Spam Öğreniyorum$1günde 1.000 TL Kazandım $ Kazanç ve Ödeme Kanıtlı $

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam konudan aşağı yukarı çalışma taktiğinizi çözdüm buna yakın bir taktikle çalışıyorum ama pin mektuplarını kaldırırsanız iyi olur düşüncesindeyim çünki sizde biliyorsunuzki çoğu spam çalışan arkadaşların adsense leri bir süre sonra kapanıyor ve bu yüzden çoğu spam çalışan arkadaş multi adsense yöntemi ile çalışıyor ve youtube el atmadığı tek bu kaldı bu konu emin olun google ve youtube yetkilileri okuyor birden çok adsense ile çalıştığımızıda ifşa ederseniz bu forumda spam yapan üye kalmaz nerdeyse youtube geçen seneki gibi toplu bir adsense kıyımı yapar.

Konuyu görünce aklıma direk facebook'ta 2000 oranlı kuponu 50 liraya satanlar geldi.

Son düzenleme:
Konuyu görünce aklıma direk facebook'ta 2000 oranlı kuponu 50 liraya satanlar geldi. Bilmem anlatabildim mi ?

ağzına sağlık hocam son noktayı koydun üstüne tartışılması boştur iyi günler :)

Dün r10 daki konunu kapatan mod güzel bi laf etmişti buraya da ben yaziyim

Günde 1k tl kazanan adam burda gelipde 100 tl e bilgi satmaya uğraşmaz

Hade eyvallah

Ya sabır çekiyorum , Yapılan uygunsuz tüm yorumlar bildirilmiştir.

yeni bir forum saldırıcı :) bu forum ne zaman düzelecek acaba sorunsuz saldırısız bir gün geçirecek

Saldırganlar tespit edilip 3 ay forumdan uzaklaştırma cezası verilene kadar bu saldırganlıkları durmaz hocam

Ben 3 yıldır youtube ile uğraşıyorum vede ilk 2 yıl yerimde sektim 7 ay sonra çerez ip yi öğrendim ki öğrenene kadar gece gündüz sınavlarımdan fedakarlık ettim ve sınavlarımdan kaldım bu arkadaşlar bunu anlamıyor bu işe başlayanlar acil paraya tutuşanlar yerinde seksin istiyorlar yazıktır diyorum

diyorlarki bu yöntemi 100 tlye niçin satıyorsun 1000 tlyede satabilirdim amacımı sizin gibi düzgün anlayan çok nadirdi amacım ciddi insanlardı laylaylomlar değil cidden para kazanma peşinde koşanlardı ben işimi bırakıp insanlara yardımcı oluyorum bunun yanında kendi işimi bıraktığım için küçük bi mebla talep ediyorum ama bu durum bazı arkadaşların çok hoşuna giderkenede bazı arkadaşların zoruna gidiyor bi insan bildiği doğrulardan ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum sabırlı davranmak zorundayız hakkımızda hayırlısı

Ciddi olup ihtiyacı olan arkadaşlar skypeden iletişim kurabilirler. saygılar.

Son düzenleme:
Sabır ceksen ne olur çekmesen ne olur

Gelmişsin 100 tl e umut tacirliği yapıyosun o kadar hayır seversen paraya ihtiyacın yoksa dağıt bedava

Gelmişin burda laga luga yapıyosun

Sabır ceksen ne olur çekmesen ne olur

Gelmişsin 100 tl e umut tacirliği yapıyosun o kadar hayır seversen paraya ihtiyacın yoksa dağıt bedava

Gelmişin burda laga luga yapıyosun

Ben kimseye umut tacirliği yapmıyorum terbiyesizlik yapma şurada umut tacirliğimi yaptığımı söylemek sanamı kaldı konu Incubus hocamız tarafından bizzat onaylandı karşıma gelmiş terbiyesizlik yapma bana

senin zihniyete sahip insanlar dünden beri skypeden sürekli saldırıyorlar sizin sıfatınızda yapınızda belli saygılar...

gXbyRb.jpg

Kimisinin umut kaynağı oluyoruz kimisinide fazla geriyoruz ... bu durum sevindireceğine resmen ağlatıyor seni cevap yazmayın yeter be hocam.

Sevgili dostlar konu kaldığı yerden devam ediyor

Son düzenleme:
Ben kimseye umut tacirliği yapmıyorum terbiyesizlik yapma şurada umut tacirliğimi yaptığımı söylemek sanamı kaldı konu Incubus hocamız tarafından bizzat onaylandı karşıma gelmiş terbiyesizlik yapma bana

senin zihniyete sahip insanlar dünden beri skypeden sürekli saldırıyorlar sizin sıfatınızda yapınızda belli saygılar...

Terbiyesizlik dediğin şurda 3 kuruş parası olup sana kaptırmalarına mani olmaksa

Öyleyim

Yoksa benim terbiyemi tartmak ne senin haddine sığar ne de o köylü kurnazı kafana

Ciddi düşünen arkadaşlar için bu konu çok güzel bölücü yorumları bi kenara bırakın çalışmaya devam edin. İçeriği ne olursa olsun en ufak bilgi bile herşeye neden olabilir. Örneğin yt de gezerken videonun üstünde efekti görüp engel geçme bulan kaç kişi var. Eğitimde belki bir uç nokta ile çok ilerleme sağlayacak arkadaşlar olacak. Hayırlı satışlarınız olsun

Ciddi düşünen arkadaşlar için bu konu çok güzel bölücü yorumları bi kenara bırakın çalışmaya devam edin. İçeriği ne olursa olsun en ufak bilgi bile herşeye neden olabilir. Örneğin yt de gezerken videonun üstünde efekti görüp engel geçme bulan kaç kişi var. Eğitimde belki bir uç nokta ile çok ilerleme sağlayacak arkadaşlar olacak. Hayırlı satışlarınız olsun

iyi niyetli insan lazım bizlere teşekkürler hocam :)

yt to yt kullanılarak günlük 20 kanal açılabilir . Yeni başlayacak olan arkadaşlar için idealdir

Bir anım aklıma geldi. Bu konuda paylaşmanın tam yeri olduğunu düşünüyorum.

Sene 2012'ydi...

Büyük bir seo firması youtube'a backlink için video upload etme botu istemişti. Yazılımı kaporalı olarak yapmış ve teslim edeceğim güne ramak kala seo firması iflas etmişti. Kaporasını iade istedi ve bende arkadaşın durumu kötü diye iadesini yapmıştım. Tabiki yazılımla baş başa kalmış oldum :)

20 Eylül 2012 yılında videoyap.com olarak yazılımı yayına aldım ve backlink satıcıları kullansın istedim. Ne tesadüf ki youtube 22 Eylül 2012 yılında türkiyeye para kazanmayı açtı(Yine ne tesadüftür ki bugün tam 4 yıl olmuş)

(Edit: Eylül ile Ekim ayı karışmış. kimse uyarmadan düzelteyim :) Tabi 3 yıl 11 ay geçmiş aradan. Hatırlamak zor..)

Tabiki ben o zamanlar videoyap konusunu r10 formuna açmıştım. Bilen bilir o zaman videoyap aylık 15 TL'ye satılırdı. 1 ayda toplam 20-30 kişiye ya satmışımdır ya satmamışımdır. İlk 6 ay samimiyetimle söylüyorum ki videoyap server masrafları üyelik masraflarını karşılamadı, fakat ileriye dönük sadece masraflarını karşılar potansiyeli görüyordum.

Peki bu süreç işlerken neler mi oldu? Youtube'dan para mı kazanılır, bota kanal bağlarsın kanalın kopyalanır, kanalını şifresiyle çalar(o zamanlar api v3 yoktu kanallar şifreleriyle eklenirdi) gibi gibi 1000 lerce zıt görüş vardı. Açık açık 100 tane yorum varsa konuda 2 tanesi olumlu düşüncedir.

Ben o kadar olumsuz yorumlara ve server masraflarına karşı direndim. Sebebi ise sadece hobi amaçlı bir yazılımdı. İlk 2 yıl sonuna geldiğimde ise videoyapa harcadıgım tüm masraflar gelen paraları karşılamıştı. Fakat 10.000 e yakın kişinin evine 1 aylık maaşdan fazlası girmeye başlamıştı. Çünkü amacım para kazanmak değil hobiydi. [Merak edenler için: Artık videoyap şiddi kar eden bir sistemdir ]

Şimdi bu arkadaş konuda ne kadar para kazandıgının resmini koymuş. Ayda bu kadar çok para kazanan kişi 10 kişiye 100 TL'den satmış olsa kaç yazar?

Aşağıdaki yazdıklarım kişi türleri bilip bilmeden baltalayan çekemeyen kişilerdir!

+ Herkesi kendiniz sanmayın! İyi insanların yakasını bırakın artık! Sizler yüzünden forumda paylaşım ruhu kalmadı!

Not: Videoyu satın almadım, içerisinde ne geçtiğini de bilmiyorum. İhtiyacımda yok. Çünkü arkadaşın dediği gibi bu video matematik öğretmenine matematik öğretmek için değildir. Fakat maddi durumu elverişli ve yeni başlayanlara yararlı olabilirmiş.

Eğer bu yazımın tamamını okuduysanız, bu konuda biraz önyargılı oldugunuzu ama artık bu kadar ön yargılı olmayacağını düşünüyorsanız BANA göre hayatınız başarı dolu olacaktır. Çünkü kabullenmek ve yanlışı düzeltmek bir erdemdir. [Zaten ön yargım yoktu diyorsanız o ayrı başarı:) ]

Son düzenleme:

Sene 2012'ydi...

Büyük bir seo firması youtube'a backlink için video upload etme botu istemişti. Yazılımı kaporalı olarak yapmış ve teslim edeceğim güne ramak kala seo firması iflas etmişti. Kaporasını iade istedi ve bende arkadaşın durumu kötü diye iadesini yapmıştım. Tabiki yazılımla baş başa kalmış oldum :)

20 Eylül 2012 yılında videoyap.com olarak yazılımı yayına aldım ve backlink satıcıları kullansın istedim. Ne tesadüf ki youtube 22 Eylül 2012 yılında türkiyeye para kazanmayı açtı(Yine ne tesadüftür ki bugün tam 4 yıl olmuş)

(Edit: Eylül ile Ekim ayı karışmış. kimse uyarmadan düzelteyim :) Tabi 3 yıl 11 ay geçmiş aradan. Hatırlamak zor..)

Tabiki ben o zamanlar videoyap konusunu r10 formuna açmıştım. Bilen bilir o zaman videoyap aylık 15 TL'ye satılırdı. 1 ayda toplam 20-30 kişiye ya satmışımdır ya satmamışımdır. İlk 6 ay samimiyetimle söylüyorum ki videoyap server masrafları üyelik masraflarını karşılamadı, fakat ileriye dönük sadece masraflarını karşılar potansiyeli görüyordum.

Peki bu süreç işlerken neler mi oldu? Youtube'dan para mı kazanılır, bota kanal bağlarsın kanalın kopyalanır, kanalını şifresiyle çalar(o zamanlar api v3 yoktu kanallar şifreleriyle eklenirdi) gibi gibi 1000 lerce zıt görüş vardı. Açık açık 100 tane yorum varsa konuda 2 tanesi olumlu düşüncedir.

Ben o kadar olumsuz yorumlara ve server masraflarına karşı direndim. Sebebi ise sadece hobi amaçlı bir yazılımdı. İlk 2 yıl sonuna geldiğimde ise videoyapa harcadıgım tüm masraflar gelen paraları karşılamıştı. Fakat 10.000 e yakın kişinin evine 1 aylık maaşdan fazlası girmeye başlamıştı. Çünkü amacım para kazanmak değil hobiydi. [Merak edenler için: Artık videoyap şiddi kar eden bir sistemdir ]

Şimdi bu arkadaş konuda ne kadar para kazandıgının resmini koymuş. Ayda bu kadar çok para kazanan kişi 10 kişiye 100 TL'den satmış olsa kaç yazar?

Aşağıdaki yazdıklarım kişi türleri bilip bilmeden baltalayan çekemeyen kişilerdir!

+ Herkesi kendiniz sanmayın! İyi insanların yakasını bırakın artık! Sizler yüzünden forumda paylaşım ruhu kalmadı!

Not: Videoyu satın almadım, içerisinde ne geçtiğini de bilmiyorum. İhtiyacımda yok. Çünkü arkadaşın dediği gibi bu video matematik öğretmenine matematik öğretmek için değildir. Fakat maddi durumu elverişli ve yeni başlayanlara yararlı olabilirmiş.

Eğer bu yazımın tamamını okuduysanız, bu konuda biraz önyargılı oldugunuzu ama artık bu kadar ön yargılı olmayacağını düşünüyorsanız BANA göre hayatınız başarı dolu olacaktır. Çünkü kabullenmek ve yanlışı düzeltmek bir erdemdir. [Zaten ön yargım yoktu diyorsanız o ayrı başarı:) ]
forumda adam gibi adam 3 kişi göster deseler 3 ünüde seni gösteririm

Sene 2012'ydi...

Bak şimdi dostum sana anımı anlatayım. Önceden ulan bunların alayı dolandırıcı diye düşünüyordum. Birgün senin dediğin gibi çokmu ön yargılıyım
acaba deyip gittim aspire denen adamdan site aldım 210 lira mı neydi. İşte %100 kazanç kesin kazanç bilmem kaç ayda amorti. Dedim ulan kır şu önyargını git al. Adama dedimki skype den yardım alabiliyormuyuz. Tabiki dedi. Neyse aldım siteyi dökümanlar felan. Bi baktım site fransızca menüler ingilizce. Yazdım adama verdiği cevap senin gibi kaç kişi alıyor bu siteyi herkesin öyle. Ulan iyi dedik neyse dediklerini bir bir yaptım. Makaleye uydum. 2 ay sonra geldik kader anına adsense başvurusu. Konuda %100 onaylanır ibaresi de var. Yaptım başvuruyu 2 gün sonra adsenseden gelen cavap "Böyle rewrite sitelerle bizimi keklicen kamil" Sonra kendisine yazdım Skypeden geri dönüş namına bişey yok.. Para iadesi verilir diyordu ama yemişim öyle parayı o yediğim kazık 210 liradan daha değerliydi.

Demek istediğim öyle bir yazı yazmışsın ki burda satış yapan herkes polyana gibi. Kötülük nedir bilmez. Altına eleştiri yapanlar kesin konu baltalıyor yada art niyetli gibi.

Senin programını da kullandım bak bakalım gelip bir kötü söz söylemişmiyim.

Sende önyargılarından kurtul bence. her eleştiri içinden geleni söyleyen kesin kötülük düşünen biri değildir.

Benim amacım benim ağzım yandı başkaları daha dikkatli olsun oltaya gelmesin. tek derdim bu.

[MENTION=37675]xenox[/MENTION] tamam hocam lütfen artık konu kendi rayına otursun istiyorum konu admin onaylıdır bi sorun teşkil edecek durum olsaydı admin hocamız engellerdi bu kadar lütfen yeterli

Sene 2012'ydi...

Hocam siz bu forumun Canısınız sizdeki Sabırın 10 da 1 i bende olsa her önüme gelen engele göğüs gerer her türlü engelden geçerdim ki bu engeller sabretmeyi öğretecek bana yazınızı çok iyi anlıyorum sabırla bildiğim doğru yolda ilerleyeceğim inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşın bahsettiği Videoyu aldım ve izledim tam konuda tarif ettği gibi bir video.. Büyük oranda bildiğim ama hiç denemediğim bir yöntemi tecrübe eden birinden dinlemiş oldum. Hiç bilmeyenlere yani başlangıç seviyesinde olanlara çok faydası olacaktır. Ancak o seviyedeki kişilerin diğer teknik konuların da anlatımına ihtiyacı olacaktır. ( Bot, vds vs. kullanmayı bilmeyenleri kastediyorum.)

Spamı adsense ile yapmak çok ilginç bizim gibi partner alışkanlığı olanlar için. O yüzden şaşırdım doğrusu.

Merhaba arkadaşlar . Konuyu açan [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] benim yakın arkadaşlarımdan sadece biri memlekette olduğum zaman görüştüğüm oturup konuştuğum sohbet ettiğim bir dostum . Gerek youtube hakkında gerekse normal sohbette çok konuşuruz . Paylaştığı videoyu bende izledim gerçekten yararlı buldum ama şöyle iş hakkında az çok bilgisi olan uğraşıp kazanç elde edemeyen arkadaşlar için şiddetle tavsiye ederim yol yordam görmüş olursunuz hem . Kazanan arkadaşlar var ise onlarda izleyebilir ama öncelik az çok bilgisi olup kazanmayanlar için .

Hayırlı satışlar ede ;)

Bilmeyene bildiğini öğretmek çok zor bir iş.
Ben 100 liraya iki kelime etmem :D adam işi öğretecek ;)
Hayırlı satışlar ede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri