Spam Öğreniyorum$1günde 1.000 TL Kazandım $ Kazanç ve Ödeme Kanıtlı $

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Y4d1y6.jpg

NkLa2O.png

Konu tarafımdan onaylanmıştır. 1000 tl altında aylık kazananlar, spam'a yeni başlayanlar, yt to yt taktiğini genel olarak öğrenmek isteyenler, bilmeyenler için idealdir. İleri düzey beklentilere girilmemeli, yeni öğrenenler bu taktikleri sürekli uygularlarsa belirtilen rakamlara çıkabilirler.

gXbyRb.jpg

Konu YTpara'da teknik arızadan dolayı silindi. Tekrar yayında dostlarım.
Ayrıca Dünden Beri Sen Kime Spam Öğretiyorsunda Rakip Çıkartıyorsun Diyip Saldıranlara inat KONU AKTİF !

EDİT 2;
SATIŞ PASİFTİR NEDEN DİYE SORMAYA LÜZUM VARMI ? YORUMLARA BAKMAN YETERLİ !
İYİ KÖTÜ YORUM ATAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM İYİKİ VARSINIZ

Satın Alan Dostlarla İstediği sürece yola Devam.

Sevgili dostlar 3 yıldır youtube ile çalışıyorum ilk 2 yıl bi kazanç sağlayamadım sebebi ise rehber olan kimsem olmamasıydı 2 yılın verdiği tecrübeyle son 1 yılda güzel kazançlar elde etmeye başladım çok şükür dedimki keşke öncedende böyle konu olsaydıda ufak mebla verip bi bilgiyi rehberi eğitimi alsaydım ki böyle bi eğitim spam adına sanıyorumki bi ilk youtube alt yapısı olup rehber arayanlar için işte eğitim burada !

https://www.youtube.com/watch?v=4tWO8D9MOr0

Youtube ile Kaliteli Spam çalışmayı öğretiyorum !

Önemli Kesinlikle okuyunuz
ona göre mesaj atın;

1. İlgi alanım Ciddi Çalışma içine girecek insanlardır tembellik yapanlar mesaj atmasın.
  2. Gerçekten kazanamayıp bi yol arayanlar !
  3. 100 Tl ile zengin olacağımı düşünenler uzak kalsın.
  4. İşimi Bırakıp cuzi bi miktarla sizin derdinize ortak yolunuza rehber olmaya çalışıyorum..
  5. Bu ciddiyetin farkına varmayan arkadaşlar mesaj atmasın.
  6. Amacım Matematik öğretmenine Matematik öğretmek değildir. Amacım kazanamayan , bilmeyen yol yordam arayan arkadaşlara rehber olmaktır.
  7. Kazanç garantisi kesinlikle vermiyorum çünkü yattığı yerden para kazanmaya çalışanlarmız var ne yazıkki ! balığı yedirmiyorum balığı tutmasını öğretiyorum çok çalışmak az çalışmak hiç çalışmamak size kalmış.İnsan, ancak çalıştığını kazanır. Hz.Mevlana
  8. Yöntemde İçerik Sıkıntısı Çekmeceksiniz !
  9. Renderleme Yoktur. YT TO YT - VDS & BOT Çalışılabilir.
  10. Spam yaparken adsenseyi sağlıklıklı şekilde açıp bağlamanında üzerinden geçtim !
  11. Yöntem eksiksiz 40 Dk'lık Eğitim , videolu uygulamalı anlatım olarak verilecektir.
  12. Tüm sorularınızın cevabı videodadır onun harici sorularınızı konu altında cevaplanacaktır.
  13. Şanlısınız sebebi ise bana yol yordam gösteren olmadı keşke yol yordam gösteren olsaydıda ilk yıllardan itibaren kazanmaya başlasıydım diye ama kısmette yokmuş
  14. Durumunuza göre ileriki zamanlarda tüm sorularınız için canlı yayın yapacağım inşallah.
  15. Tembel arkadaşlar mesaj atmasın Ciddi Olanlar atsın ki diğerlerine engel olmasın.
  16. MOTİVASYON !

424207_381163035231640_10000012_00000_1.jpg

ak-parti-aday-adayi-yildiz-tablosu.png

Yukarıdaki videoda 6 7 kanal ile günlük 1000 di şuan tek kanalla 1000 Tl ve üzeri tabiki çalışmanıza göre herzaman yükselişler inişler olacaktır !

rEy8L3.png

gXY6RN.jpg

znGW77.jpg

G3ZqOr.jpg

yVGyrk.jpg

6mD4L0.jpg

WbXlLm.jpg

3AOXn0.jpg

Skype YT Spam Öğreniyorum Ailesinin Grubu Aktif Edilmiştir.

gXb2gO.jpg

Önemli "Kesinlikle okuyunuz" bölümünü okuyup onaylayan arkadaşlar ona göre skype eklesinler.

D3Oz3y.gif

Güzel bir çalışma olmuş, İncubus' un da dediği gibi, temel bazda kullanıcılar için çok ideal.

Ama şu da var ki; Uzun süredir yapmadığım bu temel çalışma mantığını iki gündür yeniden denemeye başladım ve bugüne kadar gelen tecrübeyle hızlı ve hatasız çalışabiliyormuşum, onu anladım :D

Teşekkürler Android Türkiyem, eline sağlık.

yt to yt kullanılarak günlük 20 kanal açılabilir . Yeni başlayacak olan arkadaşlar için idealdir

Arkadaşın bahsettiği Videoyu aldım ve izledim tam konuda tarif ettği gibi bir video.. Büyük oranda bildiğim ama hiç denemediğim bir yöntemi tecrübe eden birinden dinlemiş oldum. Hiç bilmeyenlere yani başlangıç seviyesinde olanlara çok faydası olacaktır. Ancak o seviyedeki kişilerin diğer teknik konuların da anlatımına ihtiyacı olacaktır. ( Bot, vds vs. kullanmayı bilmeyenleri kastediyorum.)

Spamı adsense ile yapmak çok ilginç bizim gibi partner alışkanlığı olanlar için. O yüzden şaşırdım doğrusu.

Merhaba arkadaşlar . Konuyu açan [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] benim yakın arkadaşlarımdan sadece biri memlekette olduğum zaman görüştüğüm oturup konuştuğum sohbet ettiğim bir dostum . Gerek youtube hakkında gerekse normal sohbette çok konuşuruz . Paylaştığı videoyu bende izledim gerçekten yararlı buldum ama şöyle iş hakkında az çok bilgisi olan uğraşıp kazanç elde edemeyen arkadaşlar için şiddetle tavsiye ederim yol yordam görmüş olursunuz hem . Kazanan arkadaşlar var ise onlarda izleyebilir ama öncelik az çok bilgisi olup kazanmayanlar için .

Hayırlı satışlar ede ;)

geçen sene para kazandık.kanallar kapanmaya ve atılmaya başladıktan sonra bu işi bir süre ara verdik.çünkü devamlı spam çalışarak para kazandık.arkadaşın da verdiği eğitim cd sinde sadece spamla ilgili ve içerik seçmeyle ilgili biraz bilgi vermiş bende sadece ona baktım.6 aydaır you tube işi yapmıyorum.spam işini aşarsam tekrar geri yapmayı düşünüyorum.bilgi her zaman para ile alınmıyor.youtube işini çok iyi biliyorum diyenler buna ihtiyacı yok fakat biraz bilipte bu işi yapanların her zaman verilen bilgiye ihtiyacı vardır.

Eğitim videosu aldım, yakında uygulamaya başlayacağım.
Arkadaş, skype da sorulara cevap verip ilgileniyor.

Son düzenleme:
yeni bir forum saldırıcı :) bu forum ne zaman düzelecek acaba sorunsuz saldırısız bir gün geçirecek

Forum sürekli saldırı yiyor, arada hackleniyor vs.
Konunu kaldırmıyorlar komple sistemsel hatadan siliniyor malesef.

hocam bence sen direk konu altına yorum yapan herkesin pm sine olayın nasıl yapıldığını hesap bilgilerinle at ben kendi adıma söyleyeyim gerçekten günlük 1k kazandıran bi sistem ise söz veriyorum ilk günün kazancını ödeme beklemeden size aktarayım. 100 lira için uğraşmayın milletle

Amaç para kazanmak mı? Yoksa insanlara yardımcı olmak mı?

amaç insanlara faydalı olmak ben yıllardır bu işle uğraşıyorum rehber yapamadım ilk 2 yıl badanaj çektim 7 ay sonra ip çerez nedir zor öğrendim sınavlarımdan 2 yıl boyunca kaldım çünkü gecemi gündüzümü yt ye veriyordum ve kimse yardım etmiyordu çünkü yardım edecek çevrem yoktu ufak mebla vermek bedel vermek daha motivasyonlu çalışmayı getirecektir amacım insanlara faydalı olmak sadece bu değil yardıma ihtiyacı olanlara sürekli yardımcı oluyorum benim amacım bu ve yoluma engel atmaya çalışanların amaçları nedir bende onların amaçlarını merak ediyorum

Hocam konuyla ilgili pm istemişti dha pm alamadan konu uçmuş.

Burası bir ticaret agirlikli olan forum isteyen istedigini satar konuyu baltalıcıyı yorumlardan kaçınalım lütfen

Konu tarafımdan onaylanmıştır. 1000 tl altında aylık kazananlar, spam'a yeni başlayanlar, yt to yt taktiğini genel olarak öğrenmek isteyenler, bilmeyenler için idealdir. İleri düzey beklentilere girilmemeli, yeni öğrenenler bu taktikleri sürekli uygularlarsa belirtilen rakamlara çıkabilirler.

hocam biraz çelişkili.yeni öğrenenler sürekli uygularsa bu yöntemle günlük 1 ,aylık 30 k mı kazanacak yani ? ileri düzey beklenti değil mi sizce 30 k tl aylık ?

Hayırlısı olsun. Bende az önce konunuzu gördüm ilk mesajı da ben yazdım ama konu uçuvermişti 2 dakikaya. Yardımlaşmak güzeldir ki bu günlerde buna en fazla ihtiyacı olanlardan biri de benim.

Amaç insanlara faydalı olmak tamam onda en ufak sorun yok ama onlarca pin zarfını konuda paylaşıp olası google yt yetkililerinin gözüne sokmak ileriki aylarda multi adsense banı olarak bizlere döneceği için birçok insanada zarar verecek lütfen bunuda gözden geçir konuyu güncelleyeceğin zaman..

edit..

Son düzenleme:
hocam biraz çelişkili.yeni öğrenenler sürekli uygularsa bu yöntemle günlük 1 ,aylık 30 k mı kazanacak yani ? ileri düzey beklenti değil mi sizce 30 k tl aylık ?
1 günde 1k kim düzenli alıyorda bu arkadaş alsın başlığa bakarsan zaten 1 günde 1000 tl kazandım diyor hergün 1k alıyorum demiyor kanalı kapanır telif gelir sonra başka hesap açıp o kanal tutana kadar zaman geçer bu böyle gider

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

konu çok kapalı başlık yanıltıcı bu 1kyı hergün düzenlimi alıyorsun yoksa sadece 1-2 gün 1kya çıkıpdamı attın başlığı yt to yt yapıyorsunuz sanırım yt to yt yapan hesaplar en geç 1 aya kapanıyor zannetmeyinki youtube anlamıyor

Websiteleri satanlar vardı bi ara o kadar insan para bağladı onu hatırlamazlar tabi şimdi bu adam geçip konu açtı diye herkes saldırıyor ben yakindan tanıyorum güvenilirdir hem isteyen alır isteyen almaz.

1 günde 1k kim düzenli alıyorda bu arkadaş alsın başlığa bakarsan zaten 1 günde 1000 tl kazandım diyor hergün 1k alıyorum demiyor kanalı kapanır telif gelir sonra başka hesap açıp o kanal tutana kadar zaman geçer bu böyle gider

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

konu çok kapalı başlık yanıltıcı bu 1kyı hergün düzenlimi alıyorsun yoksa sadece 1-2 gün 1kya çıkıpdamı attın başlığı yt to yt yapıyorsunuz sanırım yt to yt yapan hesaplar en geç 1 aya kapanıyor zannetmeyinki youtube anlamıyor

sevgili hocam 1 2 günde 1 kya çıkmış olsam buraya çıkıp bişeyler aktarmaya çalışmazdım kazancım kimi zaman düşüyor kimi zaman 2 kyı geçiyor bu çalışmaya bağlı olan bişey

lütfen artık konu kendi muhabbetine dönsün Konu güncellendi

Dün r10 daki konunu kapatan mod güzel bi laf etmişti buraya da ben yaziyim

Günde 1k tl kazanan adam burda gelipde 100 tl e bilgi satmaya uğraşmaz

Hade eyvallah

"Siz bugün hangi basamağa ulaştınız?" diye sormuşsun. Kendimi orada göremeyince çizeyim istedim. :)

WbXld4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri