Spam ve Topluluk İhlali Kanal Nakavt (:

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CemaLi

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar daha demin indirmiş olduğum 1000'e yakın videoyu öncesinde 400 video sonrasında 548 video atmaya kalkıştım, 1. sekmede yükleme devam ederken 2. sekmede ise 2. partiyi göndereyim dedim oda gönderiyordu ama keşke aynı anda 2. sekme açıp ve aynı anda 500 üstü video yüklemeye kalkışmasaydım kanal spamdan dolayı ban bu da benim ilk ban ve spamdan ilk tecrübem oldu aklınızda bulunsun ;)

bir anda 500+ video ve 1 sekmeden fazla sekme açmayın derim ;)

Birde şunu da belirteyim, diyelim ki bu banlanan kanalımda alt kanal olsaydı eğer o alt kanallarda ban yemiş olacaktı bu da oluyor ki tek hesap en garantilisi en azından diğer kastığımız kanallar uçmaz.

Hocam bu dediklerinin hiçbirisiyle alakası yok az evvel 520 aboneli günlük 20 dolarlık kanalım kapandı hiçbir ihlalde yoktu yine geçirdi youtube kafayı yememek elde değil ne yapsam kapatıyor

Siz 500+ yükleyerek intihar etmişsiniz zaten...

valla ben ilk defa böyle yüklendim ve ban yedim diğer kanallarıma günlük 300-400 video atıyorum bi sıkıntı yaşamıyorum edindiğim tecrübe bu .

Kanalların %90nını kapatmış youtube kimi öZgün kimi kopyaydı kiminde video yoktu bazısına günde 10 video atyrdm hepsi gitmiş

Aynen benim kanallarda uçtu. Hadi hayırlısı. Başladı gene furya.

bence arkadaşlar bugünlük kasmayı kasmıyalım (: belli ki youtube iş başında biraz ara verip pusuya yatmak gerek yoksa bize ait olan tüm kanallar gitmesin Allah korusun ..

bence video sayısına bakıyor, banlıyor adamlar... öyle delı gibi kanallara yuklemeyın video.... malum ozgun video çeksen hangı bırını yukleyeceksın kanalına ? ama bır gunde 500 tane atınca adam diyodur kım yahu bu adam ?*??? belliki spam, para kazancı isteyen kullanıcı.. hooopppp ban atıyor.. bence sadece çok video sayısı, bir kaç gunde fazla video ile şişen kanalları temızlıyorlar... başka turlu anlamaları imkansız...

Birde şunu da belirteyim, diyelim ki bu banlanan kanalımda alt kanal olsaydı eğer o alt kanallarda ban yemiş olacaktı bu da oluyor ki tek hesap en garantilisi en azından diğer kastığımız kanallar uçmaz.

Ana hesabın kapatılmasından alt kanallar etkilenmiyor.

bence video sayısına bakıyor, banlıyor adamlar... öyle delı gibi kanallara yuklemeyın video.... malum ozgun video çeksen hangı bırını yukleyeceksın kanalına ? ama bır gunde 500 tane atınca adam diyodur kım yahu bu adam ?*??? belliki spam, para kazancı isteyen kullanıcı.. hooopppp ban atıyor.. bence sadece çok video sayısı, bir kaç gunde fazla video ile şişen kanalları temızlıyorlar... başka turlu anlamaları imkansız...

Bir nebze öyle ama anlayamadığımız çok nokta var video olmayan kanallarıda kapatmışar yeni özgün içerikli kanalımıda kapatmışlar hepsi gitmiş bir kanala en fazla 20 video atmıştım farketmedi hepsi gitti

Bu işin video sayısıyla alakası yok içi boş olan kanalları da yanında götürüyor.

Bir nebze öyle ama anlayamadığımız çok nokta var video olmayan kanallarıda kapatmışar yeni özgün içerikli kanalımıda kapatmışlar hepsi gitmiş bir kanala en fazla 20 video atmıştım farketmedi hepsi gitti

ip nolar abakmışlardır adamlar kaydedıyor... ip nolardan yakalayıp otamatık atabılıyor... gmailde uyarı gelmişti guvenlık için şifre değiştirin diye... detaylara bakınca 30 gun giren çıkan ipleri kaydetmişler, kırmızı işle ip işaretlemişler, yanıı adamlar hermaile giriş çıkış yapan ip ve saatleri kaydedıyor, eşleşmede uçurmuşlardır... belkide tek ipden aşırı yukleme yakalıyo programları...

spam konusunda biraz tecrübem var biraz bilgi veriyim spam düştüm herkes gibi :) boş kanalım bile kapanıyodu artık o derece :) kapanan kanallarıma girerek tel. no girdim alt taraftan geri bildirim yolladım kanallarıma bi bakın bende bişe yok diye :D cevap verdiler sağolsunlar :) o gün hesaplarımı açtılar o günden beri vps vds bot vs. hiç bir ıvır zıvır bişe kullanmadım sadece kendi kötü internetimle kanal açtım yükledim yaklaşık 1 ay oldu hiç biri kapanmıyor bence vps vds bot falan bırakın bunları anlıyolar bi şekilde 1 ay 2 ay 3 ay belli olmaz eninde sonunda kapanıyo...adam gibi yapın diyolar bence yapıyosanız...spama düşen arkadaşlar bence dediğim yöntemi bi deneyim derim

spam konusunda biraz tecrübem var biraz bilgi veriyim spam düştüm herkes gibi :) boş kanalım bile kapanıyodu artık o derece :) kapanan kanallarıma girerek tel. no girdim alt taraftan geri bildirim yolladım kanallarıma bi bakın bende bişe yok diye :D cevap verdiler sağolsunlar :) o gün hesaplarımı açtılar o günden beri vps vds bot vs. hiç bir ıvır zıvır bişe kullanmadım sadece kendi kötü internetimle kanal açtım yükledim yaklaşık 1 ay oldu hiç biri kapanmıyor bence vps vds bot falan bırakın bunları anlıyolar bi şekilde 1 ay 2 ay 3 ay belli olmaz eninde sonunda kapanıyo...adam gibi yapın diyolar bence yapıyosanız...spama düşen arkadaşlar bence dediğim yöntemi bi deneyim derim

Geri bildirim yaptıktan kaç gün sonra açıldı ? Birde kaç kanalını açtılar kardeşim ?

bende organık yukluyorum hedefim kalıcı video yapmak. örnek adamlar bir kedi köpek atmışlar aradan 3 sene geçmiş izlenme milyon yahuuuuuuu
bende o gunden sonra dedimki kalıcı olmaklazım, kalıcı video lazım.. o tarz sabit kalacak bişeler bulup yuklemeye başladım. ama başka kanallarda güncelleri yukluyorum ama hepsi organık yukleme, 100 video geçirtmiyorum, abone yok video çoksa oda abest oluyor, gmailleri alıyorum kanal açmıyorum, mailleri 10 yada 15 gun sonra youtube kanal donduruyorum tek kanal oda...bu sisteme geçtim sıkıntı yok şimdilik...

akşam gönderdim sabah cevap geldi hesabı açıyolar kanallar açılmıyor onu belirtiyim 4 hesaba başvurdum 2 si açıldı...bunu yapın dememin nedeni kanal kurtarmak değşl onuda söyliyim sadece spamdan çıkmak siz sisteme takılırsınız onların haberi olmaz siz söylemediğiniz sürece...

---------- Mesaj saat 00:23:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:04 civarında gönderildi. ----------

bende organık yukluyorum hedefim kalıcı video yapmak. örnek adamlar bir kedi köpek atmışlar aradan 3 sene geçmiş izlenme milyon yahuuuuuuu
bende o gunden sonra dedimki kalıcı olmaklazım, kalıcı video lazım.. o tarz sabit kalacak bişeler bulup yuklemeye başladım. ama başka kanallarda güncelleri yukluyorum ama hepsi organık yukleme, 100 video geçirtmiyorum, abone yok video çoksa oda abest oluyor, gmailleri alıyorum kanal açmıyorum, mailleri 10 yada 15 gun sonra youtube kanal donduruyorum tek kanal oda...bu sisteme geçtim sıkıntı yok şimdilik...
güzel bence böyle devam et

akşam gönderdim sabah cevap geldi hesabı açıyolar kanallar açılmıyor onu belirtiyim 4 hesaba başvurdum 2 si açıldı...bunu yapın dememin nedeni kanal kurtarmak değşl onuda söyliyim sadece spamdan çıkmak siz sisteme takılırsınız onların haberi olmaz siz söylemediğiniz sürece...

Tam anlayamadım hesap derken gmail hesabınızı mı açtılar yani youtube o hesapla erişiminiz sağlandı fakat kanal gitti yani öylemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri