Spam Şans İşi Amaaa

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Selamlar Arkadaşlar,
Spam olayı hakkında tecrübeli abilerime, kardeşlerime bir soru sormak istiyorum. İlk olarak belirtiyim ki daha önce bu kadar çok kanalla çalışmamıştım 5 kanal açıp sadece onlarla ilgileniyordum neyse konuya gelecek olursak. Şimdi 10 adet kanal açtık örnek vereceksek bu kanallar film, araba yarışları, dizi falan. Hepsine fazla değil 25 video attık 2 gün olmasına rağmen henüz izlenme almadılar acaba eksik yaptıgım bir nokta mı var bu spamda olay nasıl oluyor ne zamandan itibaren izlenme almaya başlıyor.

Yani 2 günde izlenmesine imkan yok izlense bile o ya çok teliflidir yada sen spam kasmıyorsundur Özgün Spam kasıyorsundur :) Yani işinde profsundur Büyük Çizgi film videolarında çalışan kişiler gibi

ben de fazla kanalla çalışıyordum .. artık az kanal açıcam..
fazla kanal göz çıkardı abi..40 küsür kanal vardı içinden sadece 3 tanesi adam gibi kazanç sağladı..gerisi çöp ...zaten yt de direk sildi :)

Benim kanallar 1 haftadan önce pek hareketlenmez. Ama biliyorum ben ne olacağını, 1 hafta sonra iyi gidiyor. Sen de piyasayı görürsün ona göre hareket edersin.

Kategori seçimi çok önemli. Açıklama yazılarıda çok önemli. Benim artık çöp oldu diye köşeye ayırdığım 2 aydır günde 5-6 hit alan kanalım 1 haftadır günde 50k hit alıyor. Hiç ummuyordum mesela. O yüzden şans işi birazda bir bakıyorsun şaha kalkıyor kanal. Birde bazı kategorilerde rakipler az olunca 1 haftada bakmışsın 100-150 k izlenim almışsın. Yani hiç bir kanaldan ümidi kesmiyorum çöp olduda demiyorum. Baktım 3 ay iş yapmadımı videoları silip aynı kanala başka videolar yüklüyorum.

Demekki senin işin başlar başlamaz biraz şanssız gitmiş. Ama acele etme normal bir kanal 1 aydan sonra kendini daha iyi gösteriyor..

Bir ay sonra günde 500-100 izlenim alıyor..2-3 ay sonra günde 5000-1000 izelnime ulaşıyor..Yani bende genellikle bu şekilde oluyor

Merak etttiğim herşeyi öğrendim çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız :)

Çok kanal, çok şans. Ama çok kanal yapmayı önceden yapmadıysan yavaş yavaş yap. İlk etapda çok spamden kanalın kapanır.

hocam bi diziyi bi kanala atarsın anında patlar başka bi kanala atarsın hiç izlenmez.yt bunu neye göre ayarlıyo dengeliyo belki çektiğin kanalların izlenmeleride etkilidir ama bilemedim şans işi anlıyacağın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri