Spam Hakkında Sorularım

Emr

Kayıtlı Üye
Sa
Herkese hayırlı akşamlar. Benim özgün tr kanalım var o kanal ile izlenim sıkıntım yok ama getirisi berbat olduğu için spama yöneldim ancak ne atarsam atayım bir türlü telifi geçemiyorum kafayı yemek üzereyim kaç gündür uğraşıyorum bir türlü geçemedim gelen hatada görsel işitsel içerik diyor sestenmi takılıyorum yoksa görüntüdenmi yoksa her ikisimi anlamış değilim sesten takıldığım zaman ses, görüntüden takıldığım zaman görüntü diye uyarı veriyor mu? yoksa sestende takılsam görüntüdende takılsam aynı uyarıyımı veriyor? birde bu işlerde altın kural nedir yani nerede problem yaşıyorum 50 çeşit render aldım ama yine yok olmuyor. telif gelen kanaldan o video silip yeni bir render alıp aynı kanala yüklüyorum acaba ondan olabilir mi? siz daha tecrübelisiniz izlemem gereken yol nedir?

Bu işin altın kuralı bir videoya kategoriye bağlı olmamak sürekli araştırmak ve yeni videolar bulmak hocam bir videoya çok takılınca hem zaman gidiyor hem de gelir olmuyor

Videodan sesi sil oyle yukle, birde sadece sesi mp3 olarak video yap oyle yukle. Sesten mi yoksa goruntudenmi oyle anlayabilirsin. Katagoride rakiplerine bak ayni videoyu gecen varsa ona gore yontem gelistir. Baktin isin icinden cikamiyorsun baska icerige yonel.

Videodan sesi sil oyle yukle, birde sadece sesi mp3 olarak video yap oyle yukle. Sesten mi yoksa goruntudenmi oyle anlayabilirsin. Katagoride rakiplerine bak ayni videoyu gecen varsa ona gore yontem gelistir. Baktin isin icinden cikamiyorsun baska icerige yonel.

öyle yapcam bakalım

spam yolunda başarılar öncelikle hoşgeldin aramıza :D bu yolda topluluk yiceksin telif yiceksin para kazanman gidecek öncelikle bi bunlara alış herşeyi dene her kategoriden videolar yükle herşeyi deneyerek görmen lazım youtubede görüntü engelini geçen videolar görürsün zaten camtasia ile kolyca geçebilirsin ancak ses görülemediği için biraz seni o zorlar her içerik ses engeli vermez genelde ses engelini veren warner bros içerikleridir sırf şu telif yememek için ne hesaplar harcadım para kazanmalar vs gitti ama sonunda buldum sende daha yolun başındasın umarın iyi kazançlar elde edersin...

Ben ilk kazancımı elde ettiğim zaman yaklaşık 40 içerik değiştirdim. Sonunda bulduğum tek bir içerikle 4 haneli kazanç elde etmiştim. ythp hocamızın dediği gibi telifsiz içerikleri bulman lazım. Belki şansın yaver giderse kısa sürede bulabilirsin :)

Sen bu işi bilen adamsın, yaparsın sen. Biraz araştırma sonucu başarıya ulaşacağını düşünüyorum.

Ben ilk kazancımı elde ettiğim zaman yaklaşık 40 içerik değiştirdim. Sonunda bulduğum tek bir içerikle 4 haneli kazanç elde etmiştim. ythp hocamızın dediği gibi telifsiz içerikleri bulman lazım. Belki şansın yaver giderse kısa sürede bulabilirsin :)

Sen bu işi bilen adamsın, yaparsın sen. Biraz araştırma sonucu başarıya ulaşacağını düşünüyorum.

bulduğum zaman yapıştırcam organik hiti :D neyse sıkı bi araştırma yapalım bakalım

spam yolunda başarılar öncelikle hoşgeldin aramıza :D bu yolda topluluk yiceksin telif yiceksin para kazanman gidecek öncelikle bi bunlara alış herşeyi dene her kategoriden videolar yükle herşeyi deneyerek görmen lazım youtubede görüntü engelini geçen videolar görürsün zaten camtasia ile kolyca geçebilirsin ancak ses görülemediği için biraz seni o zorlar her içerik ses engeli vermez genelde ses engelini veren warner bros içerikleridir sırf şu telif yememek için ne hesaplar harcadım para kazanmalar vs gitti ama sonunda buldum sende daha yolun başındasın umarın iyi kazançlar elde edersin...

öyle doğru diyosun meşakatli bi yol neyse bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri