Spam şüpheli kanal

• Kullanıcı Mf.Rub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mf.Rub

MUDURNU
Kayıtlı Üye
Mrb. arkadaşlar bi kanalım var gayet iyi 11k civarı organik abone var izlenimler güzel vs.

Bu kanala 2-3 günde 1 tane video atıyorum.

Geçen bi arkadaşımla aynı ipden bağlandık o spam çalıştı sürekli ünleme düştü videolar sonra benim kanalda gitti ne yaptıysam olmadı. Her türlü yolu denedim en sonunda partnere geçtim ve ünlem falan yok şu an fakat sormak istediğim şu.

Kanal adsensede iken => ünlem vardı
Kanal partnerde iken => ünlem vs. yok

1) Kanalı tekrar adsense'e bağlasam ünlem olur mu?
2) Ne kadar sürede partnerden çıkarım?
3) Partnerden çıkınca geri tekrar aynı partnere girebilir miyim?

Teşekkürler.

2-3 günde lifedan çiktim ben . Ama o yöntemi denemedim hangi partnerdesin ?

Tüm videolar ünleme düşer partnerden çıktığın an

1.Evet ünlem olur.
2.Hangi partnerde olduğuna bağlı bazıları hiç bırakmaz bazıları çok zorda olsa çıkmana izin verir.
3.Eğer çıkabilirsen başka partnere girebilirsin.

Quizgroup'dayım.
Ünlem olursa yine aynı partnere girsem ünlem gider mi :)

En azından bi süre şu ünlemin gitmesi için beklemeyi düşünüyorum fakat içim pek el vermiyor partnerde kalmaya.

İçerik sana ait değilse veya spam olduğunu anlaşılıyosa hemen atar merak etme :D ama girebileceğin en iyi partnerdesin ödemeyi adsenseden önce yada 1 2 gün sonra yapar.

İçerik sana ait değilse veya spam olduğunu anlaşılıyosa hemen atar merak etme :D ama girebileceğin en iyi partnerdesin ödemeyi adsenseden önce yada 1 2 gün sonra yapar.

1 milyon izlenme var kanalda şimdi video atsam 1 günde 1k izleniyor yani biraz iyi kanal fakat işte ünleme düştü son 2-3 gündür tüm attığı mvideolar mecbur partneri tercih ettim neyse bakalım sağlık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri