Spam Kabul Eden Partner Arıyorum. Uzun zamandır yoktuk. bizim dönemimizdeki partnerler yalan olmuş. spama uygun boş kanal alımı yapan partner bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gunluk cok yuksek kazanci olan kanalın varsa spam alan partner çok hocam.Ama artik partnerler genel olarak spam almiyor.Forumu arastirman lazim kac kisi bu sekilde konu açtı ve kimse soylemez bildigi partneri artık.
Adsense onaysız alan partner var mı?Ben de onu sorayım..
o özellik piyasada çok az partnerde var onlardan biri de benim partner ancak günlük 200 euro ve +30 bin abone şartları var.
Sen nasıl girdin diye sorarsan önceden girmiştim bu kadar büyük partner değildi o zaman son aylarda çok büyüdüler
şartları karşılayan bir kanalım var hocam mümkünse planlanabilir misin partnerin ismini?o özellik piyasada çok az partnerde var onlardan biri de benim partner ancak günlük 200 euro ve +30 bin abone şartları var.
Sen nasıl girdin diye sorarsan önceden girmiştim bu kadar büyük partner değildi o zaman son aylarda çok büyüdüler
Adsense onaysızdan kastınız şu 10bin onayı mı ?
şartları karşılayan bir kanalım var hocam mümkünse planlanabilir misin partnerin ismini?
Kanal özgünse bizde 10k sıkıntısı yok. Siz davetiyeyi onayladığınız anda reklamlar açılıyor. +15 yapmanıza da gerek kalmıyor.
Adsense zorunluluğu yok mu?
Yok özgün kanallarda adsense bağlamadan kanal bağlayabilirsiniz. Hatta 10k reklam denetimi de yok. Direkt yeşil yanar videolarınız.
İzmir'e gelince sizin binaya uğramak lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.