Spama Düşen Adsense Banlandı

Banlanan arkadaşlara geçmiş olsun sabah saatlerinde sıkıntı yoktu şuan bakmaya korkuyorum hiç kanalım kapanmadı adsenseye bağlı iken bu ay ödeme beklemiyorum umarım herkes emeğinin karşılığını alır...

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:52 ----------

Ben ne çözümü olmayıpta, çözüm üretenler gördüm :)
İnşallah vardır sesime gelir bu kişi :)

Eskiden komple silip sonra yanlışlıkla sildim tarzı google a bildirip açılınca para kazanmanın etkin olduğunu görenler vardı bi dene istersen işe yararsa özelden yazarsın hesaplaşırız ;)

Banlanan arkadaşlara geçmiş olsun sabah saatlerinde sıkıntı yoktu şuan bakmaya korkuyorum hiç kanalım kapanmadı adsenseye bağlı iken bu ay ödeme beklemiyorum umarım herkes emeğinin karşılığını alır...

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:52 ----------

Eskiden komple silip sonra yanlışlıkla sildim tarzı google a bildirip açılınca para kazanmanın etkin olduğunu görenler vardı bi dene istersen işe yararsa özelden yazarsın hesaplaşırız ;)

banlanıp banlanmadığına korkan arkadaşlar, adsense girmeden anlamanın bir yolu daha var. Oda adsense bağlı olan kanalınıza girip reklam çıkıp çıkmadığına bakmak

Bir adsensede benden gitti.. 465 tl de kesinleşmiş vardı .. bu ay 2 adsense feda ettik Hayırlısı Bakalım... Normal adsenselerinizden korkmayın banlanma yok .. bu adsensede spama düşmüştü...

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Kimse korkmasın adsenseye kanal bağlı ve para kazanıyorsa az yada çok .. kapanmaaz bu adsenselerin hepsi spama düşmüş adsenseler .. kanal bağlasan bile hemen kapanıyor.. yani korkulacak birşey yok rahat olun ...

10 gün önce spama düşen kanalımın ödemesi yapılmış.

Bir adsensede benden gitti.. 465 tl de kesinleşmiş vardı .. bu ay 2 adsense feda ettik Hayırlısı Bakalım... Normal adsenselerinizden korkmayın banlanma yok .. bu adsensede spama düşmüştü...

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Kimse korkmasın adsenseye kanal bağlı ve para kazanıyorsa az yada çok .. kapanmaaz bu adsenselerin hepsi spama düşmüş adsenseler .. kanal bağlasan bile hemen kapanıyor.. yani korkulacak birşey yok rahat olun ...

Hocam spama düştüğünü nasıl anlıyoruz? Adsense nin kanalı mı kapanıyor?

İşin ilginç tarafı 10 gündür benim bazı adsense lere izlenimler hiç yansımıyordu
Bu gün yansımaya başlamış

saat 17:00 civarında pinsiz, spama düşmemiş adsensem banlandı çok ilginç

ama toplamda fazla kanal bağladığım için kapanmış olabileceğini düşünüyorum

bugün benimde banlandı 2 kanal bağlıydı spama da düşmemişti ilginç

saat 17:00 civarında pinsiz, spama düşmemiş adsensem banlandı çok ilginç

ama toplamda fazla kanal bağladığım için kapanmış olabileceğini düşünüyorum

Hocam toplam kaç kanal bağladınız? Bağladığınız kanallarda telif topluluk vb. varmıydı? Son olarak bağladığınız kanallardan kapanan varmıydı?

hic spamla alakasi olmayan tertemiz adsensem ban yedi...

hala ödeme maili gelmeyen 1 adsensem var 12 e kadar zamanı var bakalım ne olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri