Spam olan Kanal Kazancı

• Kullanıcı ilbocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilbocan

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba
Daha önce bazı arkadaşlara forum içinde sordum ama net bir cevap alamadım. o yüzden bu konuyu açtım.
Benim kafama takılan soru şu;
2 kanalım spam oldu. kanala giriyorum ama ayarlar sekmesine izin vermiyor. spam olan başka 1 kanalım ise direk erişime kapandı. ama bu kanallar hala yutube de aktif ve videolarda reklamlar çıkıyor. Şimdi bu kanalların kazançları adsenseya yansıyor mu sizce?
Birde yeni açtım kanalları ben genelde hemen adsenseye bağlıyorum. Forumda biri yazmış 1-2 hafta sonra bağlayın diye.
Yeni kanalı hemen adsenseya bağlamak hatalı mı?
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
Daha önce bazı arkadaşlara forum içinde sordum ama net bir cevap alamadım. o yüzden bu konuyu açtım.
Benim kafama takılan soru şu;
2 kanalım spam oldu. kanala giriyorum ama ayarlar sekmesine izin vermiyor. spam olan başka 1 kanalım ise direk erişime kapandı. ama bu kanallar hala yutube de aktif ve videolarda reklamlar çıkıyor. Şimdi bu kanalların kazançları adsenseya yansıyor mu sizce?
Birde yeni açtım kanalları ben genelde hemen adsenseye bağlıyorum. Forumda biri yazmış 1-2 hafta sonra bağlayın diye.
Yeni kanalı hemen adsenseya bağlamak hatalı mı?
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler

Reklam çıkıyorsa yansır.

Yeni kanalı Adsense'ye hemen bağlaman hata olur. Ben 2 hafta sonra bağlıyorum. Arkadaşın biri 50 kanal açtı 50 kanalı da anında adsenseye bağladı video atmadan kanallar spamdan kapandı. Boşu boşuna Adsense de yer kapladı kanallar. 1-2 hafta beklemeni tercih ederim ne olur ne olmaz diye.

Reklam çıkıyorsa yansır.

Yeni kanalı Adsense'ye hemen bağlaman hata olur. Ben 2 hafta sonra bağlıyorum. Arkadaşın biri 50 kanal açtı 50 kanalı da anında adsenseye bağladı video atmadan kanallar spamdan kapandı. Boşu boşuna Adsense de yer kapladı kanallar. 1-2 hafta beklemeni tercih ederim ne olur ne olmaz diye.

Ben açtığım kanalları genel 1 veya 2 gün sonra adsenseye bağlıyorum. içinde en az 200 kadar video oluyor. Benim endişem yeni açılan kanala birşey olması adsense ya zarar verir mi.? o yüzden mi 1-2 hafta beklemek gerek

Ben açtığım kanalları genel 1 veya 2 gün sonra adsenseye bağlıyorum. içinde en az 200 kadar video oluyor. Benim endişem yeni açılan kanala birşey olması adsense ya zarar verir mi.? o yüzden mi 1-2 hafta beklemek gerek

Kanalları ile birlikte Adsenseleri kapananlarda var. Adsense'nin neden kapatıldığını bilmiyorum iyi bir araştırma yapmak gerek. Sorunun cevabına gelirsek kapanma ihtimali var. 2 hafta beklememin sebebi kanal kapanırsa boşuna Adsense de yer kaplamasın diye bekletiyorum. :D

2 hafta sonra bağlayacağız diyelim

1 - o arada para kzanmayı aktif hale getirip videolarda reklam çıkartalım mı ?
2- diyelim yaptık. adsense e bağladıktan sonra o iki hafta içindeki kazanclar adsense e yansıyacak mı?

açık ve net aynı zamanda kesin cevap
yarım bilgi vereni horozlar düdüklesin.

2 hafta sonra bağlayacağız diyelim

1 - o arada para kzanmayı aktif hale getirip videolarda reklam çıkartalım mı ?
2- diyelim yaptık. adsense e bağladıktan sonra o iki hafta içindeki kazanclar adsense e yansıyacak mı?

açık ve net aynı zamanda kesin cevap
yarım bilgi vereni horozlar düdüklesin.

1-)O arada para kazanmayı aktif et. Reklam çıkart hatta yapabiliyorsan bir video da 2 reklam çıkart.
2-) O kazançların Adsense'ye yansır. Ne zaman yansır kazançlar kesinleşince. Kazançlar ne zaman kesinleşir. Her ayın 15'in de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri