Spam para kazanmas açık kanallar

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Reina

Yasaklanmış
Arkadaşlar daha önceden içine SPAM video attığım 10k izlenimi geçmiş elimde 6k kanal mevcut. spam video ile onay alacağınız için youtubenin gözüne batma ihtimaliniz çok düşük. izlenimleri 10k ile 300k arasında değişiyor. bunların ayarlamaları yapılmış ve kesinlikle para kazanmayı açtığınız zaman açılacak kanallardır. bunları satışını yapmayı düşünüyorum. ancak içlerinde eşleşen ve telifli kanallarda var. önerileriniz nedir ? cüzzi miktarlara bırakıcam. kanallar garantili olucak yani video atılmadan adsenseye başvuruldugunda onay almassa kanalı geri alıcam. sizce ben eşleşen dünyaengeli telifleri silip, o şekilde kalan kanallarımı satmalıyım ? yoksa bu şekilde gidermi. önerisi olan varsa dinliyorum

Hocam bırakıyor musun

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır artık izlenmediği için eski kanallarımı satıyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

ful dunya engelli yemiş kanallım onay aldı dun :)

zaten bu 6k kanalın 5900 tanesi onay alır. onda problem yok. ancak içinde dünya engeli eşleşen falan olunca müşteriler sıkıntı yaratırmı onu öğrenmek istiyorum. yoksa kanal garantili. onay almassa getir değiştirelim

zaten bu 6k kanalın 5900 tanesi onay alır. onda problem yok. ancak içinde dünya engeli eşleşen falan olunca müşteriler sıkıntı yaratırmı onu öğrenmek istiyorum. yoksa kanal garantili. onay almassa getir değiştirelim

Geri alacaksan bence sıkıntı yok fakat satış öncesi şu kadar video eşleşenli şu kadarı dünya engeli yemiş diye bilgilendirirsen sıkıntı yaşamazsın.

onay alacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun hocam (:

Yöntem işe yarıyor fakat adsense bağlantısı olduktan sonra spam kanalların %90 ı kapanıyor.Eğer kapanmıyorsa denediyseniz güzel bir satış konusu olur.Denemediyseniz uyarı olarak onay alındıktan sonra videoların silinip farklı kategori için kullanılmasını not düşebilirsiniz.Hayırlı olsun :)

Ya sorması ayıp nasıl yapıyorsunuz. Benim kanalların hiçbiri onay almıyor. Ne yapmam gerek ?

şaka gibi ya 6000 tane kanal nasıl açıyonuz, 7/24 kanal açıp video mu attınız

Arkadaşlar daha önceden içine SPAM video attığım 10k izlenimi geçmiş elimde 6k kanal mevcut. spam video ile onay alacağınız için youtubenin gözüne batma ihtimaliniz çok düşük. izlenimleri 10k ile 300k arasında değişiyor. bunların ayarlamaları yapılmış ve kesinlikle para kazanmayı açtığınız zaman açılacak kanallardır. bunları satışını yapmayı düşünüyorum. ancak içlerinde eşleşen ve telifli kanallarda var. önerileriniz nedir ? cüzzi miktarlara bırakıcam. kanallar garantili olucak yani video atılmadan adsenseye başvuruldugunda onay almassa kanalı geri alıcam. sizce ben eşleşen dünyaengeli telifleri silip, o şekilde kalan kanallarımı satmalıyım ? yoksa bu şekilde gidermi. önerisi olan varsa dinliyorum

Kanallar ne zaman açıldı hocam acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri