleme almış sen bunu düzgün açıklama düzgün etiketle yapabilirsen 100 izlemeyi rahat alırsın.Artı adam ne yapıyorsan onu öğrenirsin o tarz videolar yüklemeye çalışırsın

Dediğimi yanlış anladınız karşı kanal daki video 4k izleme almış sen bunu düzgün açıklama düzgün etiketle yapabilirsen 100 izlemeyi rahat alırsın.Artı adam ne yapıyorsan onu öğrenirsin o tarz videolar yüklemeye çalışırsın

Anladım hocam.Mesela 2 gün oldu ben başlayalı 180 videoyla 1500 civarı izlenim aldım.Videoların yarısını ilk gün diğer yarısını ikinci gün attım.Konu açtım iyimi diye iyi dediler serkan abide dahil :) Devam edicem bakalım hayırlısı artık :)

Anladım hocam.Mesela 2 gün oldu ben başlayalı 180 videoyla 1500 civarı izlenim aldım.Videoların yarısını ilk gün diğer yarısını ikinci gün attım.Konu açtım iyimi diye iyi dediler serkan abide dahil :) Devam edicem bakalım hayırlısı artık :)

O izleme bence de iyi spama yeni başlayan biri alamaz onu ben başlayalı 2 gün oldu. spam+kalite takılacağım günlük o şekilde 100 tane bulmaya çalışacağım.Buda bana yeter en önemlisi benim için kanallar spamdan gitmesin.

Bu yazıyı konuya da ekleyeceğim fakat buraya da yazayım.

Arkadaşlar önceki zamanlara göre artık yeni kurallar, farklılıklar geldi spam olayını azaltmak için bunun herkes bilincinde. Şimdi mantık olarak kanalı çöp kanal yapmak adı üstünde direk mantıktır. Ama bizler bu konu için şöyle bir önlem alabiliriz madem eskisi gibi spam yok ama bizde bu işi seviyoruz ve devam ettirmek istiyoruz. Şöyle bir yol izlemek mantıklı diye düşünüyorum.

Örneğin; 5 kanal açıyoruz. Bu 5 adet kanala, 1 hafta '7' gün boyunca günlük 50'şer video atıyoruz. Kategorileri kendiniz belirleyin.
Bu videolar spam olduğu için çokta özenmeyin bence etiket vs onlarla uğraşmak yerine videolara "index" attırın. Bu attırmış olduğunuz index sizin işinize gelecektir. ;)
Çok önemli bir ayrıntı aslında çoğu spam yapan kişilerin videoları izlenmiyorsa geç indexlenmeden kaynaklanıyor.

1 hafta boyunca bunu yapalım bir daha ki haftanın başına geldiğinizde. Bu kanallara aynen yükleme yapmadan bunu kendiniz belirleyin tabi. En az '50' izlenim almış videoları silin. Veya '25' burası size kalsın.

Bu sayede hem kanalımız spam kanalı olmuş olur aynı zamanda kaliteli bir spam kanalı olmuş olur. Bence bu şekilde spamı götürmeliyiz. Tabi dileyenler yine aynı şekilde video at bırak işlemlerine devam edebilir. ;)

Bu yazıyı konuya da ekleyeceğim fakat buraya da yazayım.

Arkadaşlar önceki zamanlara göre artık yeni kurallar, farklılıklar geldi spam olayını azaltmak için bunun herkes bilincinde. Şimdi mantık olarak kanalı çöp kanal yapmak adı üstünde direk mantıktır. Ama bizler bu konu için şöyle bir önlem alabiliriz madem eskisi gibi spam yok ama bizde bu işi seviyoruz ve devam ettirmek istiyoruz. Şöyle bir yol izlemek mantıklı diye düşünüyorum.

Örneğin; 5 kanal açıyoruz. Bu 5 adet kanala, 1 hafta '7' gün boyunca günlük 50'şer video atıyoruz. Kategorileri kendiniz belirleyin.
Bu videolar spam olduğu için çokta özenmeyin bence etiket vs onlarla uğraşmak yerine videolara "index" attırın. Bu attırmış olduğunuz index sizin işinize gelecektir. ;)
Çok önemli bir ayrıntı aslında çoğu spam yapan kişilerin videoları izlenmiyorsa geç indexlenmeden kaynaklanıyor.

1 hafta boyunca bunu yapalım bir daha ki haftanın başına geldiğinizde. Bu kanallara aynen yükleme yapmadan bunu kendiniz belirleyin tabi. En az '50' izlenim almış videoları silin. Veya '25' burası size kalsın.

Bu sayede hem kanalımız spam kanalı olmuş olur aynı zamanda kaliteli bir spam kanalı olmuş olur. Bence bu şekilde spamı götürmeliyiz. Tabi dileyenler yine aynı şekilde video at bırak işlemlerine devam edebilir. ;)
5 kanala 50 video 350 video eder 350x5 1650 video yapar tek tek bunlara capta mı gırıcez

5 kanala 50 video 350 video eder 350x5 1650 video yapar tek tek bunlara capta mı gırıcez

Yani şimdi şöyle söyleyeyim kardeşim. İstersen bunları bot ile gir.
İstersen tek 2 kanala bir İp'den 50'şer video at. İstersen 100'er video at.

Burasını da siz ayarlayabilirsiniz aslında bu konuyu açmam da ki amaç tek ip üzerinden kaç spam kanalı besleyebiliriz oydu fakat kimse yanaşmadı kendileri bilir. :)

Captcha en uygunu olur.

Yani şimdi şöyle söyleyeyim kardeşim. İstersen bunları bot ile gir.
İstersen tek 2 kanala bir İp'den 50'şer video at. İstersen 100'er video at.

Burasını da siz ayarlayabilirsiniz aslında bu konuyu açmam da ki amaç tek ip üzerinden kaç spam kanalı besleyebiliriz oydu fakat kimse yanaşmadı kendileri bilir. :)

Captcha en uygunu olur.

sen ne içtin la diyom kı index atamayız tek tek

Çaylak spamcı adayınız da geldi :D konuyu takip ediyorum birkaç gündür bu işlere sardım bende ekstradan tabi ilk spamımı yaptım :cool:
Beleş vds'ile tadı bir harika :p ama bu konularla ilglenmiyordum diye bilgisizim spam vs hiç bilgim tecrübem yok acı tecrübede yok şükür :D bütün konuları okuyorum spamcıların bol şans bol kazanç :)

Toplamda kaç adet kanalınız var: dı.
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz: 500 ü geçmem
Kanalların kategorileri nelerdir: Enteresan soru :)
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı: En az 100 bağlarım
Kullandığınız bot var mıdır: İwo nun botu kullanıyorum. Bütün Botlar var.
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz: Komplike bir soru.
VDS - VPS kullanıyor musunuz: Yeap 2 tane

Toplamda kaç adet kanalınız var: dı.
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz: 500 ü geçmem
Kanalların kategorileri nelerdir: Enteresan soru :)
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı: En az 100 bağlarım
Kullandığınız bot var mıdır: İwo nun botu kullanıyorum. Bütün Botlar var.
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz: Komplike bir soru.
VDS - VPS kullanıyor musunuz: Yeap 2 tane

hacı 500 e mi düşürsem bende 600 atıyordum napam (R10 Üyeliğimi aldım HıH:cool:)

sen ne içtin la diyom kı index atamayız tek tek

Güzel kardeşim benim. Tekrar söyleyeyim. O zaman girmeyeceksin. Bak isterseniz bu şekilde yapabilirsiniz dedim isterseniz eski sistemde ki gibi at geç ;)
Yes or no beni anladığını sanıyorum artık kardeşim. :)

Güzel kardeşim benim. Tekrar söyleyeyim. O zaman girmeyeceksin. Bak isterseniz bu şekilde yapabilirsiniz dedim isterseniz eski sistemde ki gibi at geç ;)
Yes or no beni anladığını sanıyorum artık kardeşim. :)

Şşşş Kaanı Fazla Kızdırmayın Birden Patlayabiliyor Mazide Örnekleri Var
bu arada hacı r10 nickin ne

nası ya nasıl başarıyorsunuz bunu spama düşmeden 500 video atmayı ben 100 tane atıyodum genede bi dünya kanalım spamdan uçtu hep bu ne şans ya :(

Evet arkadaşlar konu güncel dursun devam edelim paylaşın. Güzel sonuçlar çıkartalım hep birlikte..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri