Spam kanal bulma taktiği varmıdır?

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar ben uzun suredır ara vermiştim artık zaman para kazanma vakti kategori olarak 1-2 tane var ama video kolaylıgı ve telıf azlıgı oldugu için komik videolar üzerine çalışmayı düşünüyorum az para kazandırcak ama olsun çok video atarım :D Komik videolar yazdıgımda hep az videolar çıkıyor bunun youtubeda spam kanalı bulma şekli varmı mesela en çok izlenen vıdeoyu bulabiliyoruz en çok video olan kanalı bulabilirmiyiz ? teşekkur ederım okudugunuz için :D

spam video için kategori istiyorsan youtubeye ksgkds yaz çıkan videoları izle zaten aklına kateogri gelir.yada bu yaz ce yaz ak yaz.yüzlerce kategori gelir aklınıza..

Ben funny ile başladım nasılsa telif yok filan bide creative common videolar yükledim yüklemez olaydım peşime takıldı yotube hesap açılır açılmaz banlıyo 8 kanala toplam 200 video anca yükelmişimdir oda 1 haftada. Yakında af için başvuru yapcam yoksa kendi özgünümü bile ilk gün banlicak bu.

hocam bütün dilleri araştırdım ama hep az videolu kanallar buluyorum şöyle sizin spam yaptıgınız bin videolu kanallar nedense gözükmüyor :D

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

spam video için kategori istiyorsan youtubeye ksgkds yaz çıkan videoları izle zaten aklına kateogri gelir.yada bu yaz ce yaz ak yaz.yüzlerce kategori gelir aklınıza..

Hocam kategori istemıyorum teşekkur ederım sadece funny spam videoları bulmak ıstıyorum günlük 10 kanal açsam 10 kanala 100 video atsam gibi gibi işte çok video çok para :D

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Ben funny ile başladım nasılsa telif yok filan bide creative common videolar yükledim yüklemez olaydım peşime takıldı yotube hesap açılır açılmaz banlıyo 8 kanala toplam 200 video anca yükelmişimdir oda 1 haftada. Yakında af için başvuru yapcam yoksa kendi özgünümü bile ilk gün banlicak bu.

Niye öyle birşey oldu hocam.Ben telifle uğraşmak ıstemıyorum yoksa çok çizgi filmi vs biliyorum ama sahte telifle uğraşmak ıstemıyorum :D flag topluluk vs

hocam bütün dilleri araştırdım ama hep az videolu kanallar buluyorum şöyle sizin spam yaptıgınız bin videolu kanallar nedense gözükmüyor :D

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

Hocam kategori istemıyorum teşekkur ederım sadece funny spam videoları bulmak ıstıyorum günlük 10 kanal açsam 10 kanala 100 video atsam gibi gibi işte çok video çok para :D

baştan cok video çok para zihniyetinden bir an önce vazgeç hocam yoksa pek bişeler kazanamazsın az öz kanalın olsun ama sağlam içeriğin olsun bunun için uğraşırsan iyi paralar kazanırsın

baştan cok video çok para zihniyetinden bir an önce vazgeç hocam yoksa pek bişeler kazanamazsın az öz kanalın olsun ama sağlam içeriğin olsun bunun için uğraşırsan iyi paralar kazanırsın

Hocam bu öz kanal derken uzun videolar film,dizi,çizgifilmden bahsediyorsunuz değilmi ?

Hocam bu öz kanal derken uzun videolar film,dizi,çizgifilmden bahsediyorsunuz değilmi ?

illan çizgi film dizi film degil hocam sadece ne içerik calısırsan calıs kaliteli spam yap derim her katagorinin dandik ve iyi videoları vardır onları ayıklayıp calısırsan hem daha uzun ömürlü olur hem iyi kazanırsınız

Arkadaşım şaşırdın galiba sen ? Yüzlerce kanal var al kopyala ?

bilmem şaşırdım galiba :D hocam biliyorum yüzlerce kanal var ama çok videolu kanalları bulmak için en çok izlenen videoları görmek gibi birşey varmı onu merak ettım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri