Bu nasıl iş ya 35 kanal uçtu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 kanalı 1 ip den açıp 1 ip den 1 kere yükleme yapıp sadece 1 ipden girmediğiniz sürece sürekli kapanacaktır
Altın cümle : 1
yani bir vds al sürekli tüm işlerini yani gmail alma kanal açma video atma gibi işleri buradan yap diyorsun yani loonely sen bu şekilde mi çalışıyorsun vede kapanan kanalların oldumu peki kardeşim ?
spam dediğiniz aynı videoları farklı kanallarınıza atmakmı oluyor ? yoksa kanal kopyalamakmı?
---------- Mesaj saat 02:44:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:40:59 civarında gönderildi. ----------
3-5 kanal ile çalışıp kanallarına çok özen gösteren çok emek veren arkadaşların kanalları da patladı, daha önce forumda yazdılar youtube bu sağı solu belli olmaz.
youtube to youtube yapıpda kanalı kapanmayan arkadaş varmı? (full botla çekilmiş videolar)
sürekli botla çekiyorum hatta bi ara öyle bi kaptırdım ki günlük 4 kanala 500 video yükledim yaklaşık 4-5 gün. sonra spamdan korkup atmadım artık video kanallar sapasağlam duruyor.
bir kere spamdan kanalım kapandı. o da botla yaklaşık 500 video 2 kanala aynı anda attım kanalın biri kapandı o kadar. dikkat edildikten sonra durduk yere kanalınız kapanmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.