Spam Kanal Bulucu Satış Konusu

Onlinehileden bi arkadaş gururlandırdı beni :D hayırlı işler :)

Tesekkur ederim :)

Bu iş ile uğraşan herkesin kullanmak isteyeceği, işine yarayacağı bir program olmuş. O yüzden fikir gayet güzel diyebilirim. Ancak fiyat konusunda arkadaşlara da hak vermiyor değilim. Sonuç olarak tebrik eder hayırlı satışlar dilerim hocam :)

Saygım var tesekkur ederim

Keşke ilk 10 kişiye ucuz verip daha sonra fiyatı yükseltseydin...

Hocam guzel fikir ancak basladık bi kere.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek makine lisansı genisletilebilir sonuçta vds le çalışılacak.1 günde 3000 video indirecek hdisk bulmak zor daha önce ne indirdim nerde kaldım diyene kadar farklı vds lerde çoklu kullanımda iş görür gibime geliyor.hayirli satışlar

mobil mesaj

kanal ve kaynak bulma sikintim hic olmadi ancak güzel fikir verdin, yazilimcinin tembeli makbuldur. Hayirli satislar.

Tek makine lisansı genisletilebilir sonuçta vds le çalışılacak.1 günde 3000 video indirecek hdisk bulmak zor daha önce ne indirdim nerde kaldım diyene kadar farklı vds lerde çoklu kullanımda iş görür gibime geliyor.hayirli satışlar

mobil mesaj

lisansı taşıma işlemini yapabilirim ancak çift lisans için çift ücret ödemeniz gerekir.teşekkür ederim

kanal ve kaynak bulma sikintim hic olmadi ancak güzel fikir verdin, yazilimcinin tembeli makbuldur. Hayirli satislar.

teşekkür ederim

Mesajım bulunsun.İşe yarayabilir..
Bütün dillerde arama yapabiliyor değil mi ?
Japonca çince falan

Mesajım bulunsun.İşe yarayabilir..
Bütün dillerde arama yapabiliyor değil mi ?
Japonca çince falan

hocam ş,ı gibi harfler ve japonca , çince , rusça gibi bütün aramaları linkle yapmanız gerekir örneğin youtubeye girip aramanızı yapıcaksınız ve linki kopyalayıp programa yazacaksınız (filtremeyi program yapar sizin yapıpda link almanıza gerek yok sadece arama yapıp linki yazmanız yeterli) kısacası evet yapıyor

---------- Spam Engelliyici 09:20 ---------- Önceki Mesaj 09:17 ----------

fiyat çok başarılı,adamı warren buffet yapar

hocam abartıya gerçekten gerek yok programı sattığım kişilerden övgü dolu mesajlar alıyorum.alan pişman olmuyor yani verdiği paraya deyiyor.

Merhaba arkadaşlar dün programı satın aldığımı yazmıştım, bugun denedim gerçekten muhteşem bir şey, kısa zamanda yüksek derecede kazanç isteyenler arkadaşlar için bire bir derman :D kelimenizi yazın arkanıza yaslanıp çayınızı için 2 dkkaya yüzlerce kanal hazır tekrardan program yapımcısı @zQrrQ
hocama teşekkür ederim verdiği emek gayet büyük, spamcı arkadaşlar için almalarını tavsiye ederim teşekkürler iyi çalışmalar....
http://www.ytpara.com/9196/zqrrq.html

hocam bu ay sonunda almayı planlıyorum. yalnız sana bir sorum olacak:

mesela amatör diye arattığımız da youtube ve google belli sayıda kanal indexliyor. sanırım 100 sayfa olacak. diyelim amatörden 1000 sayfalık kanal var hepsini indexliyor mu botunuz.

hocam bu ay sonunda almayı planlıyorum. yalnız sana bir sorum olacak:

mesela amatör diye arattığımız da youtube ve google belli sayıda kanal indexliyor. sanırım 100 sayfa olacak. diyelim amatörden 1000 sayfalık kanal var hepsini indexliyor mu botunuz.

evet güzel fikir.kaç sayfa çekileceğini kişi belirlemesini programa entegre edicem.isterseniz 1000 sayfa çektirirsiniz.bugün içinde eklemeye çalışıcam hocam.

edit : youtube 50 sayfaya kadar izin veriyor.

Bugün 2-3 Gibi yeni sürümü çıkartıcam eklenecekler ;

-Butonlar resimlendirilecektir.
-Kaç sayfa çekileceğinizi artık belirleyebileceksiniz
-Lisanslama işlemi değişti.
-Programı kapatınca , arkaplanda çalışma fixlendi.artık çalışmıycak

yeni sürüm çıktığında burdan bildiricem

Son düzenleme:
v2 çıktı : lisans satın alanlar lütfen yeni exe yi istesinler.

-Tasarım Değiştirildi
-Kaç sayfa çekeceğinizi artık siz belirliyosunuz
-Programı kapattıkdan sonra arkaplanda çalışıp ram yiyordu o sorun giderildi.

İzlenim sınırına göre sıralasa kanalları daha iyi olur düşük izlenimli kanallar gelmez.

İzlenim sınırına göre sıralasa kanalları daha iyi olur düşük izlenimli kanallar gelmez.

ekledim artık kanalları çekmesi için 5bin aboneden az ve 3bin izlenmeden fazla olması gerekir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Kardeş kusura bakma ben bunu tam anlamadım bende spam yapıyorum ama spam kanal bulmak için çok zorlanmıyorum.Aynı işi youtubedan arama yaparken zaten buluyoruz. Şimdi senin proğramınla spam kanalları bulunca gene içeriği kontrol etmek gerek.

Proğram sadece spam kanalları gösteriyor değilmi?
Yanlış anladıysam düzeltirsen sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeş kusura bakma ben bunu tam anlamadım bende spam yapıyorum ama spam kanal bulmak için çok zorlanmıyorum.Aynı işi youtubedan arama yaparken zaten buluyoruz. Şimdi senin proğramınla spam kanalları bulunca gene içeriği kontrol etmek gerek.

Proğram sadece spam kanalları gösteriyor değilmi?
Yanlış anladıysam düzeltirsen sevinirim

hocam bazı program yalnızca spam kanalları göstermiyor.program sizin yazdığınız kelimeyi arar sizin belirlediğiniz sayfadaki bütün kanalları bi yere kaydedip hepsine tek tek bakar 5 bin aboneden aşşağı olanları bi tarafa yazar ve o kanalların spam olma olasığı %90dır yani 5 bin aboneden yukarıysa zaten spam olmadığı için sadece onları çeker sizede kolaylık sağlar.

hocam bazı program yalnızca spam kanalları göstermiyor.program sizin yazdığınız kelimeyi arar sizin belirlediğiniz sayfadaki bütün kanalları bi yere kaydedip hepsine tek tek bakar 5 bin aboneden aşşağı olanları bi tarafa yazar ve o kanalların spam olma olasığı %90dır yani 5 bin aboneden yukarıysa zaten spam olmadığı için sadece onları çeker sizede kolaylık sağlar.

benim 5000 aboneden çok olan kanallarım mevcut ve hiç özgün çalışmam yok

Kusura bakma kendim için sormuyorum başkalarına tavsiye ederim .Bu yüzden ne kadar yararlı olduğunu anlamaya çalışıyorum
Tabii herkes aynı beceriyi sabrı gösteremeyebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri