Spam Çalışanlar Yardım

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bence hiç girme spama benim çok canım yandı bir video patlar günde 50-60 tl kazanırken başka kanalın spamdan gidince o kazandıgın kanalda gider getiri güzel günde 10$ altına düşmüyordum yt-yt yaparken ama artık youtube spama göz yummuyor anında bütün emeklerin uçup gidiyor.

Hocam peki ne yapmayı önerirsiniz özgün dışında?

1-farklı iplerden hesap aç 1 ip le girdiğine bir daha aynı iple girme video atarkende dikkat et istersen bin bin at
2- çerezlerede dikkat et pc ne bi format at ondan sonra işlerinini hep gizli sekmeden hallet
3- hesap aç videoalrı yükle para kazanmayanları bekleme ışık yansın die felan sil para kazanılan olmayanları hesabı kapat unut bi daha girme

bu dediklerimi ister 2 günde yap ister 2 ayda 30bin videon olduktan sonra(yani dediklerimi yaparak istersen 2 günde 30k yükle yine sorun olmayacaktır) günlük 10 tldn az kazancın olursa sen bu işi bilmiyorsun deyep istediğini söylemekte serbestsin

Not: sürekli yeni ip nerden bulacam konusundada şöyle yardımcı olayım vın,jet felan bişey al her çıkarıp taktığında ip değişiyor yada telefonun andorid ise ve internet paketin varsa teli wifi yap veri paketini her açıp kapattığında ip yine değişiyor

Spam yap ama sadece spam a güvenme bak ben napıyorum özel botumvar 50 tl ödüyorum aylık botla spam yapıyorum bot kanala 200-300 video çekerken normal pcnin internetiylede özgün videolar yüklüyorum sende öyle yap yapacaksan

Spamla çalışma 1-2 kanalın olsun temiz çalış konu sahibi açısından bi sorun yoksa bi soru sormak istiyorum arkadaslar diyelim benim 5tane videom var cok fazla izlenim var fakat 3.eşleşen var bunu kabul ediyorum kabul ettiğim halde gene telif yermiyim abone açısından durması ?

Hocam peki ne yapmayı önerirsiniz özgün dışında?

özgün dışında seceyok yt<>yt yapabilirsin ama eger ugraşabilirim diyorsan vendettaaa dediği yöntemide deneyebilirsin spama yakalanırmı yoksa yalanmazmı pek emin değilim orasını ama dediğini yapabilmek kolay bir iş değil çünkü önemli olan ne kadar video o kadar para demek değil bugün bi konu açtım gördünmü bilmiyorum dünkü 92$ kazancı tek bir günde 1 tek videodan kazandım videonun patlayıp yayılmasına bağlı

özgün dışında seceyok yt<>yt yapabilirsin ama eger ugraşabilirim diyorsan vendettaaa dediği yöntemide deneyebilirsin spama yakalanırmı yoksa yalanmazmı pek emin değilim orasını ama dediğini yapabilmek kolay bir iş değil çünkü önemli olan ne kadar video o kadar para demek değil bugün bi konu açtım gördünmü bilmiyorum dünkü 92$ kazancı tek bir günde 1 tek videodan kazandım videonun patlayıp yayılmasına bağlı

Hocam konunuza baktımda şimdi kendim video çekemeyeceğime göre ne yapmam lazım az önce konunuza baktım o videoları bir sitedenmi yüklüyorsunuz?

---------- Mesaj saat 20:25:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:15 civarında gönderildi. ----------

Spam yap ama sadece spam a güvenme bak ben napıyorum özel botumvar 50 tl ödüyorum aylık botla spam yapıyorum bot kanala 200-300 video çekerken normal pcnin internetiylede özgün videolar yüklüyorum sende öyle yap yapacaksan

Hocam birde bu bot nasıl yüklüyor mesela pcye indiripmi yüklüyor yoksa panelden kendi videoları çekipmi yüklüyor bizim pcden bir upload söz konusu yokmu?

Hocam konunuza baktımda şimdi kendim video çekemeyeceğime göre ne yapmam lazım az önce konunuza baktım o videoları bir sitedenmi yüklüyorsunuz?

---------- Mesaj saat 20:25:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam birde bu bot nasıl yüklüyor mesela pcye indiripmi yüklüyor yoksa panelden kendi videoları çekipmi yüklüyor bizim pcden bir upload söz konusu yokmu?

senin pc ile alakali birşeyi yok dostum sen sadece çekilecek kanali yada çekilecek videonun linkini falan giriyorsun o hallediyor.

at geç, at geç...
3000 kanalın olduğunda para kazanacaksın...

Bak şiirini bile yazdım:

Yılmak Yok Arkadaşlar

Onlar kapatacak sen açacaksın,
Başka bir işiniz yoksa,
Günde 100 kanal açın,
Onlar kapatsın siz açın

Bu youtube işi çok iyimiş la,
la olum süper bir işmiş valla,
kapansın olum ne olacak, açarız hemen,
aç at, aç at, iyimiş dümen

At geç, at geç süper valla,
hepciği kapanırsa s.çarız valla,
kapansın olum aç hemen la,
s.çtınız güzelim işin içine valla...

at geç at geç, bir daha girme...
hoop tırlatma kafayı yanlız dikkat et,
buradakilerin %90 ı tırlatmak üzere...
cipralex siz youtube düşünemiyorum.

yormlamam bu kadar,
hadi hayırlı işler..

herGun 500 video bir kanala atarsan yine spama dusecegini biliyormusun. ?

herGun 500 video bir kanala atarsan yine spama dusecegini biliyormusun. ?

Vallaha artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum,hayatımda hiç bu kadar birşey için uğraştığımı hatırlamıyorum sanki o kazandırmadıkça ben dahada direniyorum :D

diren mikail :D videoların bazıları youtubden alma bazıları googledan bulma kendin cekmek zorunda değilsin ;)

Dostum eğer korkuyorsan hiç bir işe girmeyeceksin.

Bak dostum sana bir tavsiye vereyim.
Sanal numaralardan uzak dur.Herkez sanal numaralarla açilan kanallar kapanmıyor diyor ama ben artık daha sanal numara ile kanal açmıyorum kimseyede önermem artık sana numara ile açmayi.Neden diyeceksen sanal numara ile açtigim 40 adet kanaldan 40ıda 3gün içinde kapandı yani kanallari açtim 3gün sonra kapandı hatta bazıları aynı gün içinde kapandı.O yüzden daha artık sanal numara ile uğraşmıyorum.Bazıları dediki sanal numara ile alakası yok bende test için onaysız hesap açtim içlerine en az 200-250 video attim 1 haftadir sapa sağlam duruyorlar.

benim bütün kanallar sanal numara ile hiç biri kapanmadı. spama düşen kanallar genelde aninda indir bindir yapmak. özelliklede bot kullanmak. ben bot kullanırken açtığım 30 kanaldan 20 si spam oldu.
sanal numara ile alakalı olsaydı bottan sonraki açtığım kanallarda kapanırdı.

benim bütün kanallar sanal numara ile hiç biri kapanmadı. spama düşen kanallar genelde aninda indir bindir yapmak. özelliklede bot kullanmak. ben bot kullanırken açtığım 30 kanaldan 20 si spam oldu.
sanal numara ile alakalı olsaydı bottan sonraki açtığım kanallarda kapanırdı.

dostum benim gözlemim o herkezin fikri başka ben bana olanı söylüyorum 40 adet sanal numaralı kanala en fazla 100 adet video yükledim hepsi 3gün içinde kapandı .yükleme işlemi botla yapıldı şimdi onaysız kanallara atıyorum 200-250 video sorun yok suanlik.ayrica sanal numarada şuda olabilir numaralar seri oldugu için 1 kanal kapandıgında digerleride kapanıyor olabilir.

Bütün bu yazılanları unut spamı bırak özgüne başla spam yapmak youtubenin ameleliğini yapmak gibi bir şey bende senin gibiydim spamsan bütün kanallar her hafta 4-5 kez gidince bıraktım fikir üretmeden binlerce video atmak yerine sadece birgün adam akıllı araştırma yap youtubeyi dolaş gez ve beyin jimlastiği yap az öz video atmayı öğren işte o zaman adam akıllı para kazanırsın böyle spam kasarak sadece enerji harcarsın çokta bir getirisi olmaz şimdi bu dediklerim zor geliyor ama araştırırsan aslında o kadarda zor değildir ben spam kasarken abartmıyorum 10 saat video atıyordum 20 dolar anca geliyordu 1,5 aydır az öz video atıyorum kazanç hergün artıyor

Tamamen özgün kendi videoların mı rekdaşım.

Açıldı diye mesaj gelen kanalı yine kapattılar :( Dalga geçmeye başladılar bizimle.

Üzüldüm kardeşim sen yeni adsense ile devam et bırak o kanalları zaman kaybetme beni dinle yeni adsense yeni kanal devam et

Şimdi bi kanalım daha var bu adsense bağlayacağım eğer o da kapanırsa dediğin gibi yapıcam ya.Yeni Adsense şart :)

hiç bağlama ona neden riske giriyorsun zaten hesabın pinsiz değil miydi ne fark edicek ya yeni aç yada pinli bir adsense al

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri