Spam yaparak haberlere çıkmak

• Kullanıcı mhur@d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu para kazanmaya açmak için ülkeyi ABD mi yapıyoruz arkadaşlar bir de nasıl videolar yüklemeliyim?
(hey gidi buraları önceden hep üzüm bağı idi :D )

O dediği paraları 2014 de günlük alıyorduk teyy babam teyyy :)

Bu cocuk mynettede vardı ordan görmüştüm bende baya yerde cıktı bakayım dedim nerdeyse en son videosunu 1 yıl önce atmıs neresini haber yaptılar anlamadım. Lakin söyledikleri kazancı 3 e bölünüyormus 1 kısmı acuna 1 kısmı şirkete kalan 1 kısımda kendisine böyle yaparak 25 bin tl kazanmıs normalde kazancı 75 bin tl olması gerekiyormus. Bu şekilde bir kazanç mümkünmü acaba 3 e bölünme olayı.

yalan

Benim bbc ye çıkmam lazım o zaman

Kanal ismini kendi ismine cevirmis, simdi de kendi reklamini yapiyor iste. Yerelden ulusala dikkat cekti baslik. Siz de sayfasina girdiniz durduk yere hit kasmis oldu, biraz da abone. Vasifsiz youtuber.

Tebrikler şampiyon :)

Senin aracılığın ile bi madencilik işine girmiştim unutmuyorum, geçen mailleri karıştırırken buldum 13 btc lik yatırım ile o siteye yatırım yapmıştım. Site dükyanı kapattı kaçtı bizim yatırımlar gitti tabi o zaman btc nedir bilmiyorduk. Sen foruma o yatırım site ile ilgili baya bilgi vermiştin, yaktın bizi onur :D

Senin aracılığın ile bi madencilik işine girmiştim unutmuyorum, geçen mailleri karıştırırken buldum 13 btc lik yatırım ile o siteye yatırım yapmıştım. Site dükyanı kapattı kaçtı bizim yatırımlar gitti tabi o zaman btc nedir bilmiyorduk. Sen foruma o yatırım site ile ilgili baya bilgi vermiştin, yaktın bizi onur :D

O zamanlar para çok gibiydi, kaybettiklerimize üzülmüyorduk, güzel zamanlardı. Benimde çok param gitti o BTC 2 ye katlama sitesi yüzünden. Belki de şuanki değeriyle çok lüks bir ev alacak kadar BTC gitti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri