Spam Kanal Videoları Silse Özgüne Geçse?

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Demir|

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar benimde kanalım spam yarıyarıya sayılır. Acaba tüm spamları silsem para kazanmayı açtırabillirmiyim. Dah önce iki kez red yedim :D Acaba videoları silsem özgüne geçsem onaylarlarmı.

Merhaba dostlar benimde kanalım spam yarıyarıya sayılır. Acaba tüm spamları silsem para kazanmayı açtırabillirmiyim. Dah önce iki kez red yedim :D Acaba videoları silsem özgüne geçsem onaylarlarmı.

Spamdan özgüne geçersen açılabilir.
2 kere red yedim dediniz ya hani. Aynı kanala 2 keremi başvurdunuz ? Ve bekleme süreleriniz ne kadardı?

Spamdan özgüne geçersen açılabilir.
2 kere red yedim dediniz ya hani. Aynı kanala 2 keremi başvurdunuz ? Ve bekleme süreleriniz ne kadardı?

Belki de 3 yada dört kez başvurdum her ay ayın biri yada belli bir tarihten sonra yeniden başvurulabiliyor ve bekleme süresi ortalama 10 gün. 3 kez hatırlıyorum bu şekilde red yediğmi. şimdi tüm spam videolarımı sildim. 11inde yeniden başvurma açılacak bakalım kabul edecekler mi :)

Belki de 3 yada dört kez başvurdum her ay ayın biri yada belli bir tarihten sonra yeniden başvurulabiliyor ve bekleme süresi ortalama 10 gün. 3 kez hatırlıyorum bu şekilde red yediğmi. şimdi tüm spam videolarımı sildim. 11inde yeniden başvurma açılacak bakalım kabul edecekler mi :)

genelde herkes 30-40 gün bekliyor ama sizinki kısaymış :) bende 36. günde red yemiştim.

Düzenli özgün içerik atarsanız ve izlenme de alırsa onay alabilir.
Yalnız özgün olması yetmiyor. Başkasına ait ses kullanmamak, otomatik içerik yapmamak, kalıp içerikler yapmamak gibi şartlar da var.

Düzenli özgün içerik atarsanız ve izlenme de alırsa onay alabilir.
Yalnız özgün olması yetmiyor. Başkasına ait ses kullanmamak, otomatik içerik yapmamak, kalıp içerikler yapmamak gibi şartlar da var.

sadece %100 özgün olmakta yetmiyor aynı kategorideki 5 milyon 1.5 milyon aboneli kanalların para kazanmaları kapanıyor. içerik tamamen kendi yapımı olmasına ragmen. bu şekilde devam ederse youtube da sadece her kategoriden 1-2 kanal olur. digerleri para kazanma açılmaz ve kapanır.

sadece %100 özgün olmakta yetmiyor aynı kategorideki 5 milyon 1.5 milyon aboneli kanalların para kazanmaları kapanıyor. içerik tamamen kendi yapımı olmasına ragmen. bu şekilde devam ederse youtube da sadece her kategoriden 1-2 kanal olur. digerleri para kazanma açılmaz ve kapanır.

neden kapanır anlamış değilim.Bu kanalların ulaşabildikleri youtube sorumluları var partnerleri var nasıl kapatabiliyorlar?

neden kapanır anlamış değilim.Bu kanalların ulaşabildikleri youtube sorumluları var partnerleri var nasıl kapatabiliyorlar?

youtube bundan sonra youtubun çöplüge dönmesini istemiyor. aynı kategoride yüzlerce binlerce kanallar olmasını istemiyor. özgün slayt kanalları bile para kazanma açılmıyor. tamamen kendi içerigin ile olusturulmus içerikler olsun istiyor . yinede geçen hafta slayt kanali onaylanan birisi oldu. belli olmuyor bu youtube a kısaca dengesiz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri