Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BBTV ya ne oldusu var mı![]()
![]()
hocam bbtv hakkında bır bılgım yok acarmısın bıraz cok denk geldıdede ondan![]()
özgün alıyo sadece demek istiyoda giren cok özgün görünümlü kanallar ile
eline sağlık jitem gibi adamsın![]()
Güzel çalışma tarzı aynısını akşamüstü ben denedim ama iş çıkış saati oldugu için çok derinlere inmedim![]()
Belki alan olsa bile bilen veya satan kisi soylemezler hatta spam almiyo hicbirisi denedim diyebilirlerlafim herkes icin gecerli degil tabi
![]()

Warner bros u yazmayaydın iyiydi![]()
madem böyle bir konu açıldı benden de güzel bir jest olsun foruma
BroadPixels
yetkilisiyle skype üzerinde yaptığım görüşmede verdiği cevap;
![]()
ya yazıcaktım onuda sımdı cop etmeyelım yazık dıye yazmadım![]()
![]()
![]()
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum alsa da almasa da direk söyledi sağolsun. Bu aralar meşhur olduğu gibi hubluk subnetworkluk vs alıp da sunabilirdi sonuçta.madem böyle bir konu açıldı benden de güzel bir jest olsun foruma
BroadPixels
yetkilisiyle skype üzerinde yaptığım görüşmede verdiği cevap;
![]()
Listenin çoğu eşleşen atan partner bence sitelerini vs incelediğim kadarıyla
WMG Network -- bunu bilmiyorum nedir
AIR Network -- bunda spam kanallar var ama başvurduğum iyi izlenimli kanalla bile kabul etmedi
IrikomUkraine Network -- bünyesinde spam kanal çok ama hemen hepsi eski tarihliydi en son baktığımda
Frederator_Affiliate Network -- bilmiyorum denemek lazım. Affiliate programı varsa denenebilir.
anytv_affiliate4 Network -- bu bildiğimiz freedom zaten
BroadbandTV_Gaming Network -- Bu kesin almaz. özgün kanal sokup birkaç ay sonra spama çevirebilirsiniz ama atıyorlar hemen diye biliyorum
Bu şekilde bir çalışma yürütülse kesin çıkar birkaç tane.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum alsa da almasa da direk söyledi sağolsun. Bu aralar meşhur olduğu gibi hubluk subnetworkluk vs alıp da sunabilirdi sonuçta.
Yazmışsın ya hemde ilk sırada. Kendime saklıyodum şimdi çöp olacak
![]()
hocam bu eleman daha 19 yasında bellı olmaz ısı bunun
hocam zaten yabancılar 15 yaşında başlıyor bu tür işlereöyle algı olmasnı aklınızda, illa 30 yaşında olacak diye düşünmeyin.. yabancılar bu işi çok iyi gerçekleştiriyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.