Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10583]OnlySounD[/MENTION] acemi botu olarak en iyisi yutup.org botudur.
profesyonel botu ne kardeş@OnlySounD acemi botu olarak en iyisi yutup.org botudur.
yutup.org daha hiç bir şey bilmeyen için ideal midir? kullanılması kolay mıdır?
Konu varken başka konu açmayayım bu spam işini adam gibi öğreticek var mı acaba? paypalda 3tl var onu atabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Hazırcı dediğim için kızdın kardeş ama bu mesajınla beni haklı çıkardın.
Konu varken başka konu açmayayım bu spam işini adam gibi öğreticek var mı acaba? paypalda 3tl var onu atabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Hazırcı dediğim için kızdın kardeş ama bu mesajınla beni haklı çıkardın.
aynen kendi ayağına sıktı.
ben bu işe başlarken forumun her kategorisinin her konusunu tüm mesajlarını okudum ansiklopedi okur gibi.sonra denemelere başladım.
ki benimki bile hata.okuyup denemek okuyup denemek lazım.
Hocam gir youtube'a en çok izlediğin dizileri arat, yerli/yabancı fark etmez, videolarda reklam var mı diye bak, eğer video ortası reklam varsa %90 türktür okanal official değilse videoları kendi kanalına at sonra para saymaya başla
haklı çıkartmadım hocam. Sadece yardım istedimyardım istemek hazırcılık mı? Ki para vermemin sebebi nedense kimse parasız yardım etmiyor bunu gördüm.
hocam öylede bu sene maalesef çok sıkıntılı dönemdeyim. İng hazırlık okuyorum üstüne üstlük ygs-lys hazırlıyorum onun üstüne kodlama öğreniyorum. Sadece 1 haftam var öğrenmek ve uygulamaya koymak için.
hocam diziler telife takılmıyor mu? para kazanma olmuyor diye biliyorum dizilerde?
1 haftanız varsa hiç bulaşmayın 2 yıldır hergün okuyorum ben, eskiler ve kazananlarda benimle aynı kapsamdadır muhtemelen. Saatlerce günlerce aylarca yıllarca okuyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.