Spam kategoride partner alimi

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, forumu arastirmama ragmen net bir sonuca varamadim spam partner konusunda, herkes bir sey yazmis iyi ve ya kotu.Elimde saglam kategoriler var batip gidiyor, 1 partner disinda baska partner bulamadim, partner konusunda yardimci ola bilecek arkadaslar olursa memnun olurum, gerekirse istegine gore uygun bir kategori de veririm yardimci olucak olan arkadasa, fakat dedigim gibi saglam bir partner lazim, kanali partnere sokmakta yardimci ola bilecek arkadaslar varsa yazsin burdan, pmden ve ya skype adresten.Onceden tesekkur ederim

forumdaki partnere sokamazsan başka yerede zor sokarsın.

Partnere kanal sokan adam zaten suanda aylık en aşşa 10k usd alır ne bu konuya girer nede senin vercegın içeriğe bakar :D

Hep böyle konular açılıyor, herkes forumdan yardım istiyor ama elindekileri kimseyle paylaşmıyor.Herkes bana söylesin ama ben kimseye söylemeyeyim oh ne güzel ...

Hep böyle konular açılıyor, herkes forumdan yardım istiyor ama elindekileri kimseyle paylaşmıyor.Herkes bana söylesin ama ben kimseye söylemeyeyim oh ne güzel ...

Baskalarini bilmem ama ben en azindan spam partner konusunda yardimci olucak arkadas icin karsilik olarak kategori verecegimi soyledim, yani siz bana partner soyleyin ben isime bakayim gibisini yapmiyorum.Eger mesajin benim uzerimeyse

Kategoriden bol ne var. :) Özgünle uğraşıp burada partner aradığımı biliyorum yakın zamanlarda. Partner felan kalmamış kardeşim. Kanalın iyi bi yere geldiyse ve düzgün ilerliyorsan partner seni buluyor sen partneri değil.

forumda 2 tane yerli partner var alım nadir ve az oluyor. gecen 1 tanesi kanalları attı zaten. partnere baglı kanal satanlar var. onlardan kanal alıp deneyebilirsin. tek tuk alan partner vardır elbet ama bilen soylemez

Merhaba arkadaslar, forumu arastirmama ragmen net bir sonuca varamadim spam partner konusunda, herkes bir sey yazmis iyi ve ya kotu.Elimde saglam kategoriler var batip gidiyor, 1 partner disinda baska partner bulamadim, partner konusunda yardimci ola bilecek arkadaslar olursa memnun olurum, gerekirse istegine gore uygun bir kategori de veririm yardimci olucak olan arkadasa, fakat dedigim gibi saglam bir partner lazim, kanali partnere sokmakta yardimci ola bilecek arkadaslar varsa yazsin burdan, pmden ve ya skype adresten.Onceden tesekkur ederim

O buldugun 1 partner hangisi ?

Sen bu soruyu nasil gormezden gelip soylemiyosan millette oyle iste bilsede çöp olmasin diye soylemiyor malesef. Belli duruma gelmeden ozgun kanallari bile alan yok spam icin durum malesef vahim

Sen bu soruyu nasil gormezden gelip soylemiyosan millette oyle iste bilsede çöp olmasin diye soylemiyor malesef. Belli duruma gelmeden ozgun kanallari bile alan yok spam icin durum malesef vahim

Senin sorunun cevabini zaten arkadaslar belirtmis, benim tekrar etmeme gerek yok, yerli partner soz konusu

2014 yilinda youtubeyi bırakmıştım ozamanlar istediğimiz kanali istegimiz partnere sokabilirdik 3 yılda devir nasil değişti öyle şimdi partnerler bizleri begenmez oldular 3 sene sonrada youtbeye giremicez galiba

bbtv spam alıyor ama 3 5 video tel ile özgün video çekin sonra daynın spamı bu kadar basit :d

bbtv spam alıyor ama 3 5 video tel ile özgün video çekin sonra daynın spamı bu kadar basit :d

hocam peki alim sartlari ve odeme yontemi nedir bir bilgin var mi? Ozgun videolu kanal ile basvuru yaparsak sifir abone sifir izlenim durumunda kanali kabul eder mi?

hocam peki alim sartlari ve odeme yontemi nedir bir bilgin var mi? Ozgun videolu kanal ile basvuru yaparsak sifir abone sifir izlenim durumunda kanali kabul eder mi?

ödeme bank havale payoneer kesinti izlenime göre ayar veriyor kapananı ödüyor.
abone kastır 100 abone yeterli özgün videolara 3 5 k iz çek ;)

ödeme bank havale payoneer kesinti izlenime göre ayar veriyor kapananı ödüyor.
abone kastır 100 abone yeterli özgün videolara 3 5 k iz çek ;)

tesekkur ederim hocam, bu bbtv partnerin site linki falan varsa ata bilir misin bir bakalim nedir :)

Tek çaresi zaman makinası icad edip 2014 yılına geri dönmek :D

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network.html

3 aydır kaç tane kanalıma ödeme yapmıyormuş,yeni farkettim.kanallara giriyorum geçen ay mesela almam gereken 250-300$ para var görünüyor ama gelen ödemeler arasında onun ödemesi yok yani google quize ödemiş ama quiz bana vermiyor :) kanalda en ufak sorun yok,zaten kaç yıldır ödeme aldıgım kanal.quizede baglı hala,herşey sorunsuz ama para yok nedense.soruyorum,bi cevapda vermiyorlar....

3 aydır kaç tane kanalıma ödeme yapmıyormuş,yeni farkettim.kanallara giriyorum geçen ay mesela almam gereken 250-300$ para var görünüyor ama gelen ödemeler arasında onun ödemesi yok yani google quize ödemiş ama quiz bana vermiyor :) kanalda en ufak sorun yok,zaten kaç yıldır ödeme aldıgım kanal.quizede baglı hala,herşey sorunsuz ama para yok nedense.soruyorum,bi cevapda vermiyorlar....

Aynen öyle ,geçen bende dile getirmistim. hatta yt desteğe yazdım, sizinle partneriniz arasında dediler. Kanalida cikaramiyorum partnerden, quiz zaten cevap vermiyor. . işin kötü tarafı en iyi kanallarımdan biri eylülde 3 yıllık quiz sözleşmesi doluyor, sanırım o zaman atarlar

Aynen öyle ,geçen bende dile getirmistim. hatta yt desteğe yazdım, sizinle partneriniz arasında dediler. Kanalida cikaramiyorum partnerden, quiz zaten cevap vermiyor. . işin kötü tarafı en iyi kanallarımdan biri eylülde 3 yıllık quiz sözleşmesi doluyor, sanırım o zaman atarlar

2-3 kanal varmış benim işte 3 aydır para almadım,her birisinde ayda 120-350$ kazanç var.topladıgında bayagı bi para çıkıyor ortaya,üstüne yattıkları az bi para degil ki az olsada farketmez.çıkma talebinde bulundum bende bi kanalla,inşallah çıkarırlar.geçenlerde mndeki bi kanalda aynıydı,onu çıkardım kurtuldum.inşallah bunlarıda kurtarırız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri