Spam & Yarı Özgün alan partner

Hash-Ocean

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kanal araştırırken bu partnere ait bir çok spam kanal gördüm, kanallara baktığımda ilk bi kaç videolarına oyun videosu yükleyip partnere girmişler, sonra dizi film yüklemişler. Yarı özgün slayt tarzı kanalları kabul ediyorlar, kanalınız aylık en az 1000+ görüntülenme şartı var. Ne zaman ve nasıl ödeme yaptıkları hakkında bilgim yok, vietnam network.

Kayıt Linki Refli

Kayıt Linki Refsiz

Ben izlenme şartına uyan 2-3 kanal başvurmuştum ama hiç kabul olmadı nedense.

edit:❖ How much revenue will I earn ?
● Revenue sharing 70% ► Channels < 50.000 Subscribers
● Revenue sharing 75% ► Channels > 50.000 Subscribers
● Revenue sharing 80% ► Channels > 100.000 Subscribers
❖ How much do i have to earn to get paid?
● You only need to make $50
● Default payment methods include:
► PayPal
► Webmoney
► Bank transfer

Merhaba arkadaşlar,

Kanal araştırırken bu partnere ait bir çok spam kanal gördüm, kanallara baktığımda ilk bi kaç videolarına oyun videosu yükleyip partnere girmişler, sonra dizi film yüklemişler. Yarı özgün slayt tarzı kanalları kabul ediyorlar, kanalınız aylık en az 1000+ görüntülenme şartı var. Ne zaman ve nasıl ödeme yaptıkları hakkında bilgim yok, vietnam network.

Kayıt Linki Refli

Kayıt Linki Refsiz

Sen kanal sokabildin mi buraya hiç?

Ödeme konusunda sıkıntı olabilir. Vietnamlıların bir Allah dediğine inanıcan.

Bu quizin vietnamlılara özel açtığı partner değilmiydi

Quizle bi alakasi yok, Vietnam menseili bi MCN. Zaten suanda quizin hic bi sekilde alim yapmiyor, Yeah1 ise Vietnamlilari alir sadece yurtdisindan alim yapmiyorlar diye biliyorum. Quizle bi bagi olsa onlarda hic bi sekilde alim yapmazlar suan.

yanlış hatırlıyormuşum. iricom'un alt networkuymuş. quiz paralara çöktükten sonra gidin kanallarınızı buraya(yeah1) bağlayın diye dalga geçmiş milletle

kabul etmedi 30k wiew günlük 18k abone

bende bunların cmssi var. dönüp bakmıyorum bile. şiddetle ve kesinlikle önermiyorum. hem kategoriniz hem de paranıza yazık olur. çok kaypaklar. verdikleri hiç bir sözü tutmuyorlar.

paranızı dusunmuyorsanız adsenseye baglayın daha iyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri