Spam kanallarımı elimden çıkarıyorum

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

acelik

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba herkese,

Çok fazla spam yapan birisi değilim ancak Allah izin verirse 20 güne bebeğimiz olacağı için elimdeki 2-3 kanalımı çıkarmak istiyorum.

Kanal #1 #2

Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Alıcıya)
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : #1 445 - #2 128
Kanalinizda UYARI Varmi :Herhangi bir uyarı bulunmamaktadır.
Kazanç son 3 ay: #1 261 dolar #2 50 dolar (2. kanal son ay aylık kazancı)
Kanal Satis Fiyatiniz : İkisi birlikte 2000 TL
Partner: Quiz
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Arkadaşlar kanallarımın ikisi aynı kategoridedir. Buna kategori demeyeceğim birden fazla kategoriyi birlikte içerir. Ben pek uğraşmadığım için kazanabileceğimin çok altındadır. Telifli ve riskli bir kategoridir ancak bu kanalları alıp ben çalışırım diyorsanız çok fazla para kazanırsınız. Aynı kategoride çalışan 3-4 kişi var. Alan arkadaş olursa çalışma şeklini ve nereden video bulabileceğini anlatacağım. Bu kanalları alanlar sürekli kazandıran videoları olduğu için değil (çizgi film kategorileri gibi at - unut şeklinde değil) sürekli çalışarak çok para kazanabilecekler. İsteyen yt to yt şeklinde çalışır. Ancak iyi kazanmak istiyorsanız vds'de renderla çok çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Alan kişi bugünden itibaren video yükleyerek kazanmaya başlayabilecektir ;)

Dediğim gibi aktif çalışıp ekmeğini çıkarmak isteyenlere özel, çok geniş bir kategori.

1. kanalda 75 $, 2. kanalda 50 dolar var.

Aslında 2-3 kanal daha var. onları ayrı ayrı satmakla uğraşmak istemiyorum. Bu kanalları alana hediye edeceğim.

3. kanal - 380 aboneli bir çizgi filme ait kanal. quize bağlı. tek bir video tutup 50 dolar kazandırmıştı. daha sonra eşleşen geldi. izlenme almaya devam ediyor.
4. kanal - 40 aboneli çocuk kanalı. özgün olabilecek fikirle birlikte verilecek. quiz bağlamaya hazır.
5. kanal - quiz bağlamaya hazır
6. kanal - quiz bağlamaya hazır

Kanalların hepsi açılalı yaklaşık bir sene olmuş. Hiç birisinde uyarı yoktur.

İyi günler

Son düzenleme:
Birbirinin kanallarını kopyalayıp satılması, fiyat sorulması ne kadar garip ya belkide adamın kendi kanalı :-D

Hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri