Spam işi bitti Herkese Geçmiş Olsun Kanallar Pert

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1 Kanalım hariç bütün kanallarım kapatıldı yine cümleten geçmiş olsun

spama çözüm bulamayacağız anlaşılan.

geçmiş olsun. bu spam kökümüzü kurutacak anlaşılan.

hiç spama çözüm konuşmayalım bu başlıkta rica ediyorum yasımızı tutalım sıkıldım artık anlamsız çözüm denemelerinden kaderimize boyun eğelim burada azıcık

4 kanal iptal. yanlız bugun değil. dün iki tanesi gitti. diğer ikisi de geçen ay :( ne hale getirdiler be. korkarak açıyorum kanalları :D ruyama girdikleri bile oluyo :)

1 haftadır uyku uyumadan yeni kanallar açtım güzelce düzenledim tüm emek boşa gitti

İşin tuhaf yanı 1 ay önce özenle açtığım günde hatta haftada 50 100 video attığım kanallar kapandı.

Bende 3 4 haftadır tam tersini yapıyorum üst üstte vds den 20 30 kanal açtım her kanala 800 900 video attım sorun yok :)

emek vermeyin atın geçin üzülmeyin

Geçmiş olsun kardeşim ne diyim. Bende spam çalışıyom ama kanalları açtım baglamadım 1 ay sonra baglayacam hergün 1 - 1 bakalım nolcak

Ben bu yüzden 10 gün önce bıraktım çoklu kanalla çalışmayı eninde sonunda kapanıyor 10 gün zor dayanıyor

Bende birşey yok şuan için ama hayırlısı bakalım youtubenin işleri belli olmuyor...

geçmiş olsun arkadaşlar
bugün itibariyle 5-6 kanalım hariç bütün kanallarım kapanmış bulunmaktadır
ikindi dalgası beni de vurdu

geçmiş olsun kardeşim

bu başlıkta matem ilan ediyorum

yapcak bişey yok malesef

çok güzel bi kanal yakaladım pc oyunu oynarken video kayıt ediyor argo ve küfür ederek komik mizamla oyun oynuyor vatandaş baya bide izlenme alıyor vaktim olsaydı bende yapacaktım düşünen denesin derim.

hepimize geçmiş olsun....... IPndeğiştirmekten sıkıldım artık....... bıktım artık.......fıttıracam tam rayına giriyor gene başa gene başa.........kalay kalay kalayyyyyyyy..........

iyide beyler burada adminler felanda aynı şekilde kanallar açıyorlar onların kanalları neden kapanmıyor bir çözüm önerisinde bulunsunlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri