Spam Yaptığım Videoda Çıkan Resmi İbaresi

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Awe ye bağlı bir kanalımda bir video var. Videoyu ilk ben attım ve kısa sürede 2.5m izlendi ve 15K $ bıraktı. videomda ise Resmi ibaresi çıkmış. Şimdi bu kadar para bırakınca hali ile Awe kanalımı inceleyecek para vermemek için ama sizce o resmi yazısı kalmaya devam ederse paramı alabilirmiyim. sonuçta şu anda videonun hak sahibi ben oluyorum.

Resmi yazması videonun haklarının sizde bulunduğu anlamına gelmez oldukça çok geldi başıma resmi yazısı fakat bi yararı olduğunu düşünmüyorum. Belki algıda bir öncelik yaratıyo olabilir ancak haklarının 0.1 ini bile vermez bu yazı size.

Hic bi ise yaramiyor o resmi yazisi. Hak sahibide olmuyorsun, awede buyuk ihtimalle o kadar parayi odemez zaten. Icerigede bagli gerci.

Resmi yazması videonun haklarının sizde bulunduğu anlamına gelmez oldukça çok geldi başıma resmi yazısı fakat bi yararı olduğunu düşünmüyorum. Belki algıda bir öncelik yaratıyo olabilir ancak haklarının 0.1 ini bile vermez bu yazı size.

Hocam o zaman bu Resmi ne diye çıkıyorki bir işe yaramıyorsa. Peki Awe için faydalı olurmu Resmi yazısı. Ödemelerde falan kolaylık sağlarmı acaba ?

---------- Mesaj saat 14:48:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:43 civarında gönderildi. ----------

Hic bi ise yaramiyor o resmi yazisi. Hak sahibide olmuyorsun, awede buyuk ihtimalle o kadar parayi odemez zaten. Icerigede bagli gerci.

Awe kanalı incelemeye almadan kanalı telifler kapattırsammı acaba ?

Hocam o zaman bu Resmi ne diye çıkıyorki bir işe yaramıyorsa. Peki Awe için faydalı olurmu Resmi yazısı. Ödemelerde falan kolaylık sağlarmı acaba ?

---------- Mesaj saat 14:48:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:43 civarında gönderildi. ----------

Teliften kapattirirsan hic odemezler o kadar parayi :D 300 500 dolari oduyolarda 15,000 dolardan bahsediyoruz.

Onu bilemeyiz ama algıda öncelik sağlayabilir dediğim gibi resmi yazısı sistem tarafından otomatik veriliyor heralde. Neye göre veriliyor bilemem ama umarım ödemelerde kolaylık sağlarlar.

Teliften kapattirirsan hic odemezler o kadar parayi :D 300 500 dolari oduyolarda 15,000 dolardan bahsediyoruz.

Forumda bir çok kişi para kazanması kapanan veya kapanan kanallarda para almış hatta telifsiz kanallardan alamayıp para kazanması kapananlardan para alanlar daha çok :) Yani bu parayıda awe ye yedirirsek basarım ben orayı. :D

Forumda bir çok kişi para kazanması kapanan veya kapanan kanallarda para almış hatta telifsiz kanallardan alamayıp para kazanması kapananlardan para alanlar daha çok :) Yani bu parayıda awe ye yedirirsek basarım ben orayı. :D

Soyledim ya, o odemeler az miktarda olanlar. Milletin gozunu boyamak icin yapilan odemeler.

resminin bir tek yararı bilmıyorum ama sana telif atamamaları olabilir

Benim Awe kanalımdaki çizgi filmlerin çoğunda tik işareti var üstüne gelince doğrulandı yazıyor? 1 haftadır telif gelmedi ondan olabilirmi?

adsenseden şaşmazdık hocam şu ünlemler gelmeseydi. Valla gerekirse tel ile arıycam paramı istiycem.

Tel ile aramanın bir faydası olacağını sanmıyorum inşallah bunlara gerek kalmadan alırsınız paranızı

videonun hak sahibi olmaya çalış :) anonim bir evcil hayvan videosunu benzer mekan ve hayvan görüntüleriyle belge oluşturup hak sahibi olan arkadaşlarım var. elinizde dava açabilme kozu olur, eğer para ödemezlerse dava açmakla tehdit edersiniz hatta baktınız ki belgeler baya inandırıcı oldu direk dava açarsınız

etik mi ? tabiki değil. ama kimin umrunda :)

adsenseden şaşmazdık hocam şu ünlemler gelmeseydi. Valla gerekirse tel ile arıycam paramı istiycem.

haklarını kanıtla dediklerinde ne diyeceksin peki hocam :) partner işi bitti beyler benim partner firmam olsa bende aynısını yapardım herkes aynısını yapardı adamlar %20 kesintiden para kaldırmıyor ki :D böyle hak taleplerinin kanıtlanmamasından kaldırıyor senin gibi 10 binlerce insan geldi geçti gitti merak etme inş ödeme alırsın demek istiyorum ama sanmıyorum hocam

---------- Mesaj saat 02:29:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:29:07 civarında gönderildi. ----------

15k demek birgün bizde yazabilecez mi acaba böyle :) Hayırlı kazançlar hocam

sen daha yenisin cok yol alman gerekiyor :D

videonun hak sahibi olmaya çalış :) anonim bir evcil hayvan videosunu benzer mekan ve hayvan görüntüleriyle belge oluşturup hak sahibi olan arkadaşlarım var. elinizde dava açabilme kozu olur, eğer para ödemezlerse dava açmakla tehdit edersiniz hatta baktınız ki belgeler baya inandırıcı oldu direk dava açarsınız

etik mi ? tabiki değil. ama kimin umrunda :)

Hocam dediğinizi yapabilmem için zaten bir 15k harcamam gerekiyor, sahneydi, dekordu vs. :D

---------- Mesaj saat 11:18:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:18:29 civarında gönderildi. ----------

15k demek birgün bizde yazabilecez mi acaba böyle :) Hayırlı kazançlar hocam

Sağolun hocam, ama parayı alamadıktan sonra 15k nın kime faydası varki :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri