Spam Kapanmaları

• Kullanıcı Arshavin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Arshavin

Kayıtlı Üye
Bir kaç aydır düzenli yt çalışmayı bırakmıştım. Bu ara yine yapalım dedik. Fakat açtığımız her kanal en fazla 2 gün içinde kapanıyor.

Kanallar farklı numaralar ile denendi. Gerçek telefon no ile de açılan var. Twilio tarzında açılanda var. Atılan video sayısı 10-50 arası. Aynı içerikten sürekli kanal açanlar var onlar duruyor benimkiler sürekli gidiyor. Önerilerinizi alabilir miyim?

Yükleme için vds kullandım ayrıca 2 adet ytpara da satılan bot sisteminide denedim. Her koşulda spama düşüyor kapanıyor kanallar.

Etiket açıklama boş bırak. video isimini 1 yapıp atar mısın?

ben de kanal açmayı beceremiyorum,uğraşmıyorum da.gidip satın alıyorum.
siz kendiniz açıyorsanız dışardan temin edip deneyin.

Spam kapanmaları %90 gmail açılışıyla ilgilidir.Eğer aynı bilgisayardan aynı gün içerisinde çok fazla mail açılıyorsa o mailler elbet günün birinde patlıyor.Hiç girilmese bile patlıyor çoğu.Onlarca kişiden mail aldım sonuç aynı.Hiç iz bırakmıyorum sansanız da hard disk seri numarası gibi belki bilmediğimiz birçok parametre hesaplarla eşleşiyor ve otomatik kapanıyor.

ben de kanal açmayı beceremiyorum,uğraşmıyorum da.gidip satın alıyorum.
siz kendiniz açıyorsanız dışardan temin edip deneyin.

Satın aldıklarınıda kapanma yaşamıyor musunuz hocam? Birde pm ile kimden aldığınızı yazar mısınız?

ben özgüne ağırlık veriyorum kafam attığında 1-2 spam kanal yapıyorum onlarada videoyu yayınladıktan 3-4 dk sonra topluluk geliyor :D

ben özgüne ağırlık veriyorum kafam attığında 1-2 spam kanal yapıyorum onlarada videoyu yayınladıktan 3-4 dk sonra topluluk geliyor :D

Aynı sorundan bende muzdaribim hocam taki bazı ufak ayrıntıları farkedene kadar :D kesinlikle keyword ve açıklama'ya dikkat et sorun ondan kaynaklı .

[MENTION=27583]developerman09[/MENTION] yok hacı 3 senedir bu işin içindeyim denemediğim yöntem kalmadı olmuyor başka birşey var bu işte

farklı içeriklerdedemi kapanıyor yoksa hep aynı içerik mi deniyorsun

senin,benim yaptığım spam kanalları kapatmak için maaş alan çalışanları var googlenin kapanmaya alışacaksın barışacaksın onla

eski g mail en hayırlısı 2 katı verirsin ama spamdan kapanmaz öbür türlü bi kişiden aldın mesela 2016 g maili hepsi seri şeklinde bir gün kapandığı zaman bi gmail dierleride spamdan kapanıyor otomatik
tavsiyem 2010 gmail

benimde bir haftadır kanallarım hep kapanıyor, sanıyorum vdslerin IP adresleri mimlendi

dün yeni ipler aldım, henüz daha yükleme yapmadım, umarım sorun düzelmiştir

güncelleme gelmiş olabilir videolarda çerceve yavaşlama olunca kapanıyor sebebsiz yere

yenikonu acmadan burdan sorayım. adsense spama dusmustu ve tum kanallar kapandı. pc ye format atıldı ve yeni kanallar satın aldım fakat actıgım kanal kapanıyor. videolu yada videosuz farketmiyor. giris yaptıgım kanal ertesi gun kapanmıs oluyor. neden olabilir sizce ?

yenikonu acmadan burdan sorayım. adsense spama dusmustu ve tum kanallar kapandı. pc ye format atıldı ve yeni kanallar satın aldım fakat actıgım kanal kapanıyor. videolu yada videosuz farketmiyor. giris yaptıgım kanal ertesi gun kapanmıs oluyor. neden olabilir sizce ?

Pc kara listede google selam bile versen şu anda seni banlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri