Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lifeye başvuru yapsam kabul eder ve ödemeyi kabul eder dimi ?
kanalda izlenim varsa kabul eder benim kanalı iki gün sonra çıkarmıştı izlenim az diyeLifeye başvuru yapsam kabul eder ve ödemeyi kabul eder dimi ?
Life network ödemeleri ne zaman yapıyor ? Kesintisi çokmu ? O network ile çalışabilirim. Bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
acayip mantıklılifeye bull geçiş yaptım bende
basıcam spamı basıcam spamı gittiği yere kadar)))
en kötü kanalları atar partnerden, bende kanalları adsenseye bağlarım full tüm videolarda dolay yanmış şekilde
%20 kesinti, ayin 20-30 u arasi odeme yapiyor. Fakat su vakitten sonra atacaginiz iceriklere dikkat edin. Cizgifilm, dizi, film, muzik gibi iceriklerin yuklenmesini istemiyorlar.
lifeye bull geçiş yaptım bende
en kötü kanalları atar partnerden, bende kanalları adsenseye bağlarım full tüm videolarda dolay yanmış şekilde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.