Spam konusuna bir açıklık getirme zamanı geldi bence..

bende de 4 pc var hepsinde 1 net ağ üzerinden bütün youtube hesaplarım
ve adsenselerin hepsini kullandım+neti komşudan çektim
6 aydır hiç sorun yaşamadım.
ben spam olmasın diye 1 kere bile bot ile video yüklemedim vs.
tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
ama aynı ağve pc den birden çok adsense ve yt kanalını kullanabilirsin.
(yt kanal sayısı 20 den fazla ise dikkat et)

eyw hocam verdiğin bilgiler için..hala bu konu üzerinde araştırma yapıyorum ve araştrmalarım sonunda en mantıklı koordinasyonu saglıyacam..bot oayını sımdılık düşünmüyorum zaten az ve öz olma taraftarıyım..birkaç tane daha adsense hesabına kavustuktan sonra yenı varyasyonlar denenebilir :)

youtube şu aralar şaşırdı iyici
hiç belli olmaz. ama sorun olacağını sanmam.

Ben gun icinde laptopumla farkli cafelere falan gidiyorum, onlarin interneti kaldigim yerden daha hizli. Acaba bende skinti olurmu gelecekte, bir gun icinde farkli 2-3 ip'den girdigim icin?

dikkatli ol gizli mod olsada tarayici id ayni olur hep

Ben gun icinde laptopumla farkli cafelere falan gidiyorum, onlarin interneti kaldigim yerden daha hizli. Acaba bende skinti olurmu gelecekte, bir gun icinde farkli 2-3 ip'den girdigim icin?

ne sıklıkta gittiğinize bağlıdır. sürekli yapıyorsanız ara verin belli bir süre derim

---------- Mesaj saat 02:50:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:48:56 civarında gönderildi. ----------

eyw hocam verdiğin bilgiler için..hala bu konu üzerinde araştırma yapıyorum ve araştrmalarım sonunda en mantıklı koordinasyonu saglıyacam..bot oayını sımdılık düşünmüyorum zaten az ve öz olma taraftarıyım..birkaç tane daha adsense hesabına kavustuktan sonra yenı varyasyonlar denenebilir :)

adsense hesabı açarken dikkatli olun.
bazen hiçbir sorun olmuyor. pin i girince ban yiyebileceğiniz durumlarda olabiliyor.
sanki pin i bekler gibi :D

ooof off kaypak zemınler kazanç sınırı yok orası tamam guzel de heran ne olacagı belli değil..
günlerdir araştrma yapıyorum çalışmaları bı kenara bıraktım.. ama ne olacaksa olsun belki hiç para da cekemeyeceğim ama en mantıklısı dene ve tecrübe et.. yol gostericimiz yokki anasını satayımm

Bu spamdan en çok çeken bendim az çok tecrübelerim oluştu.Hiç abartmıyorum 3 haftada 100 kanal gitti spamdan ne denediysem olmadı.Belki çok vds ip ile halledebilirdim ama o kadar azim yok bende.Şu an 3 kanala indirdim 100 kanalla aldığım paranın 3/1 ini alıyorum o da yetiyor.İlerde hepsini alırım (tabi kanallar kapanmassa) Bence kanal sayını aza indir.Biraz eğzersizliğe çok izlenen video kategorilerini bulursun zaten onu bulduktan sonra spama ihtiyacın yok 4-5 kanal yeter ve az video iyi bir gelir getirir.

Spam konusunda bazıları full bütün hesaplarını kapat yeni hesaplar aç öyle ilerle diyor
Bazıları her kanala farklı ipten gir sürekli modemi resetle diyor
Bazıları vds al 2-3 tane kanalları böl öyle bir şey olmuyor diyor
Bazıları gerçek tel onayı g maillerle alakalı olduğunu söylüyor bence ne yaparsan yap çok video atıyorsan kurtulamazsın kardeşim aza indirge 3-4 kanalla sürekli sabit bir kazancın olur her sabah kalktığında kanalım kapandı mı spam mı yedi derdini yaşamassın

bende gmail hesabları almıştım farklı proxylerden acılmıs ve tel onaylıdı. 1 ay dokunmadım hesablara . gecen video atım 15 er tane kanallar gümledi.
arkadaş 10 tane gmail hesabı actı (tel onaysız) 2sini bana hediye eti 2side anında bende gümledi.
(tel no dogrulama istedi)

ne sıklıkta gittiğinize bağlıdır. sürekli yapıyorsanız ara verin belli bir süre derim

---------- Mesaj saat 02:50:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:48:56 civarında gönderildi. ----------

adsense hesabı açarken dikkatli olun.
bazen hiçbir sorun olmuyor. pin i girince ban yiyebileceğiniz durumlarda olabiliyor.
sanki pin i bekler gibi :D

Kaldigim yerde internet yavas oldugu icin son birkac gundur hergun geliyorum bu cafeye. Internet burda benimkine gore canavar gibi :)
Suanda calismiyorum, ondan butun butun gun burdayim, bir isim cikarsa veya calismaya baslarsam birakirim gelmeyi mecburen.

Bir soru daha sormak istiyorum, bendeki video indirme programiyla sunun gibi birkac videoyu indiremiyorum. Indirme linki cikmiyor bile, bunu yukleyen indirilmesin diye mi yuklemis, boyle sey nasil oluyor aklim almiyor deminden beri.

Soz konusu video su https://www.youtube.com/watch?v=lUtnas5ScSE

Kaldigim yerde internet yavas oldugu icin son birkac gundur hergun geliyorum bu cafeye. Internet burda benimkine gore canavar gibi :)
Suanda calismiyorum, ondan butun butun gun burdayim, bir isim cikarsa veya calismaya baslarsam birakirim gelmeyi mecburen.

Bir soru daha sormak istiyorum, bendeki video indirme programiyla sunun gibi birkac videoyu indiremiyorum. Indirme linki cikmiyor bile, bunu yukleyen indirilmesin diye mi yuklemis, boyle sey nasil oluyor aklim almiyor deminden beri.

Soz konusu video su https://www.youtube.com/watch?v=lUtnas5ScSE

bu videoyu şimdi keepvid den indirdim sesi cıyyyytytyt diye çıktı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri