Spam Kapanma - Gelişmiş Çözümler

• Kullanıcı codertr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

codertr

Yasaklanmış
öncelikle yaftacılar lütfen cevap yazıp süreci sabote etmesin. sırarcı sobatajcılara da gerekli işlemin yapılması riza olunur.

Konuya gelelim :

Spam dan kanalın kapnmasını sınavdan geçmek gibi düşünün , 50 puandan az alan sınıfta kalır , üstünü alan sınavı geçer.

kimsenin kanalı 100 tam puan alamaz. amaç sınavı geçmek. youtube algoritması 50 puandan az alan kanalı spmaden kapatır. olayın özeti budur.

gelelim 50 nin üzerinde puan almak için ne yapmamzı lazım.

Öneri 1 : emin olmamak la beraber video yüklemeden önce kanalı partner yapmak iyi not verir. öyleki düz kanala yüklenen ünleme düşer partnera yüklenen yeşiller yanar. Yani torpil var partner kanala. partner oldugunda 15 dakka otomatik açılır bu da 2. torpil. bazı partnerlar kendisine abone olan kanalların daha çok izlendiğine dair iddiaları var ki emin değiliz.

Gelişmiş Öneri 1 : kanalı partner yap ondan sonra video yükle spama yakalanma riskin azalsın.

----------------------

İkinci konuya gelelim. Şöyle düşünün botla yüklenen videolara hem plus sayfasına yükleniyor hem youtube kanalınıza. yani iki sınava girmek gibi. amacımız tek sınava girmek. nasıl yapacaz. bot ile kanalı yüklerken önce kanalın google bağlantısını keseceğiz. yani sadece youtube a yükleyecek. plusa da yüklenenler spama daha kolay yakalanır. plus ayırmaya izin vermiyo diyenler için : https://www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1

yaptacılar haricindeki yorum yapmak isteyenlerden fikir bekliyorum.

ikinci taktik işe yarayabilir denemek lazım.fakat olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlara da saygı duymalısınız. bu konudaki tutumunuz hiç hoşuma gitmedi

ikinci taktik işe yarayabilir denemek lazım.fakat olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlara da saygı duymalısınız. bu konudaki tutumunuz hiç hoşuma gitmedi

yönetici bu mesajı silebilir misin. polemik yaratma amacıyla yazılmış. yaftacı. lütfen değerli bir konu üzerine çalışıyoruz sabote edilmesine müsade etmeyin

öncelikle yaftacılar lütfen cevap yazıp süreci sabote etmesin. sırarcı sobatajcılara da gerekli işlemin yapılması riza olunur.

Konuya gelelim :

Spam dan kanalın kapnmasını sınavdan geçmek gibi düşünün , 50 puandan az alan sınıfta kalır , üstünü alan sınavı geçer.

kimsenin kanalı 100 tam puan alamaz. amaç sınavı geçmek. youtube algoritması 50 puandan az alan kanalı spmaden kapatır. olayın özeti budur.

gelelim 50 nin üzerinde puan almak için ne yapmamzı lazım.

Öneri 1 : emin olmamak la beraber video yüklemeden önce kanalı partner yapmak iyi not verir. öyleki düz kanala yüklenen ünleme düşer partnera yüklenen yeşiller yanar. Yani torpil var partner kanala. partner oldugunda 15 dakka otomatik açılır bu da 2. torpil. bazı partnerlar kendisine abone olan kanalların daha çok izlendiğine dair iddiaları var ki emin değiliz.

Gelişmiş Öneri 1 : kanalı partner yap ondan sonra video yükle spama yakalanma riskin azalsın.

----------------------

İkinci konuya gelelim. Şöyle düşünün botla yüklenen videolara hem plus sayfasına yükleniyor hem youtube kanalınıza. yani iki sınava girmek gibi. amacımız tek sınava girmek. nasıl yapacaz. bot ile kanalı yüklerken önce kanalın google bağlantısını keseceğiz. yani sadece youtube a yükleyecek. plusa da yüklenenler spama daha kolay yakalanır. plus ayırmaya izin vermiyo diyenler için : https://www.youtube.com/link_gplus?action_plus_page=1

yaptacılar haricindeki yorum yapmak isteyenlerden fikir bekliyorum.

2.yi denemiştim yine kapandı.Birçok şeyi değiştirdim şu an kapanmıyor.Bot ile yüklüyorum.Ne yaparsam yapayım kapanmıyor.

3. taktik diyecem ama çoğu kişi de yok . en saglamı da bu.

eski tarihki mail ama içinde eski tarihli kanal açılmış olacak.

partner mevzusunda haklı olabilirsinde biz adsenseciler için varmı bir önerin

günde 20-30 abone gelmeye başlayan 2k aboneli 6 7 aylık kanalım kapandı hergün çatır çatır like geliyodu bunun bi anlamı varmı ? Kafasına göre atıyo bence, bu bot kullanımında herşeye hazırlıklı olcaksın adam kocaman yazmış 4. maddenin H bendine bot vs yasak diyo, biz hala asılıyoz bakam gittiği yere kadar :)
Zamanım olsa manuel yapcam her işimi...

İki tane 1 senelik partner kanalım spamdan kapandı. Adsense ve partner den defalarca ödeme alındı birinde 300 birinde 600 abone vardı milyonluk izlenimli kanallardı. Haftada 4 veya 5 video atardım.. Manuel kendi PCim den atıyordum...?

İki tane 1 senelik partner kanalım spamdan kapandı. Adsense ve partner den defalarca ödeme alındı birinde 300 birinde 600 abone vardı milyonluk izlenimli kanallardı. Haftada 4 veya 5 video atardım.. Manuel kendi PCim den atıyordum...?

kader arkadaşım senin adına çok üzüldüm :( ah ulen ah

bana göre kapanmaların ikisiyle de alakası yok ben bir tane kanalımda bile g+ tutmam ama yine de kapananlar oldu.

network sayfaları da vardı onlardan da kapananlar oldu..

bence ağır hareket etmek lazım çok göze batmamak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri