Spam çalışma hakkında bir kaç soru (CC)

• Kullanıcı HexCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

HexCoder

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar spam ile ilgili sormak istediğim bir kaç soru var bilen arkadaşlar cevaplar ise sevinirim

Yaklaşık 200 adet kanal yaptım 1 hafta içinde katagori çizgi filim herkesin bildiği populer katagoriler

Bu kanalları hazırlar iken yaptığım sistem kanalları oluşturmadan önce videoları
bir test kanalına yükleyip buradan CC yani creatif com yapıp kanala video düzenle kısmında ekle diyip bu şekilde oluşturuyorum ve her kanal için 3 video ekliyorum yayınlıyorum

Başlık etiket acıklama için ise Mevcut katagorilerde bulunan en çok izlenim almış videoların etiket acıklama ve başlıklarını kullanıyorum

1 hafta oldu ve toplamda gelen izlenme sayısı 200 kanal için 5k bile olmadı

Sormak istediğim soru şu

1 Hafta spam da beklentiler için erken bir süreç mi
2 CC creatif common içerikleri izlenmiyor mu
3 Yoksa izlenmesi için extra bir şeyler mi yapmam gerekiyor

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler

Güzel sorular

1 Hafta beklentiler icin ne erken ne gec bir sürec, videonun ne zaman tutacağı belli olmaz.
CC icerikler süslenirse izlenir.
Rakip kanalların başlıkları atmak sizin vieoların da izleneceği anlamına gelmez, daha özgün kaliteli, başlık/etiket vb türetmelisiniz.

başlık-etiket-açıklama combinasyonu birbiriyle bağlantılı düzenle

başlık-etiket-açıklama combinasyonu birbiriyle bağlantılı düzenle

(Ytpara spam öğreniyorum 2016) örnek başlık bu olsun

Ytpara spam öğreniyorum 2016 versiyon 1
Ytpara spam öğreniyorum 2016 versiyon 2
Ytpara spam öğreniyorum 2016 versiyon 3

her kanal 3 video olduğu için bu şekilde ayarlıyorum başlıkları açıklama kısmı başlığın bir adet kopyası oluyor bu şekilde demek istediniz herhalde ?

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

Güzel sorular

1 Hafta beklentiler icin ne erken ne gec bir sürec, videonun ne zaman tutacağı belli olmaz.
CC icerikler süslenirse izlenir.
Rakip kanalların başlıkları atmak sizin vieoların da izleneceği anlamına gelmez, daha özgün kaliteli, başlık/etiket vb türetmelisiniz.

CC içerikleri süslemekten kastınız videoyu başka bir kanala yüklemeden önce biraz kesme biçme yapıyorum ve sonunda başka bir cc ekliyorum bazı videolar içinde efeck ekliyorum suslemeden kastınız bu olmalı ?

sadece CCdende olabilir bilmiyorum ama 200 kanaldan sadece 5k izlenim aldıysan çalışma şeklinde şunları değiştirip deneyebilirsn. kanal başı 3er video çok çok az 2.si 200 kanal basmak artık pek mantıklı değil. youtube artık güncelliğini koruyan kanalları ön plana çıkarıyor deneyen farketmiştir zaten. yani günde 10 kanal yapmak yerine, 5 yeni kanal yapıp 5 de eski kanallara yeni videolar atılmalı. nacizane benim fikrim bu

sadece CCdende olabilir bilmiyorum ama 200 kanaldan sadece 5k izlenim aldıysan çalışma şeklinde şunları değiştirip deneyebilirsn. kanal başı 3er video çok çok az 2.si 200 kanal basmak artık pek mantıklı değil. youtube artık güncelliğini koruyan kanalları ön plana çıkarıyor deneyen farketmiştir zaten. yani günde 10 kanal yapmak yerine, 5 yeni kanal yapıp 5 de eski kanallara yeni videolar atılmalı. nacizane benim fikrim bu

Güncelliğini koruyan kanalların + var ise şu durum ne kadar etkili olabilir

bir kanal içine 30 adet özel video yüklesek ve bunları zamanlı olarak ayarlasak 30 gün boyunca her gün 1 tane video yayınlayacak şekilde işe yarıyor mu yoksa yeni yükleme mi sayılması gerekiyor kanalı ilerlemesi için

Güncelliğini koruyan kanalların + var ise şu durum ne kadar etkili olabilir

bir kanal içine 30 adet özel video yüklesek ve bunları zamanlı olarak ayarlasak 30 gün boyunca her gün 1 tane video yayınlayacak şekilde işe yarıyor mu yoksa yeni yükleme mi sayılması gerekiyor kanalı ilerlemesi için

işe yarar büyük ihtimal sonuçta video kimliğini sonradan oluşturcak. ama botlarla nasıl yapılabilir bilmiyorum

işe yarar büyük ihtimal sonuçta video kimliğini sonradan oluşturcak. ama botlarla nasıl yapılabilir bilmiyorum

Bot ile çalışmıyorum zaten manuel çalışma şekli ile oluşturdum 200 kanalı. Bu şekilde ayarlama yapayım bi 50 kanala o zaman bide öyle deneyeyiö

Son düzenleme:

eğer bu şekilde çalışıyorsan pek umut vadetmiyor allah selamet versin :D :D :D

eğer bu şekilde çalışıyorsan pek umut vadetmiyor allah selamet versin :D :D :D

Ne den böyle diyorsun şimdi üzüyorsun beni ne yapmak lazım :D

Videoların acıklamasına keyword tools dan o kelime ile alakayla doldursan daha iyi bence hocam. spam 100 videolu kanalım 3 günde 2k izlenmeyi geçti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri