Spam bittimi yoksa spam çalışmaya devam eden varmı?

Winter is coming. Her sene bütün adsenselerim eylül, ekim oda olmazsa kasımda banlanır. Adsenseye pek güvenmemek lazım.

Spama yeni başlayanların veya uzunca bi süre ara verenlerin yeni sisteme adapte olması çok zor. 2012-2013 yıllarındaki gibi değil. O yıllardan beri spam yapanlar yeni sistemlere adapte ola ola yeni taktikler geliştirdi, kendi yöntemlerini buldular.

yt to yt yaparak para kazanmayı düşünüyorsan vds parasını anca çıkartırsın. Kopyaladığın kanaldaki videolar engeli geçmiştir lakin sen kendi kanalına aynı şekilde attığında çat dünya engeli gelir, veyahut yeterli izlenim çekemezsin vs.

Kendi render yöntemlerini geliştirip, videoları kendin render alarak atmalısın.

Ve evet car,crush,funny hala iyi kategoriler :)

spam bıtmedı ama yt de caka l lar arttı ve ckemeyenler..senın spamın adamın zoruna gıdıo kapattırıo kanlını yoksa supr paralr var..ayrıca spamdan kazandıgın gune bakcn..kesıntı yuksek olabılıo tabıkı...
ayrıca kategorı kımse soylemez soyleyende yanlıs yonlendırmek ıcın soyler veya ıs yapmıycak kategorı:)

çoğu kişi özgüne geçmeye başladı bu aralar.. yt de görüyorum

adsense ödeme konusuna bakarsan , kac kisi izlemis ve yazmıs sorunun cevabı orada.. hala calısan para kazanan var .. ben 1 senedir kazanamıyorum..

Tam bunu diyecektim siz yazmışsınız:) ödeme konusundan belli değil mi bitip bitmediği ya da ne kadar azaldığı...önceden 80-100 sayfa olan ödeme konusu bugün bi ara 25 falandı ordan hesapla artık hocam.

Son düzenleme:
YT to YT bitti. Ama benim ağımdaki tüm kanalları spam kanallar şu an. Kanal adedi de XXX
Render altın çağını yaşıyor.

Çöp gibi çalışmalar bitti. Artık render nedir, youtube nedir bilen kazanıyor. Olması gerektiği gibi ve olmasını istediğim gibi.

işler kesat ortalık çok kötü 3-5 yapıyoz oda telif falan gidiyor.

Önceden iyi kazanıyorduk da şu an daha çok çalışmaya çok daha az kazanç söz konusu. Bir vurgun kovalıyorum ihtiyacım olduğu için. Onu vurduktan sonra tamamiyle özgüne döneceğim.

spam bu akşam üstü mesai bitimine doğru atm lerde para kalmayınca bitti...

az öncede birkaç arkadaşla ortalığı temizledik kapatıp çıktık...

kimse spam yapmasın sadece ben kazanim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri