Spam Devam Ediyormu?

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

PiriReis

Kayıtlı Üye
Merhabalar konuları okuyorum derslerimden arta kalan vakitte ve banların devam ettigini görüyorum. Aylık 300 tlye bile razıyım artık çok sıkışık duruma girdik spam devam ediyormu? Yani tekrardan başlamalımıyım? Başlayacaksam tavsiyeleriniz varmıdır vds çalış veya bot diye. Birde son kalan param var onlarıda bu işe verecegim yani. :rolleyes:

banlanmak isteyen "daha yeni başlıyor" yazsın :D spam devam ediyor mu ? partnerler kılı kırk yararak kanal alıyor. cogu zaten spam kanal almıyor. adsense desen 10 da 1 ihtimal odeme alman. o da cüzzi miktarlar. teknik olarak devam ediyor ama pek de kazandırmıyor. eskiden az iş çok para vardı şimdi çok iş azıcık minnacık para var :) o da şanslıysan.

Spam ben bitti demeden bitmez.
:D
( bu sefer bitti galiba )

YouTube için işler çok zorlaştı ama şu an şu dakikalarda Web'de öyle bir spam dönüyor ki abinin biri bütün kelimeleri kapatmış.

Spamın bitmesi normaldir. Sonuçta birgün bitecekti ve bana kalırsa "bitti" denilebilir artık. Anormal olan, özgün kanalların kapanması. Artık özgün kanal da açamıyoruz yahu. Sanırım google artık sabıka kaydı tutuyor. Önceden spam çalışmışsan, google peşini bırakmıyor. "Buralardan sana ekmek çıkmaz" demeye getiriyor bir anlamda. Adamlar nasıl bir algoritma geliştirmişse artık, vds filan işine yaramıyor artık.

Hazır asgari ücret de 1300 olmuşken (hoş, vergiler de bir o kadar arttı, değişen bişey yok) iş mi arayalım, ne dersiniz?

banlanmak isteyen "daha yeni başlıyor" yazsın :D spam devam ediyor mu ? partnerler kılı kırk yararak kanal alıyor. cogu zaten spam kanal almıyor. adsense desen 10 da 1 ihtimal odeme alman. o da cüzzi miktarlar. teknik olarak devam ediyor ama pek de kazandırmıyor. eskiden az iş çok para vardı şimdi çok iş azıcık minnacık para var :) o da şanslıysan.
Son durumu çok güzel anlatmıssın hocam Sana yüzde yüz katılıyorum Benimde umudum kalmadı ama çıkmadık candan ümit kesılmez dıye teselli verıyorum kendı kendıme :D

spam bitmedi daha yeni basliyor demek cok isterdim ancak bu sefer cidden bitti.

Eski yontemlerin bittigi kesin artik, bu ay da 1 ads gitti yeni yollar bulmak lazim

bende spam bitmedi daha yeni başlıyor diyenlerdendim.
bitmiş hocam bitmiş. başka alanlardada bu kadar para dönmediği için giremioz.

Ben ümitsiz arkadaşlara bir mahsuru yoksa bir kaç soru sormak istiyorum.

1) Ödeme almak için beyond, multicolor ve digital minds gibi 3-5 güvenilir partner var.

2) Kanal kapanmaması neredeyse kalmadı. Artık her sistemin iyi bir oto renderı var.

3) Çizgi film, dizi ve film dışında birşey çalışmayı başaramıyormusunuz. Reklam olmasın manuel olarak yorum yazan amatörlerin kanallarını çekin.

Adsense zor durumda diye youtube dan para kazanmak mı zorlaştı. Anlamıyorum ki ne dert varda spam bitti olayları kol geziyor. Evet 25 aralık ile 20 ocak arası kanal kapanması kol geziyordu. Sağolsun bir çok arkadaş bu konuda çözüm buldurdu. Böyle konulara çok yazmayı istemem fakat nedir bu ümitsizlik, ümit verenlerede taşlama durumu. Emin ki bu mesaj altına bitti diyen çok kişi çıkacak. Fakat ben yüzlerce 5 hane alan görürken bitti demek çok doğru gelmiyor. Yaşadığınız sıkıntıyı yazın çözelim. Almış başını herkes adsense derdiyle gidiyor. Bağlayın birden çok partnera riskin neredeyse hiç olmaz. Bir partner patlasa diğeri patlamaz.

Son düzenleme:
Ben ümitsiz arkadaşlara bir mahsuru yoksa bir kaç soru sormak istiyorum.

1) Ödeme almak için beyond, multicolor ve digital minds gibi 3-5 güvenilir partner var.

2) Kanal kapanmaması neredeyse kalmadı. Artık her sistemin iyi bir oto renderı var.

3) Çizgi film, dizi ve film dışında birşey çalışmayı başaramıyormusunuz. Reklam olmasın manuel olarak yorum yazan amatörlerin kanallarını çekin.

Adsense zor durumda diye youtube dan para kazanmak mı zorlaştı. Anlamıyorum ki ne dert varda spam bitti olayları kol geziyor. Evet 25 aralık ile 20 ocak arası kanal kapanması kol geziyordu. Sağolsun bir çok arkadaş bu konuda çözüm buldurdu. Böyle konulara çok yazmayı istemem fakat nedir bu ümitsizlik, ümit verenlerede taşlama durumu. Emin ki bu mesaj altına bitti diyen çok kişi çıkacak. Fakat ben yüzlerce 5 hane alan görürken bitti demek çok doğru gelmiyor. Yaşadığınız sıkıntıyı yazın çözelim. Almış başını herkes adsense derdiyle gidiyor. Bağlayın birden çok partnera riskin neredeyse hiç olmaz. Bir partner patlasa diğeri patlamaz.

Hocam varolan partnerlerin alım şartları çok yüksek değil mi? Bugüne kadar dizi,film spam çalışan insanlar mesela bugünden itibaren yeni bir alanda spam yapmaya başlasa diyelim günlük 1k civarı izlense yine kabul etmeyen bir ton partner var. Öyle bir içerik gerekiyor ki günlük 5k civarı izlenmeli üstelik telif ve flag riski minumum seviyede olmalı. Yani işin özü spam tam olarak bitmedi evet ama yapılması bugüne kadar ki youtube tarihinin en zor hali oldu diyebilir miyiz?

Su an arkadaşın dediği gibi felaket site işleri dönüyor.Ve kazanç cok güzel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri