Spama Çözüm!

V
  • Kullanıcı VbullyPlus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

VbullyPlus

Guest
Merhaba Arkadaşlar.

Alex kardeşimizin konusunada yorum attım belki görmeyenler vardır diye konu açtım.

2 aydır hiç bir kanalım kapanmıyor.

Yt-Yt çalışıyorum.

Tek yaptığım Yt'den indirdiğim videoları Sony Vegas Pro 11 programının yardımlarıyla editliyip yüklemek.

Alex arkadaşımız uğraştırıyor dedi.

Evet haklısın ama sadece 2 dknı alıyor.

Bi effect bide yazı veya logo ekledinizmi işlem tamamdır.

Akşama veya yarın bilmeyen arkadaşlar için editleme hakkında nasıl editlediğim hakkında video çekip koyabilirim.

İsteyen olursada skype'dende yardım ederim tabiki.

Umarım işinize yarar saygılar.

en iyi çözüm bence spam yapmamak gibi duruyo

Ben bugüne kadar hiç spam yapmadım denemedim de. Benim tek yaptığım. 5 farklı hesap açtım ve hepsinin konusu var 1 hesabım sadece genel içerikli. Diğerlerinin konusu var hep güncel videoları atacağım şuan olay oldu onu atacağım. Şuan bana bir getirisi yok halen ama olsun ilerde belki olur :)

Hocam zaten video editleyip yükleyen birisi spam kasamaz çok zor yani o 2 dakika 2 dakika olarak kalmıyor

her kanalıma 500 video atarım

500 videoyu biraz değiştirip etiketlemem ne kadar zamanımı alır, editlemek toplu olarak yapılamıyor mu?

500 video edit 2 dakika olmaz heralde : )

En son faaliyet yazıyor hocam

öğrenmek istediğim olay şu aslında

normal telefon yoluyla onaylanınca karşısında haritalı çekilde telefonun onaylandığı ülke görülüyor.

ama sanal telefonlarla onaylatılınca aşağıdaki gibi Unknown yazıyor. bilinmiyor diyor yani.

spama nekadar etkisi var yok onu araştırıyorum.

svlp1.jpg

İşte Alex neden 500 video yüklüyorsun? Hergün bu yüklediğin 500 videodan yüksek izlenim alıyor musun?Bence hayır.Yani tavsiyem 500 videoyu indirip/yükleyeceğin zamanı 30 videoya ayır biraz daha düşün ne indirebilirim diye.Nasıl olsa izlenim alabilecek kategorileri çözdüğünü söylüyorsun.Böylelikle spamdan da kurtulmuş olursun.Bana göre kanalın kapanmasındaki en önemli sebeplerden biri de hadddinden fazla video yüklemek kısa süre içerisinde.Bu piyango bazılarını hemen vuruyor bazılarını bekletip vuruyor bu böyle.
her kanalıma 500 video atarım

500 videoyu biraz değiştirip etiketlemem ne kadar zamanımı alır, editlemek toplu olarak yapılamıyor mu?

500 video edit 2 dakika olmaz heralde : )

İşte Alex neden 500 video yüklüyorsun? Hergün bu yüklediğin 500 videodan yüksek izlenim alıyor musun?Bence hayır.Yani tavsiyem 500 videoyu indirip/yükleyeceğin zamanı 30 videoya ayır biraz daha düşün ne indirebilirim diye.Nasıl olsa izlenim alabilecek kategorileri çözdüğünü söylüyorsun.Böylelikle spamdan da kurtulmuş olursun.Bana göre kanalın kapanmasındaki en önemli sebeplerden biri de hadddinden fazla video yüklemek kısa süre içerisinde.Bu piyango bazılarını hemen vuruyor bazılarını bekletip vuruyor bu böyle.

yok 1 günde 500 değil, 1 kanalda 500 video olduğunda bırakıyorum. Ama her kanala en az 100 video atarım günde 500 olunca bırakırım o kanalı, onu anlattım.

eskiden ben her kanala 15-20 yüklerdim en çok ve dediğin gibi seçici video yüklerdim bu çok yıpratıcı ve yorucuydu ayrıca yine Spamdan banlandım.

Konu Dışı: Hocam o "türbanlı playboy" resminizin esprisi nedir? (chatmece)

Hocam alıntı yapıntı arkadaş anlasın, bende merak ediyorum sorucaktım yemek yemeye gidip geldim siz yazınca bir an dejavu oldum

Alıntı yapmaya gerek yok hocam, resmi download edip google görsellerde aratınca "türbanlı playboy" yazıyor resim adı olarak.Ve "spam" ın derdine düşmüş arkadaşların dikkatini çekmiyor bile bu durum sizin dışınızda, üzüldüm açıkçası.Çünkü bu ne sağa ne sola, hepimize ait bir değer.

bende bi aralar oyle yapıyordum hocam yine yiyor onunla çok videoma telif gelmişti yinede sakat iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri