Spam kanalı özgüne çevirmek (abone için)

anonyload

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. 1sene önce telif gelen 12k aboneli spam kanalım var yabancı içerikti kanalım. Tüm videolara telif geldi ve silmiştim videoları. 1sene geçti ve ihtar kalkmış kanaldan , kanal temiz şu an. Ben yabancı içeriğe gelen bu 12k aboneli boş kanala Türkçe tam özgün kanal açsam sıkıntı olur mu ileride ? Abonelerin yabancı olması izlenim getirmez biliyorum ancak abone sayısının fazla olması işime geliyor. Spam kanal açsam iyi kazandırır aslında ama kanallar ya da adsense kapanıyor bıktım bu şekilde çok kanalım çöp oldu bu kanal çöp olsun istemiyorum.

Ben olsam, aynı dil ve kategoride özgün yapmaya çalışırdım.
Hiç bilmiyorsan ;
Kategorinin illaki fan siteleri vardır. oradaki güncel yazıları bir metin okuyucuyla sese çevir, metin içeriğine uygun fotolar filan bul slayt yap.

Aboneler kısa sürede erir, aynı dilde, yakın ya da aynı kategoride çalış hocam.

Zor değil hocam yabancı dil de özgün yapmak. İlk önerim yabancı dil de yapmanız. Geçmişe bakın ve en çok hangi ülkelerden kişiler videonuzu izlemiş. Abd-Rusya-Uzak doğu. İlk önce ona göre acaba yapabilir misiniz biraz araştırın. Sonra baktınız olmadı Türkçe devam edin. Aboneler kaçar zamanla. Yani size aboneler izler diyemem ama hiç yoktan videolar sıralamada öne girebilir kanalın kalitesinden dolayı.

Şöyle düşünün a dizinin bölümlerini izlemek için abone olduğunuz kanal başka bir dil ve ieçrikte içerik yayınlamaya başlıyor. Aboneler ektif ise her paylaşımda azalacaktır. şöylede birşey var ama belki gelenler gidenlerden fazla olur zamanlar 12k abone sizin kanalınızı gerçekten takip eden kişiler olur :)

Abonelerin %90 nı %100 kaçar. :) Yabancı dile devam edersen en azından o abonelerin %70-80 i kalabilir.. Birde beğenildimi güzel iş yapar..

Merhaba arkadaşlar. 1sene önce telif gelen 12k aboneli spam kanalım var yabancı içerikti kanalım. Tüm videolara telif geldi ve silmiştim videoları. 1sene geçti ve ihtar kalkmış kanaldan , kanal temiz şu an. Ben yabancı içeriğe gelen bu 12k aboneli boş kanala Türkçe tam özgün kanal açsam sıkıntı olur mu ileride ? Abonelerin yabancı olması izlenim getirmez biliyorum ancak abone sayısının fazla olması işime geliyor. Spam kanal açsam iyi kazandırır aslında ama kanallar ya da adsense kapanıyor bıktım bu şekilde çok kanalım çöp oldu bu kanal çöp olsun istemiyorum.

aboneler ölmüştür hocam büyük ihtimalle ama denemek için aynı içerikten 1 video at bi bak aboneler ne durumda sonra özgün yap hiç bir sıkıntı yok google logları 28 gün tutuyor telifler kalktan sonra 1 ay felan olmuşsa yapıştır başın ağrımaz

bir arkadaşıma 12k abonelı kanal hediye etmıstım suanda 45k abone yapmış ozgun kanalını usa hıtap edıyor mantıklı bence abone yuksekse bıde sahte degılse.

Bana da böyle bir hesap lazım, elinde olan varsa yazabilir.

Hocam kategorin çok farklı değilse çevirebilirsin. Çocuk spamı, yetişkin özgüne çevirsen çok bir şey olmaz yani örnek olarak.

Teşekkürler arkadaşlar. Kanalda 1senedir hiç video yok 15k dan 12k aboneye düştü 1 senede. Kanal İngilizce olmadığı için kanal dilinde çalışmam imkansıza yakın. Dislike gelme olayı hiç aklıma gelmemişti o sıkıntı olabilir.
Kanalın ismini de değiştireceğim aboneler dizi kanalının değiştiğini anlayabilirler mi yoksa ben bu kanala nerden abone oldum ya gibi bir tepki mi verirler ? :D

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. Kanalda 1senedir hiç video yok 15k dan 12k aboneye düştü 1 senede. Kanal İngilizce olmadığı için kanal dilinde çalışmam imkansıza yakın. Dislike gelme olayı hiç aklıma gelmemişti o sıkıntı olabilir.
Kanalın ismini de değiştireceğim aboneler dizi kanalının değiştiğini anlayabilirler mi yoksa ben bu kanala nerden abone oldum ya gibi bir tepki mi verirler ? :D

O kanaldan en iyi şekilde verim almak için dilinde ve yaş kitlesine uygun video yapmak gerek. Onun haricinde Youtube'un bizim pek bilmediğimiz bazı olası algoritmaları sorun yaratabilir. Türkçe açman durumunda arkadaşların yorumuna katılıyorum.

Kardeş kanalı açmaktan vazgeçip satmayı düşünürsen talip olabilirim :D Dil ve yaş kitlesi biraz önemli. Tabi yaş kitlesi daha önemli dili çat pat bir şekilde hallederiz :)

Bu şekilde temiz kanalı olanlar var ise talibim

O kanaldan en iyi şekilde verim almak için dilinde ve yaş kitlesine uygun video yapmak gerek. Onun haricinde Youtube'un bizim pek bilmediğimiz bazı olası algoritmaları sorun yaratabilir. Türkçe açman durumunda arkadaşların yorumuna katılıyorum.

Kardeş kanalı açmaktan vazgeçip satmayı düşünürsen talip olabilirim :D Dil ve yaş kitlesi biraz önemli. Tabi yaş kitlesi daha önemli dili çat pat bir şekilde hallederiz :)

Bu şekilde temiz kanalı olanlar var ise talibim

Satılık değil hocam teşekkürler yorum için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri