Spam ve Özgünler icin BEDAVA Organik Abone arttirma bir günde 250 Abone aldim

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,
Ben özgün calisiyorum ve benim en büyük sikintim Abone sayisi... Forumda hep görürüz abone kasma olayini bunlar ne kadar dogru bilinmez... Fakat size simdi sunacagim sitede cok hizli sekilde bedava abone arttira bilirsiniz.

Sitede pek cok özellik var mesela aboneler sadece Amerikadan olsun Denemarktan olsun norvec'den olsun gibi sece biliyorsunuz bu ülkeler yüksek TBM veren ülkeler...

Ben basta facebook sayfalarini begenerek puan toplamaya basladim denemelik ve sonucu hemen gördüm 10 kisi hemen abone olmus...

7€luguna bir paket aldim 1500 puan veriyor

10 Puan - 1 Abone
1500 Puan - 150 Abone (7€) (Hesabima göre böyle ama ben 250 Abone aldim neden bilmiyorum....)

Bir gün icersinde Abone sayim katladi... Buradan kanalima baka bilirsiniz suan 460 Abone

Linkler:

Istediginiz secenegi sece biliyorsunuz ya youtube abone/like facebook like... ne ararsaniz var...

Yukardaki bannerler Refli linktir eger bu linklerden abone olursaniz 300 puan kazaniyorum... yani bu 30 Abone eder...

Yukardaki linklerden üye olursaniz cok sevinirim hem kim refli linkten üye oldu onu göre biliyorum

insaAllah faydali olmussumdur sorulariniz olursa burdayim ;)

NOT: Aboneler kesinlikle organiktir!! Ve kim Refli linkten üye olduysa buraya yazarsa sevinirim

o aboneler bir işe yaramıyor. :) muhtemelen siz de şu şekilde yaptınız. kullanmayacağınız bir hesap açtınız, abone olarak kredi kastınız. o kredilerle de tekrar kanalınıza abone istediniz. bu sistemi 1 yıl önce ben de denedim hiç bir işe yaramadı. abone geliyor doğru fakat kanalınıza abone olan hesaplar bir daha kullanılmıyor.

o aboneler bir işe yaramıyor. :) muhtemelen siz de şu şekilde yaptınız. kullanmayacağınız bir hesap açtınız, abone olarak kredi kastınız. o kredilerle de tekrar kanalınıza abone istediniz. bu sistemi 1 yıl önce ben de denedim hiç bir işe yaramadı. abone geliyor doğru fakat kanalınıza abone olan hesaplar bir daha kullanılmıyor.

Abone olan kisileri takip ettim hepsinin kanali aktif gibi gözüküyordu videolar eklemisler abone sayilari var resimler eklemisler...

Muhtemelen dogrudur veya yanlistir bilemem fakat benim kanalimdaki trailer videosu iki günde 260 izlenim aldi yüzde yüz bir artis...

Siz Abone ülkelerini hepsi olarak secmeyin orada türk cok geliyor onu sonradan fark ettim hemen ayarladim sadece amerika, israel, denemark ve norvec ülkelerden abone geliyor bana hepside aktif gibi gözüküyor :)

Türkiyedekiler biraz kurnaz bos hesap acip öyle yapiyorlar

kardeş admefast sağlam değil 1 2 hafta sonra para kazanman kapanınca neden oldu diye sorma

üyeler organik bot degilki ? birsey olmaz...

Hocam oluyor. Ben de kullanmıştım bir ara. Subscribe için önüme gelen kanalların yarısı kapanmış oluyordu. Para kazanması değil kanal komple kapatılmış. Sen facebook like yaparak puan kastıysan rastlamamış olabilirsin.

Rastgele spam yaparken bi videoda senin twitter videon önerilen video olarak çkmıştı. :p
Bu yöntemlede kasmaya çalışıyorsun sanırım. :)

Addmefast'ı bende kullanıyorum kanala zarar verdiğini sanmıyorum eğer çok abartmassanız bişe olmaz. Puan kasmak için youtube subscribe bölümüne girin 100k aboneli kanallar var kapansa onlar kapanır. Günde max 200 abone gelsin olarak ayarlamıştım ben kanalım hala duruyor.Puan kasmak için murgee auto click diye bir program kullanıyordum dışarı çıkacağım zaman programı açıp çıkıyordum o benim yerime face beğeni yapıp puan kasıyordu

aynen kardeşim çünkü çoğu kişi aynısını yapıyor boş hesaplar abone olmuş oluyor :cool: Bi halta yaramaz bu şekilde

Rastgele spam yaparken bi videoda senin twitter videon önerilen video olarak çkmıştı. :p
Bu yöntemlede kasmaya çalışıyorsun sanırım. :)

O benim twitter videom baya tutuldu :D fakat bu yöntemi daha dün kesfettim bi denedim olumlu sonuc alinca paylasmak istedim...

O twitter videoma güzel bi etiket calismasi yaptim faydasini gördüm kasmayla degil yani:)

Addmefast'ı bende kullanıyorum kanala zarar verdiğini sanmıyorum eğer çok abartmassanız bişe olmaz. Puan kasmak için youtube subscribe bölümüne girin 100k aboneli kanallar var kapansa onlar kapanır. Günde max 200 abone gelsin olarak ayarlamıştım ben kanalım hala duruyor.Puan kasmak için murgee auto click diye bir program kullanıyordum dışarı çıkacağım zaman programı açıp çıkıyordum o benim yerime face beğeni yapıp puan kasıyordu

Kac gündür kullaniyorsun? baya oldumu? biraz bilgi verirmisin

aynen kardeşim çünkü çoğu kişi aynısını yapıyor boş hesaplar abone olmuş oluyor :cool: Bi halta yaramaz bu şekilde

O aboneler organik abonelerin gelmesini sağlıyor. Senin çalıştığın kategoriye ilgisi olan kullanıcılar kanalının abonesini çok görünce psikolojik olarak etkileniyor ve abone oluyor.

O aboneler organik abonelerin gelmesini sağlıyor. Senin çalıştığın kategoriye ilgisi olan kullanıcılar kanalının abonesini çok görünce psikolojik olarak etkileniyor ve abone oluyor.

Aynen bende kanala abone olmak istersem bi abone sayisina bakiyorum neden bilmiyorum :D sayi coksa abone oluyorum cok degilse videolar güzel olsada olmuyorum acayip bisi :D

Kac gündür kullaniyorsun? baya oldumu? biraz bilgi verirmisin

1 Aydır kullanıyorum. Özgün vine compilation kanalım vardı günlük max 200 abone olarak ayarladım puanıda biraz düşük tuttumki aboneler zamana yayılarak gelsin.9-10 puan veripte 2-3 saatte 200 abone kasmadım. Kanal şuan hala açık fakat bitiş introsunda kullandığım 20 saniyelik bir müzik yüzünden çoğu videom eşleşen verince ilgilenmeyi bıraktım spama devam ediyorum şuan.

1 Aydır kullanıyorum. Özgün vine compilation kanalım vardı günlük max 200 abone olarak ayarladım puanıda biraz düşük tuttumki aboneler zamana yayılarak gelsin.9-10 puan veripte 2-3 saatte 200 abone kasmadım. Kanal şuan hala açık fakat bitiş introsunda kullandığım 20 saniyelik bir müzik yüzünden çoğu videom eşleşen verince ilgilenmeyi bıraktım spama devam ediyorum şuan.

anladim gecmis olsun biraz google'de arastirdim simdiye kadar ban yiyen olmamis yabancilarda... (hit haric) Videolar parali oldugu icin hit cekmeyi pek uygun görmüyorlar

anladim gecmis olsun biraz google'de arastirdim simdiye kadar ban yiyen olmamis yabancilarda... (hit haric) Videolar parali oldugu icin hit cekmeyi pek uygun görmüyorlar

Hocam kullanacaksan sana şu programı öneririm
Auto Clicker
2.sıradaki program (Automate Group of Mouse Clicks)
programın kullanımı forumda biri anlatmıştı araştırıp bulabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri