Ben şiddetle sizlere birşey önericem, bende şahsen başladım Allahın izniyle başarıcam muvaffak olucam başarıcam inş
Benim çalışma yöntemim telifli kategorilerde spam yapmak
yani daha doğrusu ben kendim bu ismi verdim
yani daha açık anlatmak gerekirse;
youtubda en en çok izlenen kategoriler: 1 Futbol 2 Diziler 3 Talkshowlar 3 Çizgi Filmler 5 Belgeseller
Şimdi kendinize 10, 15, 20 ülke seçin, bu ülkelerde yayınlanan en iyi diziler hangisiyse, yine bu ülkelerde yayınlanan en iyi talkshowlar hangisiyse, yine bu ülkelerde yayınlanan çizgi filmler ve belgeseller hangisiyse
İlk önce bunların isimlerini teker teker not alıcaksınız, sonra bunların yeni bölüm tarih ve saatlerini öğreneceksiniz ve yükleyeceksiniz, bukadar basit
ve futbol içinde, dünyanın en iyi en popüler olan takımlarını bulun ve bu takımların hangi tarihte ister lig maçı olsun ister başka bir maçı olsun, bu seçeceğiniz takımların hangi gün ve saatte hangi maçları var bunları da öğrenin
ve fulll telifli kategorilerde spama başlayın
ha benim gözümde dünyanın en iyi takımları, youtubda en çok aranan takımlardır, yani ben youtuberim, napacam ki popüler ama youtubda az aranan takımı
youtubda şöyle aranan en iyi takımları bulacaksınız
Atıyorum fenerbahçe ve galatasarayın youtubda aranmasına bakıcaksınız
youtube keywordtoolsu açın dil Türkçe ülke Türkiye seçtikten sonra
ve bu yazıdaki kutucuğada tik işareti atın ve aratın yazı bu:Yeni kelimeler için öneriler gösterme. Yalnızca girdiğim anahtar kelimelerle ilgili verileri görmek istiyorum.
Yani uzun lafın kısası
ne için telifli kategorilerde çalışıcaz, ya kanallarımız kapanırsa vs vs vs böyle soruları sorduğunuzu hissediyorum
Şunun için çalışıcaz aynı anda bütün telifli kategorilerde çalışırsanız eğer,
günlük kazancınız normal kazancınıza oranla 10 kat olur
bizzat test edildi onaylandı
yani sizin telifli kategorilerdeki 3 4günlük kazancınız, telifsiz kategorilerdeki kazancınızın 12 15gün kazancınıza eş değerdir
Şimdi ya kanallarım kapanırsa; Esas soru bu
Bizimde amacımız kanalları teliften kapatmak
aynen böyle arkadaşlar
bu son cümleyi biraz açayım
amacımız şu: Biz telifi kategorilerde çalışıcaz ve kanallarımız kapanacak, bu kanallar kapanana kadar zaten kazanacağımız kada kazanmış oluyoruz ve dolayısıyla kanallar kapandığında zaten biz normal telfsiz kategorilerde çalışırken ki kazandığımızın en az 2 3 katını kazanmış oluyoruz
Ve dolayısıyla ki telifli kategorilerde kanallarımız kapansa bile hiç stres yapmıyıcaz
kanallar istedikleri kadar kapansınlar cehennememin dibine gitsinler,
Şimdi ben bu çalışma yöntemini benimseyenler, eğerki böyle birşey yapacaklarsa hiç başlamasınlar, Arkadaşlar eğerki bir iki dizi yükleyecekseniz yada bir iki talkshow yükleyecekseniz hiç bu işe başlamayın, çünkü böyle çalışırsanız kanallarınız kapandığında stres falan yaparsınız, yani birkaç dizi yada talkshow yüklediğinizde istersiniz ki bu kanallarınız ebedi yani kalıcı olsun, halbu ki telifli kategorilerdeki kanallar en fazla 1 hafta ayakta kaldıkları için kanallarınız kapandığı zaman üzülürsünüz, bizzat skypede konuştuğum arkadaşlarımdan biliyorum,
Ozaman bizim amacımız aynı anda sürü dizi, talkshowla vs uğraşmak
yani anlatmak istediğim birkaç dizi yada birkaç talkshow kurtarmaz sizi
Ve böyle çalışırsanız günlük kazancınız en düşük xxx yani 3 haneli olur
ha birde üstte futbol ile ilgili birşey söyledim,
futbol videolarında para kazanma kolay kolay aktif olmuyor, bunun için bildiğiniz gibi videoların başlıklarını açıklama ve etiketlerini sileriz, bizzat test ettim yine çoğu işe yaramıyor son çare olarak düzenleden videoların rengini değiştirirsiniz, bu da bazen olur bazen olmaz ve kaldıki olsa bile video işleniyorda kalır ve size biraz zaman kaybettiri
İşte fotbol videoları yüklemek için tek çözüm partnerlik, partnerlikte anında para kazanma aktif olur