Spama Çözüm!

V
  • Kullanıcı VbullyPlus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varsa sorunuz pm atın konuyu meşgul etmeyin... pm attınızda cevapmı vermedik?

Alıntı yapmaya gerek yok hocam, resmi download edip google görsellerde aratınca "türbanlı playboy" yazıyor resim adı olarak.Ve "spam" ın derdine düşmüş arkadaşların dikkatini çekmiyor bile bu durum sizin dışınızda, üzüldüm açıkçası.Çünkü bu ne sağa ne sola, hepimize ait bir değer.

Hocam alıntı yapıntı arkadaş anlasın, bende merak ediyorum sorucaktım yemek yemeye gidip geldim siz yazınca bir an dejavu oldum

Konu Dışı: Hocam o "türbanlı playboy" resminizin esprisi nedir? (chatmece)

Sana mı soracağız pm mi atacağımızı konuya mı yazacağımızı!!!

sakin ol şampiyon... aşağıdaki yazıyı sen yazmadıysan kusura bakma demek senin yerine birileri yazı yazıyor demek.

Konu Dışı: Hocam o "türbanlı playboy" resminizin esprisi nedir? (chatmece)

avatar bana ait chatmece bana ait ozaman bana pm atacaksın konuya yazmıcaksın. Konu ile kalakalı bir soru değil çünkü.

Haa amacın başkaysa boşa uğraşma burası ne yeri nede zamanı...

sakin ol şampiyon... aşağıdaki yazıyı sen yazmadıysan kusura bakma demek senin yerine birileri yazı yazıyor demek.

avatar bana ait chatmece bana ait ozaman bana pm atacaksın konuya yazmıcaksın. Konu ile kalakalı bir soru değil çünkü.

Haa amacın başkaysa boşa uğraşma burası ne yeri nede zamanı...

Rahatsızlığın varsa konuya yazmamızla ilgili gider yönetime şikayet edersin "konu dışı" yorum yapılıyor diye.Mesaj atmak ya da yorum yapmak benim hür tercihim, yasaksa ve gerekirse banlanırım. Ama senin gibilere söyleyeceğimi de esirgemem.Her kim olursan ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri