Spam Devam Ediyormu?

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam varolan partnerlerin alım şartları çok yüksek değil mi? Bugüne kadar dizi,film spam çalışan insanlar mesela bugünden itibaren yeni bir alanda spam yapmaya başlasa diyelim günlük 1k civarı izlense yine kabul etmeyen bir ton partner var. Öyle bir içerik gerekiyor ki günlük 5k civarı izlenmeli üstelik telif ve flag riski minumum seviyede olmalı. Yani işin özü spam tam olarak bitmedi evet ama yapılması bugüne kadar ki youtube tarihinin en zor hali oldu diyebilir miyiz?

1) Flag riski ve telif riski hocam 1 yıldır aynı oranda.

2) Çizgi film, dizi ve film olayında ise tek dert partner olayının kabul etmemesidir. Sana bu konuda katılıyorum forumun yarısı belkide spam denince aklına çizgi film,dizi veya film geliyordur aklına. Çünkü oradaki hit günlük 5k-20k ları cok rahat bırakan kanalları oluşturuyordu.

3) Bildiğim kadarıyla partnerların aradığı en yüksek kriter 50k izlenim kriteri. Bu çok yüksek bir kriter değil hocam.

Ben ümitsiz arkadaşlara bir mahsuru yoksa bir kaç soru sormak istiyorum.

1) Ödeme almak için beyond, multicolor ve digital minds gibi 3-5 güvenilir partner var.

2) Kanal kapanmaması neredeyse kalmadı. Artık her sistemin iyi bir oto renderı var.

3) Çizgi film, dizi ve film dışında birşey çalışmayı başaramıyormusunuz. Reklam olmasın manuel olarak yorum yazan amatörlerin kanallarını çekin.

Adsense zor durumda diye youtube dan para kazanmak mı zorlaştı. Anlamıyorum ki ne dert varda spam bitti olayları kol geziyor. Evet 25 aralık ile 20 ocak arası kanal kapanması kol geziyordu. Sağolsun bir çok arkadaş bu konuda çözüm buldurdu. Böyle konulara çok yazmayı istemem fakat nedir bu ümitsizlik, ümit verenlerede taşlama durumu. Emin ki bu mesaj altına bitti diyen çok kişi çıkacak. Fakat ben yüzlerce 5 hane alan görürken bitti demek çok doğru gelmiyor. Yaşadığınız sıkıntıyı yazın çözelim. Almış başını herkes adsense derdiyle gidiyor. Bağlayın birden çok partnera riskin neredeyse hiç olmaz. Bir partner patlasa diğeri patlamaz.
Aynen abi fakat senin dediklerini uygulayacagım. :)

Spam yeni başlıyor yok spam bitmedi işi bilmeyenler elendi felan diyen varsa dövün onu yalan söylüyor :D :D
Adsense Banı Her gün artıyor. Özgün kanalımın adsensesi bile kapandı açtırtaramadım. Ondan başka 1 adsensem daha gitti bu ay. Yani 4 tane felan gitti geçen ay adsensem. Partner kanallar uçtu zaten hepsi. 100 Quiz vardı hepsi atıldı hiçbiri alınmıyor felan partnerler alımları durdurdu gibi herşey berbat oldu .D

Aynen abi fakat senin dediklerini uygulayacagım. :)

İnsanların yazdıklarıyla değil kendi deneyimlerinle yapman çok daha iyi olur. Etraf yalan dolu...

Spam yeni başlıyor yok spam bitmedi işi bilmeyenler elendi felan diyen varsa dövün onu yalan söylüyor :D :D
Adsense Banı Her gün artıyor. Özgün kanalımın adsensesi bile kapandı açtırtaramadım. Ondan başka 1 adsensem daha gitti bu ay. Yani 4 tane felan gitti geçen ay adsensem. Partner kanallar uçtu zaten hepsi. 100 Quiz vardı hepsi atıldı hiçbiri alınmıyor felan partnerler alımları durdurdu gibi herşey berbat oldu .D

1) Adsenseye 2 aydır yeni kanal eklemiyorum. Adsense spam konusunda 3 aydır sıkıntıda hala kanal ekleyip deniyorsan bu riski alıyorsun demektir. (bu 4 aylık süreçte 5 adsensemin 1 tanesi banlandı. 4 tanesi kaldı. fakat 2 aydır riski göze almamak için onlara yeni kanallar bağlamıyorum.)

2) Youtube to youtube yapınca kanallar kapanıyordu. Fakat sorunu herkes çözdü.

Yani sen yaşadıkların sana yetmiş geçmişe çizgi çekemiyorsun

Son düzenleme:
heryil youtube buyuk guncellemeler yapti spami bitirmek icin. unlem sorunu adsenselerin banlanmasi yada toplu kapanmalar vs bu saydiklarim 2012 yilinda yoktu ama her yil bunlar tek tek gelmeye basladi ve youtubede istedigini buyuk bir oranda yapti spami ortadan kaldirdi sayilir asil youtubenin basini agritan kategorilerde sorun yok denecek kadar azaldi her yilda bu guncellemeler geldikten sonra 2-3 ay boyunca cogu kisi bu isi birakti ve bu tarz konular acildi. bana gorede spam tam olarak bitmedi ancak soyle bir durum var eskisi gibi degil isler partnere bagla kanali arkana yaslan devri bitti bu bir gercek. mutlaka bu sorunlarida cozeriz ancak ne yalan soyleyeyim birdahaki yil yada bu yil icerisinde gelecek olan buyuk guncellemelerden sonra spamin biteceginden buyuk bir oranla eminim

Tatlı paralar bitti. Kesin olarak bitti yani şüphe yok.
Farzımuhal 100 kişi tatlı para kazanıyordu ise şimdi 5-10 kişi tatlı para kazanıyor. Bu seviyeler konuşuluyorsa bitti diyebiliriz bence.

Geriye kalan %90'ın da bir yarısı kadarı eskisi gibi şaşalı kazanamasa da akmayıp damlatacak kadar yolunu buluyor.

Yarın sabah bir şeyler icad olacak ve %100'ümüz yeniden tatlı paralar kazanacağı diye bir şey sonsuza kadar olmayacak. Artık bunu bilip hareket etmek lazım.

Tatlı paralar bitti. Kesin olarak bitti yani şüphe yok.
Farzımuhal 100 kişi tatlı para kazanıyordu ise şimdi 5-10 kişi tatlı para kazanıyor. Bu seviyeler konuşuluyorsa bitti diyebiliriz bence.

Geriye kalan %90'ın da bir yarısı kadarı eskisi gibi şaşalı kazanamasa da akmayıp damlatacak kadar yolunu buluyor.

Yarın sabah bir şeyler icad olacak ve %100'ümüz yeniden tatlı paralar kazanacağı diye bir şey sonsuza kadar olmayacak. Artık bunu bilip hareket etmek lazım.

öyle tatlı para çıksa piyasaya farklı bir site,onu youtbeden daha cabuk harcarlar. Çünkü millet akıllanmadı,hırslı fazlasıyla. hele ki tatlı paranın tadını alan biri eski ihtişamına dönmek için eskisinden daha fazla spam yapar veya sömürür o sistemi. buna dayanarak çıkarımım bundan sonra türkiyede yt kadar uzun soluklu tatlı para kazandıracak bir sistem olmayacak. Realdeki işlreri kovalamak daha mantıklı gibi.

öyle tatlı para çıksa piyasaya farklı bir site,onu youtbeden daha cabuk harcarlar. Çünkü millet akıllanmadı,hırslı fazlasıyla. hele ki tatlı paranın tadını alan biri eski ihtişamına dönmek için eskisinden daha fazla spam yapar veya sömürür o sistemi. buna dayanarak çıkarımım bundan sonra türkiyede yt kadar uzun soluklu tatlı para kazandıracak bir sistem olmayacak. Realdeki işlreri kovalamak daha mantıklı gibi.

Bu sanki işin doğası hocam. Ben eleştirmiyorum. Desteklemiyorum da. Elma nasıl gökten düşer. Bunun gibi bir şey. Su akarken küpü dolduralım diyor herkes. Bu sistemin çökmesine neden olmuyor mu? Oluyor. Ama önüne geçme ihtimali var mı? Yok.

Ben ümitsiz arkadaşlara bir mahsuru yoksa bir kaç soru sormak istiyorum.

1) Ödeme almak için beyond, multicolor ve digital minds gibi 3-5 güvenilir partner var.

2) Kanal kapanmaması neredeyse kalmadı. Artık her sistemin iyi bir oto renderı var.

3) Çizgi film, dizi ve film dışında birşey çalışmayı başaramıyormusunuz. Reklam olmasın manuel olarak yorum yazan amatörlerin kanallarını çekin.

Adsense zor durumda diye youtube dan para kazanmak mı zorlaştı. Anlamıyorum ki ne dert varda spam bitti olayları kol geziyor. Evet 25 aralık ile 20 ocak arası kanal kapanması kol geziyordu. Sağolsun bir çok arkadaş bu konuda çözüm buldurdu. Böyle konulara çok yazmayı istemem fakat nedir bu ümitsizlik, ümit verenlerede taşlama durumu. Emin ki bu mesaj altına bitti diyen çok kişi çıkacak. Fakat ben yüzlerce 5 hane alan görürken bitti demek çok doğru gelmiyor. Yaşadığınız sıkıntıyı yazın çözelim. Almış başını herkes adsense derdiyle gidiyor. Bağlayın birden çok partnera riskin neredeyse hiç olmaz. Bir partner patlasa diğeri patlamaz.

Hocam geçen yt to yt yaptım. Film çizgi film olmadı başka kategoriler denedim 1 hafta sürmeden 20 kanal kapandı. Videoyap kullanmasını tabiki biliyoruz. En eski müşterilerinizden biri benimdir ama bende artık spam yapamıyorum..

Spam benim için bitti..

Her ay milyarlar kaldirayim diyorsan bana göre bitti.Yok 200-300 yeter diyorsan yap 1-2 kanal .Izlensiz 50k.Bagla multi ye.2 ay sonra kazanc başlar her ay para cekersin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam bu kanal bağlayabileceğimiz düzgün partnerleri ve başvuru adreslerini videoyap paneline ekleyebilseniz bağlayanlar oy verebilse güncel durumları vs forumda bulabilmek çok zor oluyor. ben ilk kez partner çalışacağım ne yapayım kime güveneyim bilmiyorum.

spam bitmedi arkadaşlar bitti diyeni gondiklesinler :) Ben yapmıyorum bir süredir ama Yt sadece dizi ve filmlerden ibaret değil ;) işi bilen götürüyor pastayı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam bu kanal bağlayabileceğimiz düzgün partnerleri ve başvuru adreslerini videoyap paneline ekleyebilseniz bağlayanlar oy verebilse güncel durumları vs forumda bulabilmek çok zor oluyor. ben ilk kez partner çalışacağım ne yapayım kime güveneyim bilmiyorum.

Şöyle birşey yapsam iş görür galiba. Videoyapdaki tüm kanalların nereye bağlı olduğunu listeleyen birşey.

Kazanç Kaynağı / Bağlı Kanal / Başvuru Linki / Ödeme Periyodu / Hangi Kanal Türlerini Almaz

DigitalMindsEntertainment(Digital Minds) / X Adet / Başvuru / Ocak Kazancını 25 Şubatda Öder / Dizi,Çizgi Film ve Film Almaz

EminentNetwork(Multicolor) / X Adet / Mail:[email protected] / Ocak Kazancını 5 Martda Öder / Telif Risklileri Almaz

audionetwork / X Adet / Başvuru / Ocak Kazancını 25 Şubatda Öder / Sadece Özgün ve Spam Müzik Kanalı Alır

Bu bir tablo değildir. Örnek olarak kafamdan salladım. Bu şekilde bir liste herhalde en iyi insanlara yönlendirme olacaktır.

Son düzenleme:
Ufkunuzu biraz geniş tutun
Youtube sadece belirli içerikleri filtreye aldı (hangi yapımcı şirketlerle başı beladaysa onların içeriklerinden uzak durun)
Her telifli içerik adsense i spama düşürmüyor yada banlanmaya sebep olmuyor
Hala telifli içerik çalışıp hatta düzenli telif yediği halde adsense i ayakta duranlar var.
Spam yapmak demek sadece disney gibi, warner bros gibi yapımcılara ait içeriklerle çalışmak demek değil. Başka içeriklere yönelin.
Hangi yapımcıların içerikler sizi spama düşürüyor yada banlanmanıza sebep oluyorsa asıl onları çıkartın arşivinizden.

Eskisi gibi kirli spam dönemi bitti. Al bulduğun videoyu direk youtubea at para kazan olmuyor artık. Video bul, render al, dünya engelini geç, ünlemi geç. Hadi bunları atlattın diyelim. Bu seferde telif ve flag riski var. Bunlarla uğraşana kadar özgüne geç kafan rahat olur hiç değilse.

Özgün kanalları kopyalayın diye akıl veriyorlar açık açık. Hadi dizi çizgifilm yüklüyoruz. Zaten büyük firmalar kazanıyor. 2 3 dk lık video için saatlerini veren insanlar var. Nasıl böyle özgün videları spam yapın diye akıl veriyorsunuz. Spam da bitti kolay para da bitti botta bitti.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yt to yt de kapanma olmuyormu eskisi gibi bayadir bakmiyorum kapanma olmuyorda yine devam ederim galiba ben

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri