Spam için internet cafe fikri ?

• Kullanıcı Anivaliant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Anivaliant

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar şimdi ben spama başladım ama aklıma bir fikir geldi. Youtube ip ye felan bakıyor deniliyor doğrudur onada bakıyorlardır ama bilgisayarın anakart mıydı neydi değişmeyen bi numarası vardı format atsanız bile o numarayıda alıyor olabilir belkide alıyordur tam emin değilim.

fikir şu : internet cafeye gidip masaya oturduk diyelim deepfreeze li zaten masalar bi tane gmail kanal açıyoruz botumuzla daha önceden hazırladığımız sağlam kanal linkini kopyalayıp bota çektiriyoruz atıyorum 200 tane video oldu para kazanma açıp adsenseye bağlayıp başka masaya aktarıyoruz, aynı internet cafeden ip ler yakın olduğu için birbirine diğer masalarla sadece 5 hesap açıyoruz sonra başka bir net cafeye gidiyoruz ordada aynı hesap :D evimizdede sadece adsensemizi açıyoruz diğer hesapları elleşmiyoruz.Bilmiyorum mantıklı mı sizce spam olayı ne olur ?

İstersen her kanalını ayrı bir ülkeden ayrı temiz bir ip ve temiz bir bilgisayarla aç ve kanallarına yükleme yap tek bir adsense ne bağlı olacağından adamlar zaten oradan yönettikleri için hiçbir şey farketmez açıkçası.

e hocam millet spam yapıyor tek adsenseye bağlamıyorlar mı hepsini onlar nasıl yapıyor ?

e hocam millet spam yapıyor tek adsenseye bağlamıyorlar mı hepsini onlar nasıl yapıyor ?

Bu sorunun iki cevabı var kardeşim.

1-) Spam yapacaksın ama eşşeğin kulağına su kaçırmadan yapacaksın.
2-) Önce spam yapıp belli bir kitle oluşturacaksın.Sonrasında adsense'e bağlayıp az spam yapacaksın.

Merhaba arkadaşlar şimdi ben spama başladım ama aklıma bir fikir geldi. Youtube ip ye felan bakıyor deniliyor doğrudur onada bakıyorlardır ama bilgisayarın anakart mıydı neydi değişmeyen bi numarası vardı format atsanız bile o numarayıda alıyor olabilir belkide alıyordur tam emin değilim.

fikir şu : internet cafeye gidip masaya oturduk diyelim deepfreeze li zaten masalar bi tane gmail kanal açıyoruz botumuzla daha önceden hazırladığımız sağlam kanal linkini kopyalayıp bota çektiriyoruz atıyorum 200 tane video oldu para kazanma açıp adsenseye bağlayıp başka masaya aktarıyoruz, aynı internet cafeden ip ler yakın olduğu için birbirine diğer masalarla sadece 5 hesap açıyoruz sonra başka bir net cafeye gidiyoruz ordada aynı hesap :D evimizdede sadece adsensemizi açıyoruz diğer hesapları elleşmiyoruz.Bilmiyorum mantıklı mı sizce spam olayı ne olur ?

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama boş bir düşünceye kapılmayın derim :)

1- Farklı masa farklı ip düşünüyorsun ama bir şeyi atlıyorsun, İnternet kafe ortamındaki network topolojisi ortak bir yapıdır. Bir süre sonra youtube, google vb. işlemlerde captcha sorgusu ile karşılasırsınız.

2- Download & Upload işlemlerinden bir süre sonra "Ağınızdan çok fazla istek alıyoruz !" diye uyarı ile karşılaşacaksın sonuçta ip'ler farklı olsa bile ip bloğu aynı. En basit örnek eskiden rapidshare'den oyunlar için yama indirirdik masa 12'deki eleman daha önceden indirme yaptığı için ağdaki tüm bilgisayarlar 30dk bekledikten sonra download yapardı :D

ben cafeciyimde arkadaşım senin o diğer masaya aktarma fikri yanlış :) her masanın ayrı ipsi olmaz ki o ipler yerel ip,cafenin herkeste olduğu gibi tek adsl kullanıyorsa tek ipsi olur ve sabit olur statik yani,modem kapansada pc kapansada reset atsanda o ip sabit kalır değişmez.yani ev cafeden daha risksiz.ben bile cafem var ayrı hat çekecem eve bu iş için :)

valla bu kadar şeyle ugrasıcana 2kanalla ugras temiz ugras temiz kazan :D

hmm beyler tamamda her internet cafeden 5 tane kanal açıcaz en fazla sonra başka cafeye google amcada 5 hesaba kızmaz ya heralde direk spam diye :(

al 5 tane 20 liralık vds keyfine bak kardeşim, spam olayındaki kastın ne anlamış değilim youtube senin attığın video sayına karışmaz, açtığın kanalın salam kalması önemli olan. iyi forumlar.

Konuya şöyle bir soruyla yön vereyim

Temiz bir iP adresi ile kaç tane gmail alabiliriz? Max. limit kaçtır?

Eskiden olsa neyse derim

Sakat iş spama hiç bulaşmayın artık

1 Kanalına birşey oldumu direk diğerleride etkileniyor haberiniz olsun.

Sanırım daha sizin başınıza gelmedi inşallahda gelmez :)

Hacı bence mantıklı ya :D Niye kimse beğenmedi ki :D ben öyle yapıcam şahsen :P

---------- Mesaj saat 03:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:10:36 civarında gönderildi. ----------

Eskiden olsa neyse derim

Sakat iş spama hiç bulaşmayın artık

1 Kanalına birşey oldumu direk diğerleride etkileniyor haberiniz olsun.

Sanırım daha sizin başınıza gelmedi inşallahda gelmez :)

Hocam valla spama devam eden bi sürü adam var onlar nasıl yapıyorlar bu işi :D ben uğraştırıcıda olsa bence mantıklı olan bir fikir yürüttüm :D

edit : hem adam spam yapsada nasıl yaptığını ne yaptığını niye söylesin babasının oğlumuyuz :D ama yapıyorlar ben biliyom :D

Konuya şöyle bir soruyla yön vereyim

Temiz bir iP adresi ile kaç tane gmail alabiliriz? Max. limit kaçtır?

İstediğin kadar Açabilirsin
Google buna zaten izin vermiş
Adsense hesabına 500 site blogger youtube hesabı eklemene izin verdiğine göre politikalarına uygun koşullarda çalışırsan istediğin kadar Gmail açar kullanırsın.
Google senın Yapacagın İşe bakar Herkese tavsiyem bir kanalı açar açmaz adsense hesabına bağlamasın. en az bir hafta bekletsin.

Hacı bence mantıklı ya :D Niye kimse beğenmedi ki :D ben öyle yapıcam şahsen :P

---------- Mesaj saat 03:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:10:36 civarında gönderildi. ----------

Hocam valla spama devam eden bi sürü adam var onlar nasıl yapıyorlar bu işi :D ben uğraştırıcıda olsa bence mantıklı olan bir fikir yürüttüm :D

edit : hem adam spam yapsada nasıl yaptığını ne yaptığını niye söylesin babasının oğlumuyuz :D ama yapıyorlar ben biliyom :D

spam yapanlarda yarın bir gün konu açarlar tüm kanallarımın para kazanması gitti diye o eskidendi :) şimdi az ve öz gitmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri