Spam olayı küçük bir tecrübe.

captaincoco

Kayıtlı Üye
Beyler 5 tane hesap bu yüzden gitti üstadlar bu konuyu okuyup yorum atarsa sevinirim tecrübelerimizi paylaşalım.

Bildiğiniz gibi İnceleniyor olayı var.Bende dedimki üff kim uğraşacak girdim etiketleri başlığı açıklamayı komple sildim bütün kanallarda yaptım bunu 40 a yakın videoya sonra birşey fark ettim kanallarımın hepsi spam yemişti çok şaşırmıştım yeni bir içerik deniyordum.Neyse efenim konuya dönelim son açtığım şuan güncel olan kanalıma 90 a yakın video yükledim inceleniyor yazanlara 1 saat izin verdim hala inceleniyor durumda ise videoyu silip tekrar yükledim hiç dokunmadan evet şaşırtıcı bir biçimde kanala birşey olmamıştı ilk gün hiti 5-6 k arasındaydı ve gerçekten devam ediyordu.

Şuan hala devam ediyorum.Bence spam olayında inceleniyor sorununu çözmek için uğraşırken spam yedim bilmiyorum sizinde başınıza böyle birşey geldimi ?

valla inceleniyor uyarısı bana yokluyom dokunduruyom okşuyom rahat dur biraz daha okşuyarım izlenimi verdiği için inceleniyorda bırakmıyom videoları

Beyler 5 tane hesap bu yüzden gitti üstadlar bu konuyu okuyup yorum atarsa sevinirim tecrübelerimizi paylaşalım.

Bildiğiniz gibi İnceleniyor olayı var.Bende dedimki üff kim uğraşacak girdim etiketleri başlığı açıklamayı komple sildim bütün kanallarda yaptım bunu 40 a yakın videoya sonra birşey fark ettim kanallarımın hepsi spam yemişti çok şaşırmıştım yeni bir içerik deniyordum.Neyse efenim konuya dönelim son açtığım şuan güncel olan kanalıma 90 a yakın video yükledim inceleniyor yazanlara 1 saat izin verdim hala inceleniyor durumda ise videoyu silip tekrar yükledim hiç dokunmadan evet şaşırtıcı bir biçimde kanala birşey olmamıştı ilk gün hiti 5-6 k arasındaydı ve gerçekten devam ediyordu.

Şuan hala devam ediyorum.Bence spam olayında inceleniyor sorununu çözmek için uğraşırken spam yedim bilmiyorum sizinde başınıza böyle birşey geldimi ?

yanlış düşünüyorsun arkadaşım
inceleniyorla uğraştığın için kanalların gitmedi ve kesinlikle videonun başlığını açıklamasını etiketlerini falan silmenin hiç bir şekilde toplu spamla hiçbir alakası yoktur
senin kanallarının niye spamdan kapatıldığını ben çok iyi biliyorum
hangi tarayıcı kullanıyorsan firefox yada chrom
kesinlikle firefox kullan asla chrom kullanma
ve bukadar kanallara tek tarayıcıdan giriş çıkış yaptın ve geçmişi silmedin
benim 100 kanalım var yan kanal falan değil 100 tane gmaille açılmış 100 kanal
hergün bu kanalların en az 50 sine 20 şer video yüklüyorum ve bir kanala baktım diyelim sonra kanaldan çıktım başka kanal açmak için ccleanerle geçmişi siliyorum ve anca böyle başka kanala giriş yapıyorum
kesinlikle geçmişi silmeden ben tek tarayıcıdan asla birden fazla kanala giriş yapmam bide ben 2 aylığına tatile gittim tatile gitmeden önce 100 gmail aldım
2 ay tatildeydim 20 gün önce döndüm ve bu 100 gmaille 100 kanal açtım
20 gündür hergün bu kanallara maximum 20 şer video atıyorum
20 gündür daha bişey olmadı inş bişey olmazda
bide bir anıyı sizinle paylaşıyım
ben bir ara 50 tane gmail açmıştım ve bu gmailleri açarken kesinlikle geçmişi falan silmedim öyle 50 tane açtım ve bu gmaillerle sonra kanallar açmak için giriş yaptığımda hepsi spamdan kapanmıştı üstelik daha gmaillerle kanal falan açmamıştım
ve ben bu 100 gmaili açarken her gmail alışında ccleanerle geçmişi silmiştim ve öyle gmailleri almıştım
bide ben youtubun ip adresimizi takip edeceğini çok fazla zannetmiyorum
yani binlerce youtub kullanıcısı var youtubun kalkıpta tek tek bu kullanıcıların ip adreslerini takip edeceklerini keisnlikle hiç zannetmiyorum
google bizi sadece tek bişeyden tanır cookilerden
yani hangi site olursa olsun herhangi bir siteye girdiğinde, site bilgisayarına cookie dosyaları atar
yani örnek vermek gerekirse mesela bir forum sitesi yada ytpara sitesi diyelim
bizi banladı diyelim banladığı zaman bilgisayarına cookie banlanma dosyası atar
ve bu banlanma cookiesini silmediğin taktirde foruma giriş yapamazsın yada yeni üyelik alamazsın
yani bence cookiler çok önemlidir
gmail alırken üst üste iki kez gmail almayın cookileri silin öyle alın ve aynı zamanda gmaillerle kanallar açarken üst üste çok kanal açmayın cookie leri silin öyle açın kanalları yada gmailleri
yani size zahmetli gelebilir ama işinizi sağlama almak istiyorsanız bence kesinlikle sürekli cookilerinizi silin

bende genelde firefox ile giriş yapar firefox üzerinden youtube upload ediyorum onun dışında açtığım pencelerin hepsini gizli pencere olarak açıyorum bu nedenle kayda almıyor ve bir nevi olsada sağlam olduğunu düşnüüyorum.

inceleniyorla uğraştığın için kanalların gitmedi ve kesinlikle videonun başlığını açıklamasını etiketlerini falan silmenin hiç bir şekilde toplu spamla hiçbir alakası yoktur
hergün bu kanalların en az 50 sine 20 şer video yüklüyorum ve bir kanala baktım diyelim sonra kanaldan çıktım başka kanal açmak için ccleanerle geçmişi siliyorum ve anca böyle başka kanala giriş yapıyorum
kesinlikle geçmişi silmeden ben tek tarayıcıdan asla birden fazla kanala giriş yapmam bide ben 2 aylığına tatile gittim tatile gitmeden önce 100 gmail aldım
ben bir ara 50 tane gmail açmıştım ve bu gmailleri açarken kesinlikle geçmişi falan silmedim öyle 50 tane açtım ve bu gmaillerle sonra kanallar açmak için giriş yaptığımda hepsi spamdan kapanmıştı üstelik daha gmaillerle kanal falan açmamıştım
ve ben bu 100 gmaili açarken her gmail alışında ccleanerle geçmişi silmiştim ve öyle gmailleri almıştım
yani binlerce youtub kullanıcısı var youtubun kalkıpta tek tek bu kullanıcıların ip adreslerini takip edeceklerini keisnlikle hiç zannetmiyorum
yani hangi site olursa olsun herhangi bir siteye girdiğinde, site bilgisayarına cookie dosyaları atar
ve bu banlanma cookiesini silmediğin taktirde foruma giriş yapamazsın yada yeni üyelik alamazsın
gmail alırken üst üste iki kez gmail almayın cookileri silin öyle alın ve aynı zamanda gmaillerle kanallar açarken üst üste çok kanal açmayın cookie leri silin öyle açın kanalları yada gmailleri
yani size zahmetli gelebilir ama işinizi sağlama almak istiyorsanız bence kesinlikle sürekli cookilerinizi silin

güzel bi noktaya değinmişsin hocam
yarından itibaren bu taktiği deneyecem :)

ipler takıp edılıyor dostum..g mail e girmeye çalıştım guvenlık için bir liste çıktı karşıma girilen mail iplerin 1 aya kadar geri gidiyordu saatıne kadar :D bence o konuda emın olma.. eşleşmeleri algılıyooo

ipler takıp edılıyor dostum..g mail e girmeye çalıştım guvenlık için bir liste çıktı karşıma girilen mail iplerin 1 aya kadar geri gidiyordu saatıne kadar :D bence o konuda emın olma.. eşleşmeleri algılıyooo

valla orasını bilmem 20 gündür 100 kanalı kullanıyorum daha bir sorun çıkmadı
bide bundan dolayıdır bilmiyorum
2 ay önce gmailleri açtım sonra tatile çıktım 2 ay sonra kanallar oluşturdum daha bir sorun çıkmadı belkide şanslıyımdır bilemiyorum orasını

peki vds le çalışanlar nası bi yöntem izlesin.

bende kanallarım arsında sürekli chromedan dolaşıyorum hiç sorunum olmadı. ama chromu açtığımda ctrl + shift + n ye basıp gizli moda geçiyorum. hiç bir şifreyi kullanıcı adını yada geçmişi bilgisayara kaydetmiyor. adı üstünde gizli mod. hesaplarınız arasında geçiş yaparken chromeda gizli modu kullanın ben böyle yapıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorunum olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri