Spam Kanal Bulucu Satış Konusu

Aylık 20-30 videoyap gibi olsa kaçırmazdım.

Hayırlı satışlar.

Hakkı 25-30 diyenler, bedavacı adamlar.

1 keyword vereceğim, YT de ilk 20 sayfadaki 5.000 abonee altı spamlık kanalları manuel arayacaksınız.

Görecem gözlerinizin ferrini, kanını, geçen en az 2 saati :)

Ben almam zaten kardeşim hakkını söyledim.

yukardaki yorumum geyik olsun neşemizi bulalım diye yazıldı.kusura bakma
adsense ödeme yapsa belki alırdım.yalnız tek pc lisanslı olması beni düşündürdü,sonuçta vds kullanan adamlarız.

Merhaba ,

Öncelikle bu projeye başlama amacım satış yapmak için olmadığını , Sadece aşırı derecede üşengecim.Hatta bunun derecesini videoyap token verici yaptığımı söyleyerek belirtmek istiyorum :) biraz aşırı olsada bütün projelerim benim işime yarayan zamanımdan %200 tasarruf yapmamı sağladı.

Projeye gelirsek sizin saatler boyunca araştırma yapıp bulduğunuz kanalları , program sadece 3 dakikada listeler.Kısaca işleyişinden bahsediyim bir kelime yazıyorsunuz ve butona basıyosunuz.Programın Yaptıkları Sırasıyla Şöyledir ;

-Youtube'de "Bu ay" ve "En Çok Görüntülenenler" Filtresine Göre Arar.
-İlk 10 Sayfadaki Kanalları Kayıt Eder
-Aynı Olan Kanalları Siler (Her Kanaldan 1 Adet Kalır)
-Kanallara Tek Tek Girerek 5000 Abone Aşağısındaki Kanalları Listeye Abone ve Görüntülenme Sayısını Yazar.(Spamlık kanalları gösterir)

programın işleyişi uzaktan aşırı derecede kolay gelebilir ama gerçekten inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlıyor.
ayrıyetten bazı işinizi kolaylaştıracak özelliklerde mevcut ;

-c:/spamkanallar/ bu klasöre listedeki bilgileri kayıt etmek.
-x ve y arasındaki kanalları varsayılan tarayıcımda aç.
-listedeki tıkladığınız kanala varsayılan tarayıcıda gider.

Programın Fiyatı : 100 TL (1 Bilgisayara Sınırsız Lisans)
Referans : [MENTION=9020]Alex[/MENTION] kendisi yorum yapıcaktır.
Özelden sormak istedikleriniz için skype : ytpara.counter[/CENTER][/QUOTE]

Konuyla ilgisi yok ama bişey sormak istiyorum.

Kanal token bilgisine nasıl ulaşabiliriz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ,

Öncelikle bu projeye başlama amacım satış yapmak için olmadığını , Sadece aşırı derecede üşengecim.Hatta bunun derecesini videoyap token verici yaptığımı söyleyerek belirtmek istiyorum :) biraz aşırı olsada bütün projelerim benim işime yarayan zamanımdan %200 tasarruf yapmamı sağladı.

Projeye gelirsek sizin saatler boyunca araştırma yapıp bulduğunuz kanalları , program sadece 3 dakikada listeler.Kısaca işleyişinden bahsediyim bir kelime yazıyorsunuz ve butona basıyosunuz.Programın Yaptıkları Sırasıyla Şöyledir ;

-Youtube'de "Bu ay" ve "En Çok Görüntülenenler" Filtresine Göre Arar.
-İlk 10 Sayfadaki Kanalları Kayıt Eder
-Aynı Olan Kanalları Siler (Her Kanaldan 1 Adet Kalır)
-Kanallara Tek Tek Girerek 5000 Abone Aşağısındaki Kanalları Listeye Abone ve Görüntülenme Sayısını Yazar.(Spamlık kanalları gösterir)

programın işleyişi uzaktan aşırı derecede kolay gelebilir ama gerçekten inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlıyor.
ayrıyetten bazı işinizi kolaylaştıracak özelliklerde mevcut ;

-c:/spamkanallar/ bu klasöre listedeki bilgileri kayıt etmek.
-x ve y arasındaki kanalları varsayılan tarayıcımda aç.
-listedeki tıkladığınız kanala varsayılan tarayıcıda gider.

Programın Fiyatı : 100 TL (1 Bilgisayara Sınırsız Lisans)
Referans : @Alex kendisi yorum yapıcaktır.
Özelden sormak istedikleriniz için skype : ytpara.counter[/CENTER]
[/QUOTE]

hocamla anlaştık programı alıyorum, gerçekten heycan verici :D zaman tasarrufu, baş ağrısı azaltma, ararken çay içme özellikleride bulunuyor programın arkadaşlar şaka maka bir yanada hocam emek vermiş çabalamış yapmış konu baltalamayın lütfen alan olursa zaten yazar alan yoksada hayırlı olsun der geçer insanları bu kadar sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum teşekkürler iyi çalışmalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Program alınmıştır, teşekkür ederim. Daha denemedim, test için yaptığım arama başarıyla sonuçlandı. Hayırlı satışlar.

Hocam bi trial versiyonu gibi birşey yayınlasaydınız 10dk limitli felan beğenen alırdı zaten

Aykut hocam,

Piyasada gerçekten önemli bir eksiği doldurdun. Bu işler biraz referansla gider. x kişiye sattın. Çektiği kanallardan para kazanınca 5x kişi gelir. Her zaman şunu amaçlarsan çok kazanırsın. Ben alan kişiye kazandırmalıyım ki botum kulaktan kulağa önerilsin. Ayrıca Eminim ki süper olmuştur. Bol satışlar, alan arkadaşlarda yorumlarını yaparsa daha da değerlenecektir.

Programı aldım, kullanmaya başladım da hemen. Açıkçası yazacağı kelimeleri bilen biri için nimet gibi program. Hani "ayda 10k üstü kazanmak istiyorum, spam yapacağım adam akıllı, çalışacağım" diyen herkese de tavsiye ediyorum.

200 lirayken görsem yine alırdım. Programın ederi 20-30 lira değil. Tek seferlik olması paranın 100 lira gayet uygun. Şöyle diyelim eğer programı kullanmasını becerebilirseniz getirisi binlerce lira. O nedenle kesinlikle ideal fiyatı da benim görüşüm 100 liranın üstünde. Ellerinize ve fikirlerinize sağlık [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] :)

Aykut hocam,

Piyasada gerçekten önemli bir eksiği doldurdun. Bu işler biraz referansla gider. x kişiye sattın. Çektiği kanallardan para kazanınca 5x kişi gelir. Her zaman şunu amaçlarsan çok kazanırsın. Ben alan kişiye kazandırmalıyım ki botum kulaktan kulağa önerilsin. Ayrıca Eminim ki süper olmuştur. Bol satışlar, alan arkadaşlarda yorumlarını yaparsa daha da değerlenecektir.

Merhaba,

senin gibi birinden böyle yorum görmek gerçekten beni gururlandırdı teşekkür ederim önerilerin için

Pragramı aldım kullanınca değerlendirme yapıcam hadi hayırlısı

Tek PC kullanım lisansında bilgisayara format atsakta tekrardan kullanma imkanımız bulunuyor değil mi?

Programı aldım, kullanmaya başladım da hemen. Açıkçası yazacağı kelimeleri bilen biri için nimet gibi program. Hani ayda "10k üstü kazanmak istiyorum, spam yapacağım adam akıllı, çalışacağım" diyen herkese de tavsiye ediyorum.

200 lirayken görsem yine alırdım. Programın ederi 20-30 lira değil. Tek seferlik olması paranın 100 lira gayet uygun. Şöyle diyelim eğer programı kullanmasını becerebilirseniz getirisi binlerce lira. O nedenle kesinlikle ideal fiyatı da benim görüşüm 100 liranın üstünde. Ellerinize ve fikirlerinize sağlık [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] :)

Program paylaşılmaması gereken, paha biçilmez bişi oldu, satma dedim Aykut'a :) Fikri güzel programa döktü Aykut. Tam bizlik üşengeç adam işi oldu program :)

Tek PC kullanım lisansında bilgisayara format atsakta tekrardan kullanma imkanımız bulunuyor değil mi?

evet bana skype dan ulaşırsan hemen lisansı taşırız

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Programı aldım, kullanmaya başladım da hemen. Açıkçası yazacağı kelimeleri bilen biri için nimet gibi program. Hani "ayda 10k üstü kazanmak istiyorum, spam yapacağım adam akıllı, çalışacağım" diyen herkese de tavsiye ediyorum.

eyvallah onur bütün bilgisayarlarına lisans alman dileğiyle :D

Hakkı 25-30 diyenler, bedavacı adamlar.

1 keyword vereceğim, YT de ilk 20 sayfadaki 5.000 abonee altı spamlık kanalları manuel arayacaksınız.

Görecem gözlerinizin ferrini, kanını, geçen en az 2 saati :)

ref olarak gösterlimişsin ama bu botun
1. cok cok cok daha geliştirilmiş hali mevcut.

2. sen mi satıyorsun arkadaşmı kimin cebine gidio paralar yırtıyorsun kendini satmak icin :D :D

3. konuda botu cok cok cok övenler var ve temkinli bakanlar ilgimi cekti.

4. yt 20 sayfa demişsin 5.000 abone altı ve sonuc kısıtlmasıda var.

ben sana 13.400.000 sonuc veriyorum "cartoon" kelimesi icin .......................ve ilk sayfalara bak kac tanesi 5k altına hemde fresssshhhh yüklenmiş taze cıtır senin botun 3 dakikanı alıyor benim klavye 2 saniyemi alıyor :D

5. bu fiyata bu bot olmaz ancak diğer özeliklerinide eklerseniz olabilir.
6. bu botun değeri benim gözümde 20 tl dir. 20 tl kimseye batmaz satın alanıda cok olur.

arkadaşlar video aratırken filtrelerden secebilirisiniz ben "alaka düzeyi" sectim ve sonuc botdan daha iyi bence herşey meydanda.

kanıt:
8m71Vn.png

ref olarak gösterlimişsin ama bu botun
1. cok cok cok daha geliştirilmiş hali mevcut.

2. sen mi satıyorsun arkadaşmı kimin cebine gidio paralar yırtıyorsun kendini satmak icin :D :D

3. konuda botu cok cok cok övenler var ve temkinli bakanlar ilgimi cekti.

4. yt 20 sayfa demişsin 5.000 abone altı ve sonuc kısıtlmasıda var.

ben sana 13.400.000 sonuc veriyorum "cartoon" kelimesi icin .......................ve ilk sayfalara bak kac tanesi 5k altına hemde fresssshhhh yüklenmiş taze cıtır senin botun 3 dakikanı alıyor benim klavye 2 saniyemi alıyor :D

5. bu fiyata bu bot olmaz ancak diğer özeliklerinide eklerseniz olabilir.
6. bu botun değeri benim gözümde 20 tl dir. 20 tl kimseye batmaz satın alanıda cok olur.

arkadaşlar video aratırken filtrelerden secebilirisiniz ben "alaka düzeyi" sectim ve sonuc botdan daha iyi bence herşey meydanda.

kanıt:
8m71Vn.png

iyi spamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri