Merhaba arkadaşlar spam ile ilgili sormak istediğim bir kaç soru var bilen arkadaşlar cevaplar ise sevinirim
Yaklaşık 200 adet kanal yaptım 1 hafta içinde katagori çizgi filim herkesin bildiği populer katagoriler
Bu kanalları hazırlar iken yaptığım sistem kanalları oluşturmadan önce videoları
bir test kanalına yükleyip buradan CC yani creatif com yapıp kanala video düzenle kısmında ekle diyip bu şekilde oluşturuyorum ve her kanal için 3 video ekliyorum yayınlıyorum
Başlık etiket acıklama için ise Mevcut katagorilerde bulunan en çok izlenim almış videoların etiket acıklama ve başlıklarını kullanıyorum
1 hafta oldu ve toplamda gelen izlenme sayısı 200 kanal için 5k bile olmadı
Sormak istediğim soru şu
1 Hafta spam da beklentiler için erken bir süreç mi
2 CC creatif common içerikleri izlenmiyor mu
3 Yoksa izlenmesi için extra bir şeyler mi yapmam gerekiyor
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler
Yaklaşık 200 adet kanal yaptım 1 hafta içinde katagori çizgi filim herkesin bildiği populer katagoriler
Bu kanalları hazırlar iken yaptığım sistem kanalları oluşturmadan önce videoları
bir test kanalına yükleyip buradan CC yani creatif com yapıp kanala video düzenle kısmında ekle diyip bu şekilde oluşturuyorum ve her kanal için 3 video ekliyorum yayınlıyorum
Başlık etiket acıklama için ise Mevcut katagorilerde bulunan en çok izlenim almış videoların etiket acıklama ve başlıklarını kullanıyorum
1 hafta oldu ve toplamda gelen izlenme sayısı 200 kanal için 5k bile olmadı
Sormak istediğim soru şu
1 Hafta spam da beklentiler için erken bir süreç mi
2 CC creatif common içerikleri izlenmiyor mu
3 Yoksa izlenmesi için extra bir şeyler mi yapmam gerekiyor
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler