Spam yaparken küçük resim

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
Bildiğiniz gibi gbirçoğumuz spam çalışıyoruz
Şimdi arkadaşlar sizce spam çalışırken küçük resim kullanalım mı, yani atıyorum
spam için video bulurken mesela funny kelimesiyle alakalı videolar bulduk
ve burdan baktığımda olaya, bu funny ile alakalı bulduğum videolar hep küçük resimlerden dolayı izlenim almışlar
yani sizce spam için yükleyeceğimiz videolarında küçük resimlerini kaydedelim mi
yani kısacası spam için videolar arıyorum, bu esnada bulduğum videoların izlenimlerine bakıyorum hep küçük resimlerden dolayı çok iyi izlenim almışlar

sizce spam için yüklediğimiz videoların küçük resimlerini bilgisayara kaydedelimmi sonrasında bu yüklediğimiz videolara aynı küçük resimleri yükleyelim mi

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşim açtığın konuda şöyle bişey yazmıştın Özel Küçük Resim Her Zaman İyidir Şiddetle Tavsiye ederim
Sence spam için yükleyeceğimiz videolarında küçük resimlerini alalım mı

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi lütfen konuyu gördüğünde şu soruma cevap verebilirmisin
Sence spam için video bulurken bu videoların küçük resimlerini de alalım mı
yoksa videolara tek te küçük resim ekleyeceğimize, daha çok video daha çok kanal mı kasalım

lütfen konuyu okuduğunuzda Olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim vereceğiniz
cevaplar için şimdiden tşkler saygılar

Küçük resim eklemekle çok zaman kaybetmezsin kanal resmi felan eklıyorsan küçük resimde ekle

Küçük resim iyi olmazsa adam senin videona tıklamaz bi alttakine tıklar.Başlıkta ilgi çekici olmalı yani spam yapayım atayım diye geçersen boşa zaman kaybedersin.

özgün ya da yarı özgün yaparken küçük resimlerin faydası oldukça coktur
ama bot-vds ile hurraaa spam yaparak küçük resimlerden gözle görülür bir katkı sağlanamaz. küçük resim eklemek için videoyu izlemek ve videonun iceriğine uygun resim eklemek lazım. bir spamcı da videoları izlemeyeceğine göre. kayacağı resimler alakasız olacaktı. ve bu da yanlış yönlerdirmeden dolayı kanal kapanması ile sonuclanacaktır.

Arkadaşlar cevaplar için tşkler

özgün ya da yarı özgün yaparken küçük resimlerin faydası oldukça coktur
ama bot-vds ile hurraaa spam yaparak küçük resimlerden gözle görülür bir katkı sağlanamaz. küçük resim eklemek için videoyu izlemek ve videonun iceriğine uygun resim eklemek lazım. bir spamcı da videoları izlemeyeceğine göre. kayacağı resimler alakasız olacaktı. ve bu da yanlış yönlerdirmeden dolayı kanal kapanması ile sonuclanacaktır.

güzel kardeşim konuyu yanlış anladın
kimse alakasız küçük resimlerden bahsetmiyor

ben şunu anlatmaya çalıştım sanırım yanlış anladın
şimdi youtubda bu çok izlenen videolar genelde yüzde 90 ı küçük resimlerinden dolayı izleniyordur, yani ben küçük resim dedim diye alakasız küçük resim olarak algılamanı istemem
benim kastettiğim alakalı ilginç ilgi çekici küçük resimler
bilmem anlatabildim mi, kimse alakasız küçük resimlerden bahsetmiyor

İşlemlerinizi manuel yapıyorsanız bence eklemelisiniz.

Örn: Vine videolarda görünen thumbnail resimlerin hepsi tıklamaya teşvik edici.Bunu kullanıcı gözüyle söylüyorum.

İyi çalışmalar.

Yüklediğimiz videolara alakasız bir resim koyduğumuzda, kanalın kapanma ihtimali var mıdır? Küçük resim olayı spama giriyor mu? Eskiden bu tarz denemelerim oldu ve bir şey olmadı, fakat günümüz de işler baya değişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri