Spam Çalışanlar Yardım

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Merak ettiğim asıl soru şu arkadaşlar spamdan aylık 2 bin tl civarı para kazanabilirmiyiz?Bu arada yarından itibaren başlıyorum hayırlısı hergün 1 kanal açıcağım 250 video yüklicem at geç yapıcam diğer günde aynı şekilde ama sitelerden kopyalıcam youtubeden değil.

Bonna :Reklamlara tıklatanların sonu malum. Yinede tercih senin ama izlenim alan kategoride atsan zaten 10 TL bulur.

Yeni adsense'i açınca 10 gün boyunca 10 dolar kazanmam lazım :) Reklamlara tıklatıcam forumda :D 1 ay daha bekleyemem :)

pinli al bir tane 1-2 ay beklemene gerek yok adsensende parayı çekince al diyeceğim ama sen bu ay para alıcak mısın ?

Bu arada arkadaşlar bildiğiniz bir program yada eklenti varmı mesela bir sitedeki videoları toplu nasıl çekeriz?

pinli al bir tane 1-2 ay beklemene gerek yok adsensende parayı çekince al diyeceğim ama sen bu ay para alıcak mısın ?

Millet adsense bulamıyor boşver ben kendim kurayım en iyisi :) Pin bu ayın 12 sinde çıktı yola kasımda ödeme alırım inşallah.Mesele yeni adsense de günde 1 dolar kasmak :)

Millet adsense bulamıyor boşver ben kendim kurayım en iyisi :) Pin bu ayın 12 sinde çıktı yola kasımda ödeme alırım inşallah.Mesele yeni adsense de günde 1 dolar kasmak :)

ödeme aldıktan sonra o adsenseyi bırak ya pinli al yada kendin kur boşuna kanalların heba olmasın

Bonna :Reklamlara tıklatanların sonu malum. Yinede tercih senin ama izlenim alan kategoride atsan zaten 10 TL bulur.

Herkes bir kere tıklasa tamamdır hocam ayarlarız onu :D Tabii ki son seçenek bu.10 tl mi artık eşik?

---------- Mesaj saat 23:33:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:29 civarında gönderildi. ----------

ödeme aldıktan sonra o adsenseyi bırak ya pinli al yada kendin kur boşuna kanalların heba olmasın

Aynen kardeşim.Ödeme alıp onu eski kanallarla kendi haline bırakacağım :D

Herkes bir kere tıklasa tamamdır hocam ayarlarız onu :D Tabii ki son seçenek bu.10 tl mi artık eşik?

---------- Mesaj saat 23:33:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:29 civarında gönderildi. ----------

Aynen kardeşim.Ödeme alıp onu eski kanallarla kendi haline bırakacağım :D

Benim sesimi duyan yokmu :D spamdan aylık 2 bin tl civarı kazanabilirmiyiz?

Kardeşim bu nasıl bir soru? Bu işten Hiç kazanamayan da var aylık 70 80 bin lira alanlar da var.Yarı spam,yarı manuel kafana göre takılacaksın.

Kusura bakmayın hani kasttettiğim boşa kürek çekmemek aylık 20 $ için filan.80 bin tl demek spamla helal olsun inşallah bende kazanırım.

Kusura bakmayın hani kasttettiğim boşa kürek çekmemek aylık 20 $ için filan.80 bin tl demek spamla helal olsun inşallah bende kazanırım.

Yok bu işte serkan abinin dediği gibi her yolun sonu kazançtır.Spam = Kazanç,az kanal,az video= kazanç,çok kanal çok video= yine kazanç.Yeter ki her yolu dene.Ben ilk ay 13 tl kazanmıştım.İkinci ay 750 tl kazandım.bu ay ilk 15 günde bin lirayı geçmiştim ki Yt taş koydu önümüze :) Ama onlar taş koydukça biz taşları kaldırmaya devam edeceğiz.

Yok bu işte serkan abinin dediği gibi her yolun sonu kazançtır.Spam = Kazanç,az kanal,az video= kazanç,çok kanal çok video= yine kazanç.Yeter ki her yolu dene.Ben ilk ay 13 tl kazanmıştım.İkinci ay 750 tl kazandım.bu ay ilk 15 günde bin lirayı geçmiştim ki Yt taş koydu önümüze :) Ama onlar taş koydukça biz taşları kaldırmaya devam edeceğiz.

Teşekkürler hocam benim şuanda 0,37 $ var adsense 1 ayı geçti.Ama yılmıcam yıldırıcam youtube :D pes etmek istemiyorum çünkü başaracağımızı biliyorum umarım hayırlısı olur o kadar emek boşa gitmez.

---------- Mesaj saat 23:55:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:48:18 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar eminim bir yerde hata yapıyorum 1 aydır araştırıp okuyorum ama sizede bir danışmak istedim.Adsense hesabı buyrun:

tsk55.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri