Spam Şans İşi Amaaa

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Selamlar Arkadaşlar,
Spam olayı hakkında tecrübeli abilerime, kardeşlerime bir soru sormak istiyorum. İlk olarak belirtiyim ki daha önce bu kadar çok kanalla çalışmamıştım 5 kanal açıp sadece onlarla ilgileniyordum neyse konuya gelecek olursak. Şimdi 10 adet kanal açtık örnek vereceksek bu kanallar film, araba yarışları, dizi falan. Hepsine fazla değil 25 video attık 2 gün olmasına rağmen henüz izlenme almadılar acaba eksik yaptıgım bir nokta mı var bu spamda olay nasıl oluyor ne zamandan itibaren izlenme almaya başlıyor.

Selamlar Arkadaşlar,
Spam olayı hakkında tecrübeli abilerime, kardeşlerime bir soru sormak istiyorum. İlk olarak belirtiyim ki daha önce bu kadar çok kanalla çalışmamıştım 5 kanal açıp sadece onlarla ilgileniyordum neyse konuya gelecek olursak. Şimdi 10 adet kanal açtık örnek vereceksek bu kanallar film, araba yarışları, dizi falan. Hepsine fazla değil 25 video attık 2 gün olmasına rağmen henüz izlenme almadılar acaba eksik yaptıgım bir nokta mı var bu spamda olay nasıl oluyor ne zamandan itibaren izlenme almaya başlıyor.

hic mi izlenim almadı ? hepsi 0 mı ?

Hocam bu şans işi dediğiniz gibi benim genelde kanallar 1 ay sonra tam olarak düzenli izlenim almaya başlıyor.Yani hemen izlenim almaz güncel çalışmadığın sürece kanallar biraz bekleyeceksin sonrasında zaten izlenimler geliyor.

Şans işi başlıkta dediğin gibi. 3 ay sonrada patlayabilir 3 gün sonrada. Tabi kategoride önemli 1 senedir durup 10lira kazandırmayan kanallarım bile var.

Hocam bu şans işi dediğiniz gibi benim genelde kanallar 1 ay sonra tam olarak düzenli izlenim almaya başlıyor.Yani hemen izlenim almaz güncel çalışmadığın sürece kanallar biraz bekleyeceksin sonrasında zaten izlenimler geliyor.

Eyvallah teşekkür ederim hocam dediğim gibi 2 gündür halen izlenim almayınca sormak istedim güncel çalışmıyorum dediğiniz gibide

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------

Şans işi başlıkta dediğin gibi. 3 ay sonrada patlayabilir 3 gün sonrada. Tabi kategoride önemli 1 senedir durup 10lira kazandırmayan kanallarım bile var.

Eyvallah sağolun hocam

---------- Spam Engelliyici 01:40 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------

yüklediğiniz videoların başlık ve etiketleri önemli

Eevt önemli biliyorum onlar girildi zaten, izlenim açısından sormuştum teşekkür ederim

Şansını güncel konularla dene birde.

ytpara dan birşeyler öğreniyor insan ama hep bir yer eksik kalıyor istisnasız değişik bişey ilk başlarda arkadaşlar deneyerek öğrenin çok yazıyor yani demek istiyorlar ki lan olum kimse taktik vermiyor yol gösterme gibi bişey yapıyor size...

youtube un biraz da kanala yürü ya kulum demesi lazım.siz ne kadar etiket açıklama özenli girseniz de çok yüklenen bir içerikse diplerde kalabiliyor ve videoların farkedilmesi için biraz sabır gerekiyor.gün geliyor bir ay sonra izlenim almaya başlıyor,gün geliyor 3 ay izlenmeden kaldığı oluyor...

bence vardır bi yolu ama biz bilmiyoruz

bu iş çok kanal az kanala bakmaz hayatımda hiç çok kanal çalışmadım çalışmam da , 1 2 3 kanallar yürür giderim ben. önemli olan kafayı kullanmak beyin bedava

Soruya değilde başlığa bir açıklık getirim
Spamda %10 şans %90 zeka

daha videolar yüklenirken (bot ile) ilk yüklenen videolardan 5-10 izlenenler oluyor, spam yaparkende kanalda ne var ne yok çekmiceksin , en çok izlenim alan videoları alacaksın, veya url ile tek tek videoları kopyalayacaksın,
arz talep meselesi.

işimi şansa bırakanlardan değilim, bir kaç detay vereyim, insanlar şaşırtılmayı ve eğlenmeyi severler, zıtlık kurulan ve uç noktalarda olan herşey youtube da ''unique'' hale gelir, insanlar başarılarını bunlara borçludur, zaman değerli ve insanlar yapmak istedikleri şeyi yapıyorlar videolarında insanlara benzersiz şeyler verirsen farkedilirsin, youtube index alma konusunda benzersiz içerikleri açıklamaları farkeder Youtube örümcekleri seni index olarak başlangıçda diğer girilen içeriklere nazaran seni üst sıralara atar, buda o kategoride ''kelime dizimi'' içerisinde daha üst sıralarda yer almak demek ve karşılığıda sana izlenim olarak geri döner, kafanı kullan işi şansa bırakma.

bazen bir kanalın izlenim alması 2 hafta sürebiliyor. kanal bilgilerini bir excel dosyasına not edip izlenim almaya başlayınca adsense bağlamanda fayda var.

Selamlar Arkadaşlar,

Şöyle Söyleyeyim Başka kanallarda attıkların izleniyorsa sendede izlenir ilk ay az izlenir 2. aydan sonra izlenmeye başlar nasıl deyim ilk ay 30$ getiriyorsa 2. ay 100$ getirir ve gittikçe artar

youtube un biraz da kanala yürü ya kulum demesi lazım.siz ne kadar etiket açıklama özenli girseniz de çok yüklenen bir içerikse diplerde kalabiliyor ve videoların farkedilmesi için biraz sabır gerekiyor.gün geliyor bir ay sonra izlenim almaya başlıyor,gün geliyor 3 ay izlenmeden kaldığı oluyor...

Youtubenin kullarimi acava spam yaopanlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri