Spam Nasil Yapılır ? ( Nissan 2014 )

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Ben kanalı açarım en az 300-400 basarım eğer dünya geneli yediyse bırakırım o kanalı yemediyse 1 gün bekletir adsenseye bağlarım.

Kanal adsenseye bağlı değilken para kazanması kapanmaz demiyorum bu işlemleri yaparken adsenseye bağlı olmazsa, para kazanması kapansa bile sadece o kanal etkilenir, adsensede ki diğer hesaplar etkilenmez. Bu yüzden tüm işlemleri yaptıktna sonra Adsenseye bağlıyoruz. Şuana kadar bu yüzden bir sıkıntı yaşamadım. Herşeyi tedbirli yaparak gelir süresini uzatmak gayet mümkün, 1,5 aydır elimi ne youtube sürüyorum, ne de bi video indirip yükledim. Lütfen mesaj yazmadan önce karşıdakinin ne demek istediğini iyice düşünüp öyle yazın. ve oluşturduğum kanalların hepsine de attığım videolarda eşleşen de vardı dünya engeli de ünlemler de. Eğer dediğiniz gibi olsaydı o zaman hiç bir kanala video atamazdık, kazanamazdık ? Çünkü şuana kadar açtığım hiçbir kanalda dünya engeli, eşlşen, ünlem v.s gelmediği omadı.

Arkadaşım sen 1.5 aydır kazanıyosun diye bizim kanallarımız da 1.5 aydır kapanmayacak diye bişeymi var?. Benimki kapandı ondan söylüyorum sana %100 hatta %1000 kapanıyo seninkide kapanacak geçmiş olsun şimdiden

Dünki tecrübeme göre, kesinlikle adsense 5 gün sonra bağlayın.. 200 video attığım sıfır kanallara 20 den fazla ünlem gelenlerin hepsi 4 gün sonra kapandı 31 martta atmıştım videoları 4 nisanda 20 ye yakını kapandı ve hepsi 5 kanal yüzünden gitti. Kesinlikle 1-2 gün sonra değil en az 5 gün sonra adsense bağlayın kafanız rahat olsun. Zaten spam yapan biri 5 günden fazla kaybetmez.

Arkadaşım sen 1.5 aydır kazanıyosun diye bizim kanallarımız da 1.5 aydır kapanmayacak diye bişeymi var?. Benimki kapandı ondan söylüyorum sana %100 hatta %1000 kapanıyo seninkide kapanacak geçmiş olsun şimdiden

Yardım etmek isteyip yazanda kabahat. Sen ne diye insanlara birşeyler kazandırmak istiyorsun ki, böyleleri gelip, amacının içine üfler.
Hadi sağlıcakla..

Yardım etmek isteyip yazanda kabahat. Sen ne diye insanlara birşeyler kazandırmak istiyorsun ki, böyleleri gelip, amacının içine üfler.
Hadi sağlıcakla..

Canim kardesim , insanlara yardim etmek kolay degildir. Yardim ettikten sonra olacaklara katlanmak sevabini arttirir. Emin ol ben ve benim gibi bir cok insan faydalandi. herkesi memnun etmek zaten imkansiz. Burda serk@nYT bile tasladilar. iyilik yap, denize at burdan geliyo...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri